Fulgore Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ειναι 26.88 για να σου στειλουν τα gwent decks οχι 20. Και επισης μας κοβει την αγορα *** οποτε πρεπει να κανεις το κολπο με το paypal balance και χανεις και απο εκει κατι ...
La_MoRt Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Εγώ πάντως την έριξα τη προπαραγγελία. Όσο και να είναι θα το πάρω. 1
JohnVani18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 30 θα κάνει τελικά το νέο expansion ή απλά κοιτάνε να πιάσουν κ@λο?
La_MoRt Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τώρα αυτός είναι μονοπώλιο μπορεί να κάνει 30 αλλά μπορεί και να το βγάλουνε και άλλοι και να έχει πιο φθηνά. Αν κρίνω από τη τιμή που έχει πάντως στο online κατάστημα που είναι μόνο ο κωδικός χωρίς τις κάρτες νομίζω πως η τιμή είναι πολύ καλή.
Sprou Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Εμενα μου τον έπιασαν κανονικά πάντως..φυσικά από την άλλη μπορει να είναι και η τελική..όπως και να χει εγινε προπαραγγελιά και εφόσον αναφερόμαστε σε έπος εδινα και παραπάνω..
Alastor192 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 αμαν με την γκρινια για τα φραγκοδιγραγκα ,ο'τι εγινε με το hearts of stone γινεται και με το Blood and wine,το physical retail εχει +10 ευρω απο το ψηφιακο λογω καρτων. 10 ειχε το HoS digital,20 physical 20 εχει το BaW digital,30 physical δεν σας καταλαβαινω μερικους ωρες ωρες 3
Gentleman88 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ειναι 26.88 για να σου στειλουν τα gwent decks οχι 20. Που βρήκες τις κάρτες τις συλλεκτικής ; Δώσε link 1
WizNick Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Που βρήκες τις κάρτες τις συλλεκτικής ; Δώσε link Απο το https://www.witcherstore.com/mobile/gwent Αλλα χρειαζεσε ενα redemption code για να σε αφησει να τα αγορασεις. Αυτο το παιρνεις απο εδω: http://redeemgwent.com/redeemgwent/start/ Χρειαζεται να αποδειξεις οτι εχεις αγορασει ψηφιακα το expansion pass ή το Blood And Wine. Εγω εστειλα ενα screenshot απο το Steam Library μου και αυτο ηταν αρκετο.
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Οι Gwent cards του blood and wine είναι τα Northern Realms και Nilfgaard που δίνανε στην collector's του xbox one για το αρχικό game; If so στα 30 που φαίνεται να έχουν το Physical προφανώς έχει και τα decks ε; The fucking dream.
nomes Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μόλις τελείωσα το Heart of Stones. Παιχνιδάρα. Άσχετο αλλά ο Olgrierd δεν μοιάζει πολύ στο Beckam? 7
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δεν το έπαιξα ακόμα, ναι μοιάζουνε, ελπίζω μονο να μην έχουν ίδια φωνή
JohnVani18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Οι Gwent cards του blood and wine είναι τα Northern Realms και Nilfgaard που δίνανε στην collector's του xbox one για το αρχικό game; If so στα 30 που φαίνεται να έχουν το Physical προφανώς έχει και τα decks ε; The fucking dream. Ναί έχει decks στην φυσική έκδοση. Και το Hearts of Stone είχε decks. The fucking dream θα ηταν αν έβαζαν και τον cloth map απο τη συλλεκτική του Xone.
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ναί έχει decks στην φυσική έκδοση. Και το Hearts of Stone είχε decks. The fucking dream θα ηταν αν έβαζαν και τον cloth map απο τη συλλεκτική του Xone. Όταν είχα δει οτι οι κάρτες για Northern realms και Nilfgaard δεν ήταν διαθέσιμες παρα μόνο μέσω ebay και τις πουλούσαν ένα σκασμό είχα ξενερώσει τη ζωή μου. Είχα ψάξει να τις κατεβάσω/εκτυπώσω αλλα ήταν πολύ lame. Σήμερα είναι γιορτή! Τώρα είμαι περίεργος να δώ τι θα δώσουν στη Physical του xbone.. Όσο για το cloth map δεν ήξερα οτι υπάρχει και οτι το ΘΕΛΩ μέχρι πρίν λίγα λεπτά... 2
JohnVani18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δεν θα βγεί για Xone σε φυσική μορφή αν δεν κάνω λάθος, μόνο PC/PS4 όπως και με το HoS. 1
Gentleman88 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Απο το https://www.witcherstore.com/mobile/gwent Αλλα χρειαζεσε ενα redemption code για να σε αφησει να τα αγορασεις. Αυτο το παιρνεις απο εδω: http://redeemgwent.com/redeemgwent/start/ Χρειαζεται να αποδειξεις οτι εχεις αγορασει ψηφιακα το expansion pass ή το Blood And Wine. Εγω εστειλα ενα screenshot απο το Steam Library μου και αυτο ηταν αρκετο. Τελεία φαντάζομαι αυτή δεν είναι κάποια προσορινή προσφορά ; θέλω να πω και σε 2-3 θα μπορούμε να κάνουμε το ίδιο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα