Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Βασικά τώρα στο δεύτερο playthrough διαπίστωσα ότι άμα πάρεις τα quests όπως πρέπει με level τότε το game είναι ψιλό στημένο χωρίς τρελό backtracking. Αλλα αυτό που δεν έχει ακόμα πολλαπλά quest trackers και zoom out στο map μου την σπάει τρελα. Το εναλλακτικό armor της Ciri τα σπάει και για immersion λόγους enable it μετά την πρώτη συνάντηση με τον Blood Baron Ισχυει αυτο δυστηχως.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Το εναλλακτικό armor της Ciri τα σπάει και για immersion λόγους enable it μετά την πρώτη συνάντηση με τον Blood Baron Και πάλι αφήνει σημεία ακάλυπτα όμως. Chainmail bikinis... 1
zeniath Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Λοιπόν ήρθε η ώρα για 2ο playthrough, αυτή την φορά με GPU που το αντέχει. Τι προτείνετε από mods?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 τον Lucifer... 6
nevermore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Καλημέρα παίδες! Έχει υποπέσει στην αντίληψη κανενός fps drop μετά από Update σε win10?? Μπορεί κάποιος για να μην ψάχνω το θρεντ (ξανά ) να μου πει τις ρυθμίσεις για καλύτερη απόδοση? θενξς εκ των προτέρων,
liakinen Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παίδες! Έχει υποπέσει στην αντίληψη κανενός fps drop μετά από Update σε win10?? Μπορεί κάποιος για να μην ψάχνω το θρεντ (ξανά ) να μου πει τις ρυθμίσεις για καλύτερη απόδοση? θενξς εκ των προτέρων, Το αντίθετο διαβάζω σε τεχνολογικά forum. Το 1.08 patch θα έρθει μέσα στην μέρα Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2015 από liakinen
Πέτρος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Όχι, σε εμένα τουλάχιστον. Και το Galaxy αλλά και το site δεν συνδέονται/ανοίγουν (το site μόνο με πολλά refresh). Κατάφερα και έβαλα να κατεβαίνει, τελικά.
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ποσα gb ειναι τo Download στο GoG? Εχω κανει fresh install σε Win10 και θα ορκιζομουν οτι εχει περαστει το 1.07. Τωρα βλεπω ~7.5Gb; WTF?
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Σε αποδοση εγω οχι απο μια γρήγορη ματια παντως ηταν λιγο πιο καλο σε min/avg fps,αλλα με 30 λεπτα παιχνιδι δεν βγάζεις συμπεράσματα σαφη. Πανω κατω τα ιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα