Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες αυτο εδω ειναι δωδεκαμηνη συνδρομη στο Essentials ετσι;

https://www.germanos.gr/product/gaming/gaming-network-cards/sony-playstation-plus-card-sundromi-12-minon/?productId=20273182&fname=skuColor&fvalue=-128022028069063775&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwte-vBhBFEiwAQSv_xVvDEKvSVMD1jffCx2wodoCYG9kdex7ewYrmu78DQh8LTIfyCjS6DhoCndwQAvD_BwE

Μπορω να "κουμπωσω' δυο μαζι για να εχω για 24 μηνες;

Δημοσ.

Παιδιά,το resident evil 3 είναι τελικά μόνο για το PREMIUM..? Εχω EXTRA και έχεισ σαν επιλογή μόνο να κάνεις αναβάθμιση στο PREMIUM για να το κατεβασεις..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, takataden είπε

Παιδιά,το resident evil 3 είναι τελικά μόνο για το PREMIUM..? Εχω EXTRA και έχεισ σαν επιλογή μόνο να κάνεις αναβάθμιση στο PREMIUM για να το κατεβασεις..

Μπες από το app και δοκίμασε.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, takataden είπε

Ευχαριστώ πολύ!! Μόνο έτσι το πήρε...

ευχαριστώ και εγω. Δεν μπορούσα να το κατεβάσω , τώρα από το app μια χαρά

Δημοσ.

Φαίνεται οτι ωθούν τον κόσμο στην αγορά των πιο ακριβών πακέτων.

3ος χρόνος συνδρομής και τόσο χάλια σερί δεν έχω ξανα-ματα-δεί.

Αν μετά βίας βρίσκεις 1 παιχνίδι να παίξεις, δικαιολογεί τα χρήματά του μόνο για το online;

Η αύξηση τιμών γιατί έγινε; Επειδή ακρίβυνε το λάδι; Το μόνο που είδαμε ήταν φτωχοποίηση της λίστας παιχνιδιών...

• Like 4
Δημοσ.
12 ώρες πριν, alexcas777 είπε

Άλλος ένας μήνας δικαίωσης που δεν ανανεώσαμε τη συνδρομή...

Αν παίζεις online Division 2, CoD και αγωνες F1 όπως εγω δυστυχως ανανεώνεις την συνδρομή

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Αν παίζεις online Division 2, CoD και αγωνες F1 όπως εγω δυστυχως ανανεώνεις την συνδρομή

Ουσιαστικά αυτό τους έχει σώσει, ότι για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω, αν θες να παίξεις online ένα παιχνίδι που ήδη έχεις πληρώσει, πρέπει να πληρώνεις και plus συνδρομή. Αν το είχαν όπως παλιά στο PS3, πιστεύω δεν θα είχαν ούτε την μισή βάση plus συνδρομητών ή θα αναγκαζοντουσαν να δίνουν πιο σοβαρά παιχνίδια.

Δημοσ.
Στις 28/3/2024 στις 11:58 ΠΜ, vorlon68 είπε

Το Division 2 τελικά είναι καλύτερο απο το 1;Είχα διαβάσει παλιά κάποια αρνητικά σχόλια.

Εχουν ανακοινώσει πότε περίπου θα βγεί το Divion 3 και αν θα είναι και για PS4;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...