maggle Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 βρισκεται πανω απο το σπιτι μου και με τη φετινη κακοκαιρια ψιλοφοβηθηκαμε.εχω επικοινωνησει με διαφορες υπηρεσιες αλλα επειδη δεν μπορει να πλησιασει κοντα αυτοκινητο δεν αναλαμβανει κανεις.υπαρχει καποια αλλη υπηρεσια.ιδιωτικη να αναλαβει και να τον κατεβασει και να τον τεμαχισει κατα προτιμηση να τον καψουμε στο τζακι του χρονου γιατι ειναι και γαμω τα ξυλα. 1
DrLo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μίλα πρώτα με κανα δασαρχείο ή οποια υπηρεσία είναι "αρμόδια" τέλως πάντων γιατί μπορεί να βρεις μπελά. 3
παπι Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 DIY παρε κανα μαθημα απο yt http://www.youtube.com/watch?v=8f_dQ7850jc 21
41ex Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Νομίζω χρειάζεσαι άδεια για να κόψεις δέντρο, αν ειναι στο οικόπεδό σου μίλα με δασαρχείο, αν είναι στο δρόμο μίλα με το δημαρχείο. Αν όντως υπάρχει κίνδυνος πες τους ότι σε περίπτωση που πέσει και κάνει ζημιές θα διεκδικήσεις αποζημίωση, μπορεί να επισπεύσει τις διαδικασίες. Πάντως είναι κρίμα να ξεπαστρέψεις το δεντράκι αν δε χρειάζεται, προσπάθησε να κόψεις μονο τα επικίνδυνα κλαδιά και να κρατήσεις το υπόλοιπο. 4
sofiathereal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημος και δασαρχειο θα σε βοηθησουν εαν υπαρχουν καλωδια της ΔΕΗ εκει ανάμεσα τότε υπεύθυνη ειναι η ΔΕΗ
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Υπάρχουν πολλές εταιρείες που αναλαμβάνουν: Δενδροκλαδευτική Κλαδευτική Δένδρο και τέχνη και δεκάδες άλλες Τώρα αν εκεί που είναι δεν υπάρχει πρόσβαση με καλαθοφόρο όχημα... νοίκιασε ελικόπτερο :Ρ DIY παρε κανα μαθημα απο yt http://www.youtube.com/watch?v=8f_dQ7850jc Λες και δεν φαινόταν που είχε κλίση το δέντρο... 2
Tablet Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 βρισκεται πανω απο το σπιτι μου και με τη φετινη κακοκαιρια ψιλοφοβηθηκαμε.εχω επικοινωνησει με διαφορες υπηρεσιες αλλα επειδη δεν μπορει να πλησιασει κοντα αυτοκινητο δεν αναλαμβανει κανεις.υπαρχει καποια αλλη υπηρεσια.ιδιωτικη να αναλαβει και να τον κατεβασει και να τον τεμαχισει κατα προτιμηση να τον καψουμε στο τζακι του χρονου γιατι ειναι και γαμω τα ξυλα. Γιατι να κοψεις το δεντρακι και να μην το κλαδέψεις καλύτερα ;;
Waldo_Vrs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Αν το κλαδέψεις θα έχεις ξύλα και τα επόμενα χρόνια..
maggle Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 λοιπον τον ευκαλυπτο τον κατεβασαμε(με το αζημιωτο φυσικα) το θεμα ειναι οτι τωρα εχει κατι χοντρους κορμους 1 μετρο περιμετρικα.τωρα αυτα πως κοβονται,με αλυσοπριονο η με τσεκουρι?
leftermann Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 με αλυσοπρίονο θα το κόψεις φέτες 30-40 εκ πάχος, και μετά με κορδέλα σε κομμάτια που να χωράν στο τζάκι-σόμπα-πού σκοπεύεις να τα κάψεις. Με το τσεκούρι θα σου βγει η παναγία. έντιτ: άμα είναι λίγα, όπως φαίνονται στην φωτό, μπορείς και με σφήνα και βαριοπούλα να τα σχίσεις.
Highlander Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν είσαι κοντά στην Πάτρα ε ; Θα στο έκοβα και για αμοιβή θα έπαιρνα τα ξύλα
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν πρόλαβα να σε ενημερώσω να κρατήσεις τα φύλλα. Τα φύλλα του ευκαλύπτου είναι πολύ καλά για εισπνοές όταν είσαι κρυωμένος (συνάχια κλπ κλπ). Βράζεις σε μια κατσαρόλα μερικά και αρχίζεις τις εισπνοές. 2
Rush13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=9pgXQaVPBiA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα