platis119 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Για να δουμε ρε φιλαράκι. Αναμενω με αγωνία γιατί εδω βρει κατι κομματακια τρελα😌
SocialNetUsr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρες! Τις επόμενες ημέρες αναμένω παραλαβή από sportsdirectcom οπότε ενημερώνω το thread αν παίξει τελωνείο 1
georghiniopao13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Να μας πεις και το σύνολο των χρημάτων που εδωσες για να ξερουμε τι να κάνουμε μελλοντικά.Να ψωνίζουμε η όχι?
villasg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παντως εμενα παραγγελια μπουφαν 83,98 € τον 1/2023 ηρθε κανονικα και χωρις τελωνειο Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από villasg 1
SocialNetUsr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 50 λεπτά πριν, georghiniopao13 είπε Να μας πεις και το σύνολο των χρημάτων που εδωσες για να ξερουμε τι να κάνουμε μελλοντικά.Να ψωνίζουμε η όχι? ~200 euro, οπότε αναμένω και εγώ το αποτέλεσμα!!
Nabuko Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Να γράφετε και από ποια χώρα έρχονται, αν φαίνεται κάπου, γιατί μάλλον τα χωρίς τελωνείο έρχονται από τα άλλα ευρωπαϊκά καταστήματα 1
villasg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Να γράφετε και από ποια χώρα έρχονται, αν φαίνεται κάπου, γιατί μάλλον τα χωρίς τελωνείο έρχονται από τα άλλα ευρωπαϊκά καταστήματα δεν φαίνεται αλλα αμα μπεις απο sportdirect.gr νομιζω οτι σου βγαζει διαθεσιμα για αγορα οσα ειναι απο τις "φιλικες" χωρες 1 1
SocialNetUsr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 UPDATE: παρέλαβα εχθές με μια μέρα καθυστέρηση λόγω της ACS, δεν πλήρωσα τελωνείο! 1
platis119 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μας έφτιαξες φιλαράκι!! Φύγαμε για παραγγελία 😎😎😎 1
georghiniopao13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Όποτε το μόνο σίγουρο μέχρι 200€ δεν έχουμε τελωνείο.Τελεια. 1
georghiniopao13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά καλησπέρα και πάλι,όπως σας είχα πει περιμένω μια παραγγελία από sportsdirect αλλά είναι ακόμη ready to ship από τις 15 Οκτωβρίου που την έκανα.Σχεδον 10 μέρες και ακόμα ready to ship.Τοσο πολύ αργουν να τα στείλουν η έχει γίνει κάτι άλλο.Ελεγε ότι είναι σε στοκ.Ευχαριστω.
dionisis1925 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Στις 23/10/2023 στις 11:05 ΜΜ, georghiniopao13 είπε Παιδιά καλησπέρα και πάλι,όπως σας είχα πει περιμένω μια παραγγελία από sportsdirect αλλά είναι ακόμη ready to ship από τις 15 Οκτωβρίου που την έκανα.Σχεδον 10 μέρες και ακόμα ready to ship.Τοσο πολύ αργουν να τα στείλουν η έχει γίνει κάτι άλλο.Ελεγε ότι είναι σε στοκ.Ευχαριστω. Εμένα σήμερα μου ήρθε μήνυμα από την ACS για την παραγγελία. Στο sportdirect μου βγάζει ότι περιμένει ακόμα να φύγει από την Αγγλία 😂
panaitolas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παραγγελία απο 14 Οκτωβρίου και ακόμα δεν έχει γίνει shipped. Μίλησα χθές με το support μέσω chat και μου είπανε να περιμένω email με το tracking number. Μέχρι στιγμής δεν έχουν στείλει κάτι. Πρίν κάποια χρόνια που είχα παραγγείλει πάλι δεν είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα. Τόσο πολύ αργούνε οι παραγγελίες απο sportdirect ; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από panaitolas
Eirhnh99 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Στις 13/10/2023 στις 12:13 ΜΜ, SunnyRain είπε Θελω να προειδοποιήσω για ένα scam. Ηταν ένα διαμέρισμα για ενοικίαση, μιλούσα με την κυρία "Mareb Margarete Christin" στο [email protected], είπε ότι θα γίνει μέσω airbnb γιατί αυτή μένει στη Γερμανία. Ήταν ολο λιγο ύποπτο αλλά αφού είναι μέσω airbnb είπα δε μπορεί να γίνει κάτι. Αλλά όταν μου έστειλε το link φαινόταν σαν airbnb αλλά δεν ήταν airbnb.com. Το γράφω εδώ ώστε τουλάχιστον αν κάποιος ψάξει το όνομα της ίσως να δει οτι είναι scam εξαρχής και να μην χάσει χρόνο. Θα μπορούσε και κάποιος να την πατήσει αν δε ξέρει πως δουλεύουν τα links (διοτι στο mail φαινοταν σαν airbnb.com) Υπάρχει κάπου που μπορώ να το αναφέρω? Μου έστειλε και φωτογραφίες με την ταυτότητά της, αλλά δε ξέρω αν είναι όντως αυτή ή αν της έχουν κλέψει τις φωτογραφίες... Καλησπέρα επειδή στην προσπάθεια μου να βρω διαμέρισμα μου έστειλε η συγκεκριμένη διεύθυνση email και απάντησα επίσης πάτησα στον πρωτο σύνδεσμο που που έστειλε θέλοντας να δω τις φωτογραφίες του διαμερίσματος θέλω να ρωτήσω αν έχω κάποιο πρόβλημα ότι θα μου κλέψουν τα στοιχεία μου ή όχι; Ευχαριστώ πολύ
georghiniopao13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά ήρθε σήμερα το πρωί τελικά με acs.Στο sportsdirect είναι ακόμα ready to ship.χαχαχα.Οχι και άσχημα από τις 15 του μηνός παραγγελία.Ευχαριστω για την βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα