akoinonitos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, hliastsek είπε Πανεμορφο και τρελα Specs! Την 3080 απο που την τσιμπησες? Nα'σαι καλα ,απο γνωστο την πηρα Μόλις τώρα, lefstef είπε να το χαρείς το τουμπανάκι, τώρα θες επειγόντως μια 4κ οθόνη θα έλεγα Εχω την tv ,γιαυτο το εκανα ετσι μικρο για να μεταφερεται ευκολα 😁 2
Dekavle Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Υπέροχοοοο🙌 συγχαρητήρια φίλε μου!! Υπόλοιπες φωτό απ όταν το έστηνες υπάρχουν;
akoinonitos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Dekavle είπε Υπέροχοοοο🙌 συγχαρητήρια φίλε μου!! Υπόλοιπες φωτό απ όταν το έστηνες υπάρχουν; Το κουτί το έχω καιρό, τώρα άλλαξα μόνο κάρτα και cpu στην ουσία. Έχω κάποιες φωτο και παλαιοτερες Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από akoinonitos 16 2
nvidiafan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το κουτί το έχω καιρό, τώρα άλλαξα μόνο κάρτα και cpu στην ουσία. Έχω κάποιες φωτο και παλαιοτερες Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πολύ όμορφο και καθαρό στήσιμο! Grats! 1
Dekavle Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Η φωτό είναι από μπιλντ φίλου.. δυστυχώς δεν λειτουργεί τίποτα από μητρική κάρτα κτλ η λούπα όμως δουλεύει.. αξίζει να ασχοληθώ με αυτό η να παραμείνω στο φθηνό και ταπεινό ΙΤΧ μου;🙄 5
Herald Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, Dekavle είπε Η φωτό είναι από μπιλντ φίλου.. δυστυχώς δεν λειτουργεί τίποτα από μητρική κάρτα κτλ η λούπα όμως δουλεύει.. αξίζει να ασχοληθώ με αυτό η να παραμείνω στο φθηνό και ταπεινό ΙΤΧ μου;🙄 Αν η λουπα είναι ο λόγος που δεν λειτουργεί τίποτα από τα υπόλοιπα... Μάλλον όχι 😂
jgeorgiou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, Dekavle είπε Η φωτό είναι από μπιλντ φίλου.. δυστυχώς δεν λειτουργεί τίποτα από μητρική κάρτα κτλ η λούπα όμως δουλεύει.. αξίζει να ασχοληθώ με αυτό η να παραμείνω στο φθηνό και ταπεινό ΙΤΧ μου;🙄 όπως το βλέπω μια μνήμη είναι στραβοπατημένη , ασχολήσου λίγο μπορεί να μην έχει τίποτε. 1
Dekavle Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε όπως το βλέπω μια μνήμη είναι στραβοπατημένη , ασχολήσου λίγο μπορεί να μην έχει τίποτε. Δεν είναι καν κουμπωμένη αυτή
dalain Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και αφου δουλεια δεν ειχε ο διαολος.....εκανε μεταφορες σε μικροτερο κουτι.... Και καπως ετσι αναστηθηκε το παλιο μου q300l!Τα χωρεσε ολα το σκασμενο,μεχρι και push pull! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από dalain 7
gaspari Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 dalain η φώτο δεν εμφανίζεται ακόμα και πριν την επεξεργασία. 2
emperor4her Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Σε δουλεια να βρισκομαστε, τακτοποιησα τα καλωδια! δυστυχως τα display port καλωδιο δεν ειναι αρκτετα μεγαλο αλλιως θα κατεβαινε απο πιο αριστερα πισω απο τις βασεις των οθονων... 13
dalain Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, gaspari είπε dalain η φώτο δεν εμφανίζεται ακόμα και πριν την επεξεργασία. Εγω την βλέπω κανονικά,η επεξεργασία εγινε στο κείμενο....Τι να πω;
emperor4her Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, dalain είπε Και αφου δουλεια δεν ειχε ο διαολος.....εκανε μεταφορες σε μικροτερο κουτι.... Και καπως ετσι αναστηθηκε το παλιο μου q300l!Τα χωρεσε ολα το σκασμενο,μεχρι και push pull! 39 λεπτά πριν, gaspari είπε dalain η φώτο δεν εμφανίζεται ακόμα και πριν την επεξεργασία. Βρε επειδη ειναι τοσο μικρο το κουτι δεν το βλεπουμε!! 14 λεπτά πριν, dalain είπε Εγω την βλέπω κανονικά,η επεξεργασία εγινε στο κείμενο....Τι να πω; περα απ την πλακα, αυτο βλεπουμε εμεις Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από emperor4her 1
dalain Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, gaspari είπε dalain η φώτο δεν εμφανίζεται ακόμα και πριν την επεξεργασία. 1 ώρα πριν, emperor4her είπε Βρε επειδη ειναι τοσο μικρο το κουτι δεν το βλεπουμε!! περα απ την πλακα, αυτο βλεπουμε εμεις τωρα παιδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα