Apollonian Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Ο νεός μου ''εργάτης'' με σάρκα και οστά 🙏 (Specs πιο πάνω αλλά και στην υπογραφή) Ατελείωτες ώρες συναρμολόγησης και όταν όλα τα καλώδια από όλα τα hardware είναι του ίδιου χρώμματος (μάυρα) καταλαβαίνετε τί γολγοθά πέρασα. Το κουτί είναι για σεμινάριο καθώς το manual είναι πολύ ''λίγο'' για να κάτσεις να μάθεις ένα τέτοιο πύργο. Μία πραγματική πρόκληση. 12
deafman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 9 hours ago, Apollonian said: Ο νεός μου ''εργάτης'' με σάρκα και οστά 🙏 (Specs πιο πάνω αλλά και στην υπογραφή) Ατελείωτες ώρες συναρμολόγησης και όταν όλα τα καλώδια από όλα τα hardware είναι του ίδιου χρώμματος (μάυρα) καταλαβαίνετε τί γολγοθά πέρασα. Το κουτί είναι για σεμινάριο καθώς το manual είναι πολύ ''λίγο'' για να κάτσεις να μάθεις ένα τέτοιο πύργο. Μία πραγματική πρόκληση. μεγειες. May your ping be low and your fps high ps. δειξε μας και λιγο μεσα αν θες σε επομενη φαση. 1
Δημοφιλής ανάρτηση dalain Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Ειπα να δοκιμασω ενα mini itx build και τελικά μου άρεσε!!!! 26 4
mandragoraSCR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) we need more photos plz 😍 Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από mandragoraSCR
Exorgistis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μιας και δημοσιεύθηκε το παραπάνω project (ΙΚΕΒΑΝΑ) από τον @dalain, βάζω κι εγώ φωτό από την εκτύπωση που έκανα επάνω στα panels του κουτιού που χρησιμοποιήθηκε. Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω εδώ βίντεο αλλά μπορείτε να βρείτε ένα μικρό βίντεο ΕΔΩ 24
Δημοφιλής ανάρτηση radiohead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Καθαρισματάκι 33 1
Δημοφιλής ανάρτηση dalain Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Με ανοιξιάτικη διάθεση!!! 38 5
unforgiven Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Έχει πάρει το μάτι σας στην Ελλάδα το Lian0-Li o11 Dynamic EVO;
Δημοφιλής ανάρτηση purif Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Mετά από πάρα πολύ αναμονή των κομματιών και πολλές αλλαγές και πειραματισμούς, πιστεύω πως είναι έτοιμο. 30
corr8 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Να βαλω και γω φωτος απ΄το κουτι μου, παιζω και με τα χρωματα και καπου ξεφυγε στην πορεια 😄 22
mandragoraSCR Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ωραίος μαν πολύ όμορφο και τα καλώδια πένα! Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από mandragoraSCR 2
corr8 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Το λευκο-χρυσο σετακι καλωδια το εφτιαξε ο @Doc1355 ! Τελεια δουλεια και πανεμορφο! 4
radiohead Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Καλησπέρα κύριοι καλό μήνα! Δε θα ξαναζαλίσω με το Meshify C είναι το τελευταίο post με το ίδιο κουτί. Μόνο και μόνο για την αγνώριστη arctic liquid freezer ii για να δώσω ιδέες σε κάποιους που τη θεωρούν το ίδιο άσχημη όπως κι εγώ Κόψιμο πλεκτού μαμά Αποτέλεσμα πολύ καλύτερο από το πριν. Πέρασμα πλεκτό λευκό εξωτερικά για δοκιμή Δύο ψυγεία, 360 μπροστά 240 επάνω. 21 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα