Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενας πρωτοποριακος τροπος για να ζεστα8ειτε που κοστιζει λιγοτερο απο 20 ευρω και σου βγαζει ολο τον χειμωνα... λεγεται πουλοβερ.

Επιπρόσθετα με προϋπόθεση την ύπαρξη ιδιαίτερων στιλιστικών επιλογών, απωθούν βιαστές με επιληψία.

DSC_1047.jpg

Το σώμα σας είναι ο ναός σας, αξίζει παραπάνω από 20 ευρώ. Αγοράστε ένα πουλόβερ.

• Like 1
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε μια πόλη όπως η Αθήνα με μέση μέγιστη ημερήσια θερμοκρασία του ψυχρότερου μήνα (Γενάρη) τους 14 βαθμούς τι θέλετε την θέρμανση.Όχι σιριουσλι δε τρολάρω.

Το κρύο στην Αθήνα σχεδόν ποτέ δε γίνεται δραματικό.Το στατιστικό είναι 1-2 μέρες το έτος η απόλυτα ελάχιστη να φτάσει τους 1-2 βαθμούς πάνω από το μηδέν το πρωί.Δλδ σιγά το δράμα 7 βαθμοί νωρίς το πρωί 14 το μεσημέρι.Με καμιά παραδοσιακή κουβερτούλα,παπλωματάκι μια χαρά τη βγάζετε.

Τα βλέπουν αυτά οι Βόρειοι κ γελάνε.Κλαιν λέμε,δεν είστε από ζάχαρη.Τώρα για Σαλόνικα κάτι πάει κ έρχεται.Αλλά για Αθενς είστε αδικαιολόγητα φλώροι με το κρύο.

Υπαρχει μια λεξη που λεγεται προσαρμογη. Το οτι οι βορειοι ειναι προσαρμοσμενοι στο να κανουν μπανακι με 14 βαθμους δε σημανει οτι πρεπει να το κανει και ο υπολοιπος πλανητης. Διοτι με αυτη τη λογικη κι εσεις εκει στα βορεια φλωρακια ειστε απεναντι στους αφρικανους οταν βλεπετε 40 βαθμους για δυο τρεις μερες το χρονο και πεθαινετε σαν τις μυγες απ τον "καυσωνα". Ξερεις τι γελια ριχνει ο Αιγυπτιος οταν τα βλεπει αυτα, τη στιγμη που ολη του τη ζωη την εχει περασει με 40 βαθμους ως φυσιολογικη θερμοκρασια;

• Like 4
Δημοσ.

εγω επειδη μενω σε χωριο της Καστοριας οντως η βρωμα απο τα τζακια δεν υποφερεται δηλητηριο σκετο χωρια τα ραντησματα που ριχνουν το καλοκαιρι για τα μηλα αλλα καπως πρεπει να ζεσταθουμε γιατι εχουμε κατι χρονιες κατι μειον -16 εγω μεχρι τοσο εχω δει για να μην πω για το χιονι δεν το κρυβω οταν βλεπω στην Αθηνα να λετε για το χιονι απλα γελαω sorry αλλα δεν εχετε δει τι θα πει παγετος και χιονι

• Like 1
Δημοσ.

Ξερεις τι γελια ριχνει ο Αιγυπτιος οταν τα βλεπει αυτα, τη στιγμη που ολη του τη ζωη την εχει περασει με 40 βαθμους ως φυσιολογικη θερμοκρασια;

Αυτό με την Αίγυπτο τη oυρμπανιά δλδ.Η μέση μέγιστη Ιουλίου στο Κάιρο είναι 34.7 βαθμοί όταν στη Νέα Φιλαδέλφεια η ανάλογη τιμή 30ετίας είναι 34.2 και στο κέντρο 34 νταν.Σιγά τη διαφορά.Η δε Ελευσίνα έχει υψηλότερη μέση 24ωρη θερμοκρασία Ιουλίου από  το Καίρο

Επίσης το ρεκόρ θερμοκρασίας της Αθήνας είναι 48 βαθμοί και του Καίρου 47

• Like 1
Δημοσ.

Άμα η μπύρα πίνεται και χωρίς να την έχεις βάλει στο ψυγείο, θες τζάκι. Όλα τα υπόλοιπα είναι κομπλεξισμοί μπουρτζόβλαχων νεοευρωπαίων και επιστημονικής μονομανίας.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα η μπύρα πίνεται και χωρίς να την έχεις βάλει στο ψυγείο, θες τζάκι. Όλα τα υπόλοιπα είναι κομπλεξισμοί μπουρτζόβλαχων νεοευρωπαίων και επιστημονικής μονομανίας.

Ειλικρινά, πρέπει να γίνεις κοινωνιολόγος.

Δημοσ.

Όλα τα υπόλοιπα είναι κομπλεξισμοί μπουρτζόβλαχων νεοευρωπαίων και επιστημονικής μονομανίας.

Φλωράκι κ ο Λούσης.If memory serves me right μένεις σε ένα από τα ηπιότερα κλιματολογικά κομμάτια της Αθήνας το χειμώνα προς τα κέντρο-νότια πρόαστια.Καλομαθημένο μοντ

Δημοσ.

Υπαρχει μια λεξη που λεγεται προσαρμογη. Το οτι οι βορειοι ειναι προσαρμοσμενοι στο να κανουν μπανακι με 14 βαθμους δε σημανει οτι πρεπει να το κανει και ο υπολοιπος πλανητης. Διοτι με αυτη τη λογικη κι εσεις εκει στα βορεια φλωρακια ειστε απεναντι στους αφρικανους οταν βλεπετε 40 βαθμους για δυο τρεις μερες το χρονο και πεθαινετε σαν τις μυγες απ τον "καυσωνα". Ξερεις τι γελια ριχνει ο Αιγυπτιος οταν τα βλεπει αυτα, τη στιγμη που ολη του τη ζωη την εχει περασει με 40 βαθμους ως φυσιολογικη θερμοκρασια;

εγω μαλλον ειμαι χειροτερος

οτιδηποτε κατω απο 25 και πανω απο 28 μου δημιουργει προβλημα (και στα νευρα :P)

Δημοσ.

Φλωράκι κ ο Λούσης.If memory serves me right μένεις σε ένα από τα ηπιότερα κλιματολογικά κομμάτια της Αθήνας το χειμώνα προς τα κέντρο-νότια πρόαστια.Καλομαθημένο μοντ

Για τον Γέρακα λες;

Δημοσ.

Δάφνη θυμόμουν.Γουατέβα.Το ποιντ είναι ότι οι Αθηναίοι είναι φλωράκια κ κυράτσες με το κρύο.

Μπα, κι εγω αθηναιος θεωρουμαι και ειμαι γυμνος στους 10 βαθμους. Ουρμπανια οπως λες κι εσυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...