BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/MaGiC_ChEeTaH/2014/video/180940127 Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2013 από BLuE_PaNtHeR
padelis71992 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Blue_panter Το ίδιο πράγμα ανέβασες και δεν είναι γκολ είναι η λίστα με όλα τα γκόλ σου. Εγώ στο pc στο 2v2 με το παιδί που πάιζω καταφέραμε να μπόυμε τοπ 100 leaderboards 94οι είμαστε με σκόρ 124-23-19. 2
anamenos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Blue_panter Το ίδιο πράγμα ανέβασες και δεν είναι γκολ είναι η λίστα με όλα τα γκόλ σου. Εγώ στο pc στο 2v2 με το παιδί που πάιζω καταφέραμε να μπόυμε τοπ 100 leaderboards 94οι είμαστε με σκόρ 124-23-19. Στο Fifa11 ημουν κάποια στιγμή 21ος στα manual rankings.
padelis71992 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ωραίος.! Εγώ φέτος, στο pc πάντα, για μια εβδομάδα περίπου ήμουν πρώτος στο 1v1 στο τοπ 100 αλλα οχι στα manual το εχω τραβήξει και φώτο γιατί και ο δεύτερος εκείνη τη περίοδο ήταν Ελληνας. Μετά δεν έπαιζα τόσο σύχνα και έπεσα. Edit: κανα lan δε παίζει στο fifa;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Νάτο! Κοιτάχτε γκολάρα.Απόκρουση μετά απο κόρνερ η μπάλα φτάνει στον Modric ,αυτός απευθείας το σουτ η μπάλα περνάει πάνω απο τον τερματοφύλακα (ο οποίος μένει άγαλμα) και καταλήγει στα δίκτυα.Δεν έχω ξαναβάλει τέτοιο γκολ http://www.easports.com/media/play/video/180940127 1
lak10 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 παιζω μονο online και σηχαθηκα το πια ελεος με το scripting και το momentum ειμαι division 8 και δεν μπορω να σταυρωσω νικη και ξερω να παιζω μια χαρα ποιο διαστροφικο μυαλο το εβαλε τοτε στο FIFA 09
padelis71992 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε μου νομίζω πως δε καταλαβαίνουμε τι γράφεις.Να ρωτήσω κάτι εγώ υπάρχουν τίποτα λαν τουρνουά στο fifa 14. Η καποιος site που να τα γράφει που γίνονται;
Bourdoulas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 παιζω μονο online και σηχαθηκα το πια ελεος με το scripting και το momentum ειμαι division 8 και δεν μπορω να σταυρωσω νικη και ξερω να παιζω μια χαρα ποιο διαστροφικο μυαλο το εβαλε τοτε στο FIFA 09 Μα το momentum είναι μέρος του πραγματικού ποδοσφαίρου. Οι φαν του "ρεαλιστικού" ποδοσφαίρου θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι. Anyway είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό αυτό το "feature".
nzeppos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Εφόσον τα πάντα στο Fifa γίνονται μέσω Origin και EA servers, πολύ αμφιβάλλω αν υπάρχει χακεριά για LAN (γιατί επίσημα σίγουρα δεν υποστηρίζεται εδώ και κάμποσες εκδόσεις).
padelis71992 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δεν εννοούσα αυτό ζεπο. Εννοώ κάποιο τουρνουά λαν που να διοργανώνεται απο την ea η κάποιο άλλο site σε κάποιο κέντρο-κατάστημα; Η κάποιο site που αν γίνονται τουρνουα να τα γράφει στο news. Πχ έγινε ενα μέσα στα χριστούγεννα που το έχασα γιατί το έμαθα όταν γινόντουσαν οι τελικοί που είχε και χρηματικό έπαθλο, 400 ευρω στο νικητή του 1v1 και 300 στην ομάδα του 2v2, θα ήθελα να πάω. Οχι βέβαια τόσο για τα λευτά αλλα για το γόητρο και στο 2v2 με τον gamwfifa. (εκεί θα το παίρναμε )
ababapanos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 παιδια υπαρχει κανα κολπο στο fifa 14 για να παιζω καλη αμυνα? το εχω στο ps4 και παιζω online αγωνες και τα σατιστικα μου ειναι χαλια, 3-7-10 μεχρι τωρα> τροω γκολ για πλακα ιδικα απο ηλιθιες κεφαλιες, παρολο που παταω το τριγωνο ο τερματοφυλακας τις περισσοτερες φορες περνα απο διπλα του η μπαλα και δεν την πιανει. η το πιο κλασικο οταν εχει ο αντιπαλος την μπαλα δεν μπορω να τον σταματησω ευκολα, ιδικα οταν τρεχει ο παιχτης μου ειναι σχεδον αδυνατον να τον κατευθηνω εκει που θελω. Δεν ειμαι κανενας αχετος με ποδοσφερακια, δεν γινεται στο pes 14 na rixnv 5αρες για πλακα και εδω να μην μπορω να κανω ουτε νικη...
polakis21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 παιδια υπαρχει κανα κολπο στο fifa 14 για να παιζω καλη αμυνα? το εχω στο ps4 και παιζω online αγωνες και τα σατιστικα μου ειναι χαλια, 3-7-10 μεχρι τωρα> τροω γκολ για πλακα ιδικα απο ηλιθιες κεφαλιες, παρολο που παταω το τριγωνο ο τερματοφυλακας τις περισσοτερες φορες περνα απο διπλα του η μπαλα και δεν την πιανει. η το πιο κλασικο οταν εχει ο αντιπαλος την μπαλα δεν μπορω να τον σταματησω ευκολα, ιδικα οταν τρεχει ο παιχτης μου ειναι σχεδον αδυνατον να τον κατευθηνω εκει που θελω. Δεν ειμαι κανενας αχετος με ποδοσφερακια, δεν γινεται στο pes 14 na rixnv 5αρες για πλακα και εδω να μην μπορω να κανω ουτε νικη... Αυτα παθαινεις Πανο οταν ασχολεισαι με το μουφοπρο (οπως καταντησε δηλαδη το προ μετα το pes6) τοσα χρονια. Θελει προπονηση η αμυνα πολυ γιατι ειναι δυσκολη στο φιφα...
ababapanos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 πρεπει να παταω στην αμυνα και καμια σκανδαλη? η μονο το σουτ?
polakis21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Θέλεις και L2 για βήματα άμυνας και να κόβεις μπάλες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα