Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mrrafa είπε

Αρα δεν μπορω? Τι θεμα?

Έκλαψα.. υπάρχει θέμα ότι δε μιλάμε για πολιτικά εδώ τι αναφέρεις τη Τουρκία;

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, για να φτιάξω λογαριασμό στην Sony πρέπει πρώτα να φτιάξω email μέσω Τουρκίας σωστά; Γιατί δοκιμάζω και μου ζητάει αναγκαστικά τουρκικό τηλέφωνο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nickkalk είπε

Καλησπέρα, για να φτιάξω λογαριασμό στην Sony πρέπει πρώτα να φτιάξω email μέσω Τουρκίας σωστά; Γιατί δοκιμάζω και μου ζητάει αναγκαστικά τουρκικό τηλέφωνο.

1 ποστ πανω εν τω μεταξυ..

Δημοσ.

Την είχα κάνει μέχρι ένα σημείο απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου βγάζει στην εγγραφή της Sony can't create an account please contact with customers support

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ilias78 είπε

Μήπως έχουν αργήσει λίγο να βγάλουν τα παιχνιδιού του Φεβρουαρίου για την essential?

αν δεν κανω λαθος τα παιχνιδια κυκλοφορουν την 1η Τρίτη καθε μήνα και δημοσιευονται 6 μέρες νωρίτερα.(αν δε γινει καποιο leak)

Η 1η Τρίτη ειναι στα 7/2, αρα θα ανακοινωθουν στις 1/2

Επεξ/σία από xavier
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, δεν έχω ιδέα απο το αντικείμενο, αλλά πρέπει να μάθω...οποτε οι ερωτησεις μου:

• Τα παιχνιδια που εγκαθιστουμε μπορεί να τα παίξουμε εκτος σύνδεσης;χωρις ιντερνετ εννοω.
  • Αν πάρω κάρτα πχ 1 μηνα , οτι εγκαταστησω θα παιζει μετά αφού λήξει η συνδρομή; ή πρέπει να έιναι πάντα ενεργη συνδρομή;

ευχαριστώ 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, trelomam είπε

Καλησπέρα σας, δεν έχω ιδέα απο το αντικείμενο, αλλά πρέπει να μάθω...οποτε οι ερωτησεις μου:

• Τα παιχνιδια που εγκαθιστουμε μπορεί να τα παίξουμε εκτος σύνδεσης;χωρις ιντερνετ εννοω.
  • Αν πάρω κάρτα πχ 1 μηνα , οτι εγκαταστησω θα παιζει μετά αφού λήξει η συνδρομή; ή πρέπει να έιναι πάντα ενεργη συνδρομή;

ευχαριστώ 

Αν εχεις μονο 1 κονσόλα ναι δεν εχεις θέμα. (εκτος αν το game ειναι μονο online)

Οχι. Τα έχεις μονο οσο εχεις ενεργει συνδρομή

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Αν εχεις μονο 1 κονσόλα ναι δεν εχεις θέμα. (εκτος αν το game ειναι μονο online)

Οχι. Τα έχεις μονο οσο εχεις ενεργει συνδρομή

ωπα δηλάδη κανω εγκατασταση παιχνιδια παιζω ολα καλα και οταν ληξει η συνδρομη απλα δεν παιζουν ακομα και εκτος ιντερνετ; αυτο εννοεις;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, trelomam είπε

ωπα δηλάδη κανω εγκατασταση παιχνιδια παιζω ολα καλα και οταν ληξει η συνδρομη απλα δεν παιζουν ακομα και εκτος ιντερνετ; αυτο εννοεις;

Φυσικά... Γινεται να μην έχεις την συνδρομή και να συνεχίζεις να παίζεις με τα games που δίνονται με συνδρομή?

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Φυσικά... Γινεται να μην έχεις την συνδρομή και να συνεχίζεις να παίζεις με τα games που δίνονται με συνδρομή?

Ok και οταν ξαναπληρωσω θα εχω αυτα που ειχα πριν ή παλι απο την αρχη; Δηλαδη χανω τα παιχνιδια που ειχα εγκαταστησει;ευχαριστω για τη βοηθεια

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, trelomam είπε

Ok και οταν ξαναπληρωσω θα εχω αυτα που ειχα πριν ή παλι απο την αρχη; Δηλαδη χανω τα παιχνιδια που ειχα εγκαταστησει;ευχαριστω για τη βοηθεια

Μολις ξαναβάλεις το plus οτι ειχες εγκατεστημενο ξεκλειδώνει και οτι ειχες στην library ειναι πάλι διαθέσιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...