Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρισκεται πανω απο το σπιτι μου και με τη φετινη κακοκαιρια ψιλοφοβηθηκαμε.εχω επικοινωνησει με διαφορες υπηρεσιες αλλα επειδη δεν μπορει να πλησιασει κοντα αυτοκινητο δεν αναλαμβανει κανεις.υπαρχει καποια αλλη υπηρεσια.ιδιωτικη να αναλαβει και να τον κατεβασει και να τον τεμαχισει κατα προτιμηση να τον καψουμε στο τζακι του χρονου γιατι ειναι και γαμω τα ξυλα.

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μίλα πρώτα με κανα δασαρχείο ή οποια υπηρεσία είναι "αρμόδια" τέλως πάντων γιατί μπορεί να βρεις μπελά.

• Like 3
Δημοσ.

Νομίζω χρειάζεσαι άδεια για να κόψεις δέντρο, αν ειναι στο οικόπεδό σου μίλα με δασαρχείο, αν είναι στο δρόμο μίλα με το δημαρχείο.

Αν όντως υπάρχει κίνδυνος πες τους ότι σε περίπτωση που πέσει και κάνει ζημιές θα διεκδικήσεις αποζημίωση, μπορεί να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Πάντως είναι κρίμα να ξεπαστρέψεις το δεντράκι αν δε χρειάζεται, προσπάθησε να κόψεις μονο τα επικίνδυνα κλαδιά και να κρατήσεις το υπόλοιπο.

• Like 4
Δημοσ.

Δημος και δασαρχειο θα σε βοηθησουν εαν υπαρχουν καλωδια της ΔΕΗ εκει ανάμεσα τότε υπεύθυνη ειναι η ΔΕΗ

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που αναλαμβάνουν:

Δενδροκλαδευτική

Κλαδευτική

Δένδρο και τέχνη

και δεκάδες άλλες

Τώρα αν εκεί που είναι δεν υπάρχει πρόσβαση με καλαθοφόρο όχημα... νοίκιασε ελικόπτερο :Ρ

DIY παρε κανα μαθημα απο yt

http://www.youtube.com/watch?v=8f_dQ7850jc

Λες και δεν φαινόταν που είχε κλίση το δέντρο...

• Like 2
Δημοσ.

βρισκεται πανω απο το σπιτι μου και με τη φετινη κακοκαιρια ψιλοφοβηθηκαμε.εχω επικοινωνησει με διαφορες υπηρεσιες αλλα επειδη δεν μπορει να πλησιασει κοντα αυτοκινητο δεν αναλαμβανει κανεις.υπαρχει καποια αλλη υπηρεσια.ιδιωτικη να αναλαβει και να τον κατεβασει και να τον τεμαχισει κατα προτιμηση να τον καψουμε στο τζακι του χρονου γιατι ειναι και γαμω τα ξυλα.

Γιατι να κοψεις το δεντρακι και να μην το κλαδέψεις καλύτερα ;;

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

λοιπον τον ευκαλυπτο τον κατεβασαμε(με το αζημιωτο φυσικα) το θεμα ειναι οτι τωρα εχει κατι χοντρους κορμους 1 μετρο περιμετρικα.τωρα αυτα πως κοβονται,με αλυσοπριονο η με τσεκουρι? 

post-73526-0-99563700-1389593316_thumb.jpg

Δημοσ.

με αλυσοπρίονο θα το κόψεις φέτες 30-40 εκ πάχος, και μετά με κορδέλα σε κομμάτια που να χωράν στο τζάκι-σόμπα-πού σκοπεύεις να τα κάψεις. Με το τσεκούρι θα σου βγει η παναγία.

έντιτ: άμα είναι λίγα, όπως φαίνονται στην φωτό, μπορείς και με σφήνα και βαριοπούλα να τα σχίσεις.

Δημοσ.

Δεν πρόλαβα να σε ενημερώσω να κρατήσεις τα φύλλα.

Τα φύλλα του ευκαλύπτου είναι πολύ καλά για εισπνοές όταν είσαι κρυωμένος (συνάχια κλπ κλπ). Βράζεις σε μια κατσαρόλα μερικά και αρχίζεις τις εισπνοές.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...