LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Τι SSD εχεις βαλει με δεματικα εχω μια βασουλα μπλε απο Kingston xyper x για να μπει σε θεση 3.5
Ghost007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 καταρχας παρε μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη γιατι ο ι3 με τη στοκ βραζει και ερχεται καλοκαιρι... 1
Andreasgarb Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 καταρχας παρε μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη γιατι ο ι3 με τη στοκ βραζει και ερχεται καλοκαιρι... Το ξέρω, το είχα συνειδητοποιήσει όταν τον είχα και πριν 8-9 μήνες τον ίδιο. Αν δεν τον δώσω πουθενά αλλού στο ενδιάμεσο (που στην θέση του έχω έναν g3258) θα του βάλω καμία μικρή cryorig. Τι SSD εχεις βαλει με δεματικα εχω μια βασουλα μπλε απο Kingston xyper x για να μπει σε θεση 3.5 Λευτέρη δεν έχει καν θέση για δίσκους αυτό το κουτί. Μέχρι και από την ίδια την εταιρεία έχουν κάνει παπάτζα και ο ένας 2.5'' που παίρνει, είναι σε λάθος θέση οι βίδες και δεν κουμπώνει σωστά. Οπότε τα ταιρ απ είναι μονόδρομος. 1
Ghost007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το ξέρω, το είχα συνειδητοποιήσει όταν τον είχα και πριν 8-9 μήνες τον ίδιο. Αν δεν τον δώσω πουθενά αλλού στο ενδιάμεσο (που στην θέση του έχω έναν g3258) θα του βάλω καμία μικρή cryorig. Λευτέρη δεν έχει καν θέση για δίσκους αυτό το κουτί. Μέχρι και από την ίδια την εταιρεία έχουν κάνει παπάτζα και ο ένας 2.5'' που παίρνει, είναι σε λάθος θέση οι βίδες και δεν κουμπώνει σωστά. Οπότε τα ταιρ απ είναι μονόδρομος. δεν αξιζει να τον δωσεις και να κρατησεις τον πεντιουμ ειναι σαφως ανωτερος ο ι3... απλα λογο hyperthreading και συχνοτητας εχει παραπανω θερμοκρασια απο τον πεντιουμ....
Andreasgarb Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δεν εχει ουτε θεση για DVD? όχι, είναι πολύ μικρό. Θα σου κάνω συγκριτικό αργότερα που θα γυρίσω από δουλειά. δεν αξιζει να τον δωσεις και να κρατησεις τον πεντιουμ ειναι σαφως ανωτερος ο ι3... απλα λογο hyperthreading και συχνοτητας εχει παραπανω θερμοκρασια απο τον πεντιουμ.... σε πελάτη θα φύγει ο i3, οπότε δεν με νοιάζει και τόσο πολύ. άλλωστε το πισί μια στο τόσο ανοίγει.
ekans Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 ενα μικρο update απο μενα, εβαψα το ψυγειο ασπρο! ελπιζω να σας αρεσει 5
teo20net Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 ενα μικρο update απο μενα, εβαψα το ψυγειο ασπρο! ελπιζω να σας αρεσει Όμορφο και ο φωτισμός κάνει ωραίο glow effect. Την καρτούλα (Gpu) πρόσεξε λίγο, δείχνει να μην είναι ευθυγραμμισμένη και με αγχώνει που την βλέπω έτσι στραβά.
Pstathece Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 ενα μικρο update απο μενα, εβαψα το ψυγειο ασπρο! ελπιζω να σας αρεσει Σ'ωραιος 1
ekans Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Όμορφο και ο φωτισμός κάνει ωραίο glow effect. Την καρτούλα (Gpu) πρόσεξε λίγο, δείχνει να μην είναι ευθυγραμμισμένη και με αγχώνει που την βλέπω έτσι στραβά. η καρτα ειχε σπασει η βαση της ψυκτρας και εχω παρει βιδες πολυ ψιλες εχω λιμαρει λιγο τις τρυπες για να περασουν και με ροδελες απο πανω εχω πιασει την ψυκτρα, ισως θελει λιγο ξεσφιγμα απο δεξια παντως καλα κραταει .. 1
teo20net Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 η καρτα ειχε σπασει η βαση της ψυκτρας και εχω παρει βιδες πολυ ψιλες εχω λιμαρει λιγο τις τρυπες για να περασουν και με ροδελες απο πανω εχω πιασει την ψυκτρα, ισως θελει λιγο ξεσφιγμα απο δεξια παντως καλα κραταει .. Οκ αφού το έχεις μελετημένο, μια χαρά είσαι. 1
Sheogorath Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Λοιπόν, επειδή μας έχετε αποθαρρύνει με τα τέρατά σας και έχουμε καιρό να δούμε νορμάλ μηχάνημα, ποστάρω δύο σαραβαλάκια φίλων. Το ένα θέλει και καθάρισμα, ξέρω. Bάλετε και εσείς κανα παλιό, να γελάσουμε και να σχολιάσουμε λίγο 9
Sheogorath Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ευτυχώς έφαγα νωρίς Γνωρίζεις ότι τα έβαλα για να γελάσουμε και να κάνουν και άλλοι το ίδιο, αλλά δείχνεις να ευχαριστιέσαι την κακία λίγο περισσότερο απο ότι πρέπει.
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Γνωρίζεις ότι τα έβαλα για να γελάσουμε και να κάνουν και άλλοι το ίδιο, αλλά δείχνεις να ευχαριστιέσαι την κακία λίγο περισσότερο απο ότι πρέπει. Δυστηχώς κατάλαβες λάθος φίλε Sheo. Μα εντελώς λάθος. Τόσο λάθος που δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα