mens Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Είναι φυσιολογικό στο tracking της dhl να γράφει Delivered - Signed for by : (το όνομα μου) , αλλά να μην έχω παραλάβει ακόμα την παραγγελία μου?
LosPoulos93 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 σκεφτομαι να αγορασω καποια πραγματα απο το sportsdirect συνολικης αξιας 150 ευ , επειδη ειναι παρα πολλα κι μερικα ειναι ογκοδη , θα εχω προβλημα με την αποστολη η προβλημα με τελωνειο ?
Belial Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Το κατάστημα είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο, ευρωπαϊκή Ένωση, δεν θαχεις πρόβλημα με τελωνείο. Sent from my iPhone using Insomnia
outnumb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά έκανα παραγγελία χθες το μεσημέρι και ακόμα δεν μου έχει δώσει tracking number. Είναι η πρώτη φορά που αργεί τόσο γι αυτό ρωτάω... Ξέρετε τι παίζει; το tracking no. θα εμφανιστεί πρώτα στο λογαριασμό σου στο site (order history summary κτλ). και σε εμενα σε παραγγελία που έκανα τη δευτέρα, στο mail μου το έστειλαν εχθές, πέμπτη, ενώ η παραγγελία είχε ήδη έρθει ελλάδα
Questioner Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Είναι φυσιολογικό στο tracking της dhl να γράφει Delivered - Signed for by : (το όνομα μου) , αλλά να μην έχω παραλάβει ακόμα την παραγγελία μου? Καθόλου.
antreaslam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 μόλις παρήγγειλα 2πουκάμισα, 6 μπλουζάκια, 1 ζευγάρι παντόφλες, και μαζί με το μεταφορικό βγήκε 41 ευρώ. 1η δοκιμή σε μεγέθη από το συγκεκριμένο μαγαζί....Lets hope!!!!
LosPoulos93 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 εκανα κι εγω την παρραγελια μου , μονο που εκ παραδρομης οταν την εκανα δεν ειχα συνδεθει με το account , θα εχω προβλημα με το tracking ?
antreaslam Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 πω ρε μαλακία. έκανα χθες παραγγελία, σήμερα έβαλε κάτι καλές τιμές σε pierre cardin μπλουζάκια κ μποξερ, αλλά δεν μόλις ανακάλυψα ότι δεν παίζει να κάνεις add στην προηγ.παραγγελία ε? !
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ναι ισχύει.. Συνέχεια βγάζει προσφορές οπότε μην σκάς.. Αν προλάβεις την μια προσφορά θα χάσεις την άλλη είναι σίγουρο. 1
bill987 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Έκανα παραγγελία για πρώτη φορά (παραγγελία δοκιμαστική, πήρα λίγο απ΄όλα, να δούμε τα νούμερα), έγραφε εδώ και 3 μέρες Awaiting Courier Pickup, τι γίνεται λέω, ακόμα να πάει η courier να τα πάρει ?? Κάτσε να ρωτήσω τα παιδιά μήπως ξέρουν τι παίζει!!! Έχω κάνει μια παραγγελία και εδώ και 3 μέρες λέει Awaiting Courier Pickup. Τι γίνεται ρε παιδιά, και διάβαζα εδώ ότι σε 2 μέρες φτάνουν ελλάδα. Θα πατήσεις δεξιά το "track my order" όπου θα μπορέσεις να δεις μέσω του site της DHL που ακριβώς βρίσκεται το δέμα σου.
lambroszekis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα από χθες μου βγάζει αυτό Site: εδώ Η παραγγελία σου είναι έτοιμη! Την επόμενη εργάσιμη(λογικά Δευτέρα) κατα τις 4 με 6 το απογευμα θα φύγει για EAST MIDLANDS κι απο κει το βραδυ περιπου στις 10-11 για Λειψια τα ξημερωματα 4-5 το πρωι περιπου θα φυγει για Αθηνα και περιπου στο 10κ30 με 11 θα μπει στο φορτηγακι και θα ερχεται προς το σπιτι σου. Αν δεν εισαι Αθηνα υπολογισε συν μια μερα Παραδείγματα εδω! https://www.dropbox.com/s/3tysstg3bvw5zux/Screenshot.png https://www.dropbox.com/s/nt305rd8ljmiw4y/Screenshot2.png https://www.dropbox.com/s/kb1j7fnixqgov5i/Screenshot3.png 1
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 εγώ που την έκανα Τετάρτη πάντως πήγε μέσω Αγγλίας ->Γερμανία και απο εκεί θα φύγει για Ελλάδα.
Vasilenia Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα! Κοιτούσα το παρακάτω αμάνικο. Ξέρω, είναι για παιδιά και ναι - το θέλω για μένα αλλά αν πάρω το μεγαλύτερο νούμερο - για 13 ετών , δεδομένου ότι είμαι μικρόσωμη - 1.60 και 48 κιλά, δε θα μου κάνει λέτε?.. Ή λέω βλακεία?.. Το σκέφτηκα επειδή μου άρεσε κι επιεδή όσες μαθήτριές μου είναι 13 ετών, είναι σχεδόν στο ύψος και τα κιλά μου.. http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-two-zip-gilet-girls-615011?colcode=61501124
mobile_32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Βάζεται την πιστωτική σας κάρτα κανονικα? Η βάζεται prepaid?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα