patras7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 diamonog7 σευχαριστω.βασικα ενδιαφερομαι για μια φορμα everlast.ξεκινανε τα νουμερα απο extra small.εγω κανονικα φοραω small.ισως εχει λιγο μεγαλη φορμα σαν μαρκα η everlast.
diamonog7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 diamonog7 σευχαριστω.βασικα ενδιαφερομαι για μια φορμα everlast.ξεκινανε τα νουμερα απο extra small.εγω κανονικα φοραω small.ισως εχει λιγο μεγαλη φορμα σαν μαρκα η everlast. Εγω με υψος 1.80 κ 92 κιλα φοραω Μ
akis R Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Με τι καρτα τις alphabank μπορω να κανω παραγγελιες απο sportsdirect ?
efkola Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Στις 18 σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της dhl, θα έρθει η παραγγελία μου.... Τώρα με τα μπλόκα, έχει παρατηρηθεί κάποια καθυστέρηση στις παραδόσεις ? Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είχα Τετάρτη 17/2 αλλά παρέλαβα σήμερα 16/2 νωρίς το μεσημέρι
Razor_7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Με τι καρτα τις alphabank μπορω να κανω παραγγελιες απο sportsdirect ?Amex από ο,τι έχουν πει μέχρι στιγμής.
dendenden Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είχα Τετάρτη 17/2 αλλά παρέλαβα σήμερα 16/2 νωρίς το μεσημέρι Αυτό ισχύει για το express shipping η και το κανονικό; ( εκτιμωμεμενη ημέρ. Παράδοσης)
sahanaki4 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τελευταια παραγγελια εφτασε δυο μερες πριν την εκτιμωμενη ημερομηνια. Αποστολη κανονικη.
dendenden Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Που βρίσκεις την εκτιμώμενη ημερομηνία; Στο site της DHL? ή κάπου άλλου (: noob edit: Αυτό βλέπω από DHL, μάλλον θα κώλυσε σε κανένα μπλόκο Tuesday, February 16, 2016 Location Time Pieces 6 Departed Facility in BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 13:09 1 Pieces 5 Processed at BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 13:09 1 Pieces edit2: Δυστυχώς, δεν το έχει σε εμένα για κάποιο λόγο. Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2016 από dendenden
sahanaki4 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Που βρίσκεις την εκτιμώμενη ημερομηνία; Στο site της DHL? ή κάπου άλλου (: noob Οταν η παραγγελια ειναι ετοιμη να αποσταλει, λαμβανω mail με συνδεσμο tracking number που οδηγει στην ιστοσελιδα dhl.co.uk Εκει γραφει εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης.
efkola Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό ισχύει για το express shipping η και το κανονικό; ( εκτιμωμεμενη ημέρ. Παράδοσης) Με κανονική αποστολή μου ήρθαν,όχι με express! Που βρίσκεις την εκτιμώμενη ημερομηνία; Στο site της DHL? ή κάπου άλλου (: noob Ναι,στo link από τη σελίδα της dhl που θα σου στείλουν όταν φύγει η παραγγελία σου.Πάνω δεξιά με κόκκινα γράμματα!
noctis13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια.δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα ειναι ενα site το woomie.gr που μαλλον τα προιοντα του ειναι απο το sportsdirect.προσφερει αντικαταβολη και στανταρ εξοδα αποστολης 3.99.εγωδεν ειχα παραγγειλει απο το sportdirect λογω του οτι θελω με αντικαταβολη.ψαχνωντας λιγο ειδα οτι στο woomie.gr εχει τα ιδια ακριβως προιοντα 'Οντως. Έχει πολλά ίδια προϊόντα με παρόμοιες τιμές. Έχει αγοράσει κανείς όμως; Είναι αξιόπιστο;;; Το ότι έχει λίνκ για site Βουλγαρίας & Ρουμανίας, με φοβίζει λίγο για μαϊμουδιές. Το πιθανότερο βέβαια είναι ότι μόλις παραγγείλεις, τα φέρνουν από SD γι'αυτό κ η καθυστέρηση στα μεταφορικά. Κάτι σαν μεσάζον δηλαδή.
patras7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Εγω απο το sportsdirect δεν εχω παραγγειλει ποτε!απο το woomie εκανα γιατι προσφερει αντικαταβολη.13 Ιανουαρίου εγινε η παραγγελια και 29 παρελαβα.τα προιοντα μια χαρα με ταμπελακια πανω σε τιμες αγγλικης λιρας και εκπτωσεις αναγραμμενες.φανταζομαι το ιδιο θα παρατηρουν κ οσοι ψωνιζουν απο το sportsdirect.το δεμα ηρθε απο βουλγαρια και απο την ιδια χωρα ηταν και η αποδειξη.μεταφορικα πληρωσα 3.99.να ρωτησω το sportsdirect προσφερει αντικαταβολη;ποσο ειναι τα μεταφορικα;
Razor_7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Τί αντικαταβολή; 2016 είμαστε. Δε σε διασφαλίζει εντωμεταξύ η αντικαταβολή από κάτι αν σου χει στείλει φελιζόλ και πέτρες, καθώς κανονικά δεν μπορείς να ανοίξεις τον σάκο πριν πληρώσεις. Πιο ασφαλής τρόπος πληρωμής είναι με paypal. Αν δε γνωρίζεις πως δουλεύει και τα σχετικά κάνε αναζήτηση ή εδώ ή στον γούγλη. Επίσης από το site woomie.gr : Τι σηµαίνει το γράµµα στην αρίθµηση του µεγέθους των τζιν και παντελονιών? Τα γράµµατα µετά των αριθµό σηµαίνουν το µήκος του συγκεκριµένου µεγέθους. R=Regular =κανονική διάρκεια L= Long = περισσότερο από το κανονικό S= Short =μικρότερο από το κανονικό Αφού δε γράψανε και τίποτα άλλο στο "μικρότερο από το κανονικό" πάλι καλά
patras7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλα δεν ειπα οτι δεν εχω ψωνισει ποτε με paypal...αλλα με αντικαταβολη νιωθω πιο ανετα.μπορει να κανω κ λαθος.τα εξοδα αποστολης απο το sportsdirect γνωριζει καποιος ποσο ειναι;
Razor_7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καλα δεν ειπα οτι δεν εχω ψωνισει ποτε με paypal...αλλα με αντικαταβολη νιωθω πιο ανετα.μπορει να κανω κ λαθος.τα εξοδα αποστολης απο το sportsdirect γνωριζει καποιος ποσο ειναι; αναλόγως. Συνήθως ή 9,90 ή 19,90 (με 19,90 μπορείς να κάνεις αγορές χοντρικά ακόμη και 500Ε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα