Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SakisLeft είπε

Και εγώ σκέφτομαι να πάρω αυτό... https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-L-3GB-32GB-Android-7-1-Amlogic-S912-KODI-17-3-4K-TV-BOX-802-11AC-WIFI-Bluetooth-LAN-HDMI---Black-386124.html   Νομίζω ότι είναι καλή επιλογή. Τι λέτε ; το έχει στα 48€

Απο αλλο φορουμ

Αναφορά σε κείμενο

Απο χθες κατοχος του Mecool M8S PRO L με ATV OS  και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αρνητικοτατες,ο προεγκατεστημενος kodi κρασαρει 2στις5,απο κει και περα οτι βερσιον του kodi η spmc του εγκατεστησα κρασαρει απο την πρωτη στιγμη.  Ενω ειναι ρουταρισμενο παρ'ολα αυτα και ο supersu κρασαρει επισης, καθε λιγο και λιγακι μου βγαζει μηνυμα οτι το youtube σταματησε να λειτουργει,ο στοκ media player δεν αποκωδικοποιει dts παρα μονο dolby,δεν συνδεεται με το pc μεσω usb  καλωδιου,παμε στα θετικα συνδεεται με το pc μεσω ftp επισης εγκατεστησα τον mxplayer pro και τρεχει μια χαρα,αλλο ενα καλο του ειναι οτι η ασυρματη συνδεση στο δικτυο εινα εφαμιλλη του mi box στο youtube υποστηριζει 4Κ@30 στα θετικα επισης ειναι οτι οποια εφαρμογη και να εγκατεστησα  βγαζει την ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ της στην αρχικη οθονη με αποτελεσμα να μην χρειαζεται o sideload launcher ( αυτο το τελευταιο με βαζει σε σκεψεις ως προς την καθαροτητα του ATV OS),και τελος  η φωνητικη αναζητηση ειναι λιγο καλυτερη απο του mi box.

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο αν δεν ειναι προβλημα hardware (shit happens) που το θεωρώ και το πιο πιθανό, με μια αλλαγή σε custom rom θα εστρωνε. Και εγω οταν παρελαβα το δικό μου γκρίνιαζα για πολλά που εβλεπα. Πέρασα rom και τώρα ειναι δυναμίτης (δεν ειχε προβλημα hardware)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή θέλω να πάρω ένα tv box και έλεγα για το mecool αλλά είδα και το MX10 με τιμή super 45€ // απο χαρακτηριστικά φαίνεται εξαιρετικό // Αξίζει ?? 

[Germany Stock] MX10 Android 7.1.2 RK3328 4GB DDR4 32GB eMMC KODI 17.4 4K HDR TV BOX 802.1.1 b/g/n WIFI LAN VP9 HDMI USB3.0 - Black

https://www.geekbuying.com/item/MX10-Android-7-1-2-RK3328-4GB-32GB-TV-Box-388852.html

Επεξ/σία από pasxen
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pasxen είπε

RK3328

Να ξερετε οτι με RK επεξεργαστη θα/μπορει να εχετε σοβαρο προβλημα στο kodi

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, villasg είπε

Να ξερετε οτι με RK επεξεργαστη θα/μπορει να εχετε σοβαρο προβλημα στο kodi

Παρόλο που λέει :

MX10 is one of the first models that comes equipped with Rockchip RK3328, the latest Rockchip SoC unveiled in the Janurary CES. With the latest RK3328 SoC loaded

Απο σχόλια που διάβασα αν και λίγα είναι αρκετά καλά ακόμα και για kodi.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, villasg είπε

πανε στο kodi και δες τα Supported Cpu

Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια ελέγχοντας το για το Rockchip RK3228 μου τα βγάζει όλα πράσινα εκτός απο VP9 που έχει ?

Στο chip του MECOOL M8S PRO Plus με το S905X βγάζει πράσινο και το VP9. Δεν ξέρω αν επηρεάζει αυτό

Να προτιμήσω το MECOOL M8S PRO Plus για σιγουριά?  Το ΜΧ10 το έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει λειτουργεί σωστά ? Με τρώει γιατί τα χαρακτηριστικά είναι πολύ καλά και σε τρομερή τιμή.

Επίσης Ιταλία ή Γερμανία παίζει θέμα για τελωνίο απο geekbuying ?

ή να πάω σε:

[Germany Stock]TANIX TX9 PRO KODI 17.3 3GB/32GB TV BOX Android 7.1.2 Amlogic S912 2.4G/5.8G WIFI Bluetooth Gigabit LAN Bluetooth HDMI   54€

ή

[Germany Stock] MECOOL M8S PRO L YouTube 4K Netflix HD Streaming 3GB/32GB Android 7.1 Amlogic S912 KODI 17.3 TV BOX 802.11AC WIFI Bluetooth LAN HDMI - Black  57€

Επεξ/σία από pasxen
Δημοσ.

Πφφ μα τι μπέρδεμα ειναι αυτό. Έχω μπλέξει τα μπούτια μου χαχα. Δεν ξέρω ποιο να επιλέξω.. 

12 ώρες πριν, isay είπε

Η τιμή για τα τωρινά δεδομένα ειναι καλή

Αν το πάρεις απο Κίνα, εχεις δωράκι τελωνειο και υπολογισε οτι συνολικα θα σου κοστίσει 75 ευρω. Καλύτερα πάρε το απο Ιταλία που μαζί με μεταφορικά θα πάει συνολο 60 και θα φτάσει πολύ πιο γρήγορα. ΧΩΡΙΣ ΝΑ παρω κανενα στο λαιμο μου, εχω πολύ καιρό να διαβασω γκρίνιες για το ιταλικο geekb

Για το boxaki. Εχω το μεγαλο του αδερφάκι (χωρίς το L και με DDR4) και ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο λογος που δεν πήρα το L ειναι γιατί δεν ειχε reset button οποτε κάποιος "πειραγμένος" σαν εμένα που γουστάρει να περνά roms και να τεντώνει τα μηχανάκια, το reset μου ήταν αναγκαίο. Καλά στο δικό μου εννοείται εχω αλλαξει rom, εχω βάλει ποδαράκια και πατέντα με ανεμιστηράκι. Το τουλαχιστον λιγοτερο που θελει το L ειναι ποδαράκια για να αερίζεται καλυτερα

edit : Οντως το review του p_under ειναι καλο.

Δώσε ένα link του δικού σου γιατι δεν το βρίσκω... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, SakisLeft είπε

Πφφ μα τι μπέρδεμα ειναι αυτό. Έχω μπλέξει τα μπούτια μου χαχα. Δεν ξέρω ποιο να επιλέξω.. 

Δώσε ένα link του δικού σου γιατι δεν το βρίσκω... 

(πριν εδωσα λαθος links)

16GB -> https://www.banggood.com/M8S-PRO-Amlogic-S912-3GB-DDR4-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1134601.html?cur_warehouse=CN

32gb -> https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-Amlogic-S912-3GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-5_0G-WIFI-TV-Box-p-1158353.html?cur_warehouse=CN

αλλά οι τιμή του (σε αυτό και το μεγαλο του αδερφακι με τα 32GB ddr4 μνήμη) ειναι στο θεό σε ολα τα μαγαζια εδω και 1-2 μηνες. Η τιμή που το ειχα παρει εγω ήταν πολύ χαμηλοτερη

Επεξ/σία από isay
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, isay είπε

Για το boxaki. Εχω το μεγαλο του αδερφάκι (χωρίς το L και με DDR4) και ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο λογος που δεν πήρα το L ειναι γιατί δεν ειχε reset button οποτε κάποιος "πειραγμένος" σαν εμένα που γουστάρει να περνά roms και να τεντώνει τα μηχανάκια, το reset μου ήταν αναγκαίο. Καλά στο δικό μου εννοείται εχω αλλαξει rom, εχω βάλει ποδαράκια και πατέντα με ανεμιστηράκι. Το τουλαχιστον λιγοτερο που θελει το L ειναι ποδαράκια για να αερίζεται καλυτερα

Είχα ρωτήσει και παλαιότερα και μου είπες ότι δοκίμασες αρκετές ρομ.

Σε ποια κατέληξες να χρησιμοποιείς?

Λέω να πειραματιστώ και γώ, υπάρχουν αξιόλογες βελτιώσεις σε σχέση με τη μαμίσια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω και εγώ την εμπειρία μου από το Beelink GS1 που μου ήρθε πριν από 2 μέρες. Όμορφη συσκευή, ΓΤΠ (χωρίς πλάκα όμως) software. Να τονίσω ότι είναι το πρώτο μου TVBOX και δεν είχα προηγούμενη εμπειρία. Ο σκοπός που το πήρα ήταν να το κάνω unroot για να βλέπω novago στην τηλεόραση (ακολουθώντας τον οδηγό του Dr.Android) και ως media player. 

Θετικά

• Ποιοτική κατασκευή 
  • Γρήγορη απόκριση
  • 2 USB slots (1 στο πλάι και 1 πίσω)
  • USB 3.0 θύρα
  • ύπαρξη SD card θύρας
  • Υποστήριξη updates (έχω λάβει ήδη 2 updates)
  • καλή ποιότητα τηλεκοντρόλ...

Αρνητικά

• ... που όμως στερείται βασικών media πλήκτρων (play/pause)
  • κακό mouse mode
  • Το software της beelink είναι ΧΑΛΙΑ 
  • Η εμπειρία smartphone στην τηλεόραση δεν είναι και η καλύτερη
  • πολλές εφαρμογές θέλουν εναλλαγή σε mouse mode για να δουλέψουν σωστά
  • Το media player της beelink είναι ότι χειρότερο έχω δει (κρασάρει συχνά)
  • Το Netflix δεν υπάρχει στο playstore (δεν αναγνωρίζει τη συσκευή) αλλά στο εναλλακτικό store και είναι παλιά έκδοση
  • Το HDMI καλώδιο που είχε μέσα ήταν οικτρό (αναβόσβηνε η τηλεόραση) και χρειάστηκε να το αλλάξω

Αυτά εν ολίγοις οι πρώτη εικόνα από το κατά τα άλλα τίμιο TVBOX. Το θέμα του media player το ξεπέρασα με τον MXplayer που πραγματικά φυσάει (ταχύτατος!!!). Kodi δε δοκίμασα αλλά διάβασα ότι δουλεύει. Δυστυχώς το Netflix/Youtube δεν είναι αυτά που περίμενα και το PS4 θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται για τη χρήση των ανωτέρω.

Το πλήρες review μου μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Η τιμή του ήταν 53€ από το μαγαζί που δε χωνεύει ο @isay

Επεξ/σία από becoming_I
link για το review
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, isay είπε

(πριν εδωσα λαθος links)

16GB -> https://www.banggood.com/M8S-PRO-Amlogic-S912-3GB-DDR4-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1134601.html?cur_warehouse=CN

32gb -> https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-Amlogic-S912-3GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-5_0G-WIFI-TV-Box-p-1158353.html?cur_warehouse=CN

αλλά οι τιμή του (σε αυτό και το μεγαλο του αδερφακι με τα 32GB ddr4 μνήμη) ειναι στο θεό σε ολα τα μαγαζια εδω και 1-2 μηνες. Η τιμή που το ειχα παρει εγω ήταν πολύ χαμηλοτερη

Αυτό δεν είναι ??? https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-S912-KODI-17-0-4K-HDR10-3GB-DDR4-16GB-eMMC-TV-Box-378500.html?gclid=EAIaIQobChMIy_SeqLbN2QIVhxwbCh15wA_mEAAYASAAEgIpSvD_BwE στα 48€

Δημοσ.
5 ώρες πριν, pasxen είπε

Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια ελέγχοντας το για το Rockchip RK3228 μου τα βγάζει όλα πράσινα εκτός απο VP9 που έχει ?

Στο chip του MECOOL M8S PRO Plus με το S905X βγάζει πράσινο και το VP9. Δεν ξέρω αν επηρεάζει αυτό

Να προτιμήσω το MECOOL M8S PRO Plus για σιγουριά?  Το ΜΧ10 το έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει λειτουργεί σωστά ? Με τρώει γιατί τα χαρακτηριστικά είναι πολύ καλά και σε τρομερή τιμή.

Επίσης Ιταλία ή Γερμανία παίζει θέμα για τελωνίο απο geekbuying ?

ή να πάω σε:

[Germany Stock]TANIX TX9 PRO KODI 17.3 3GB/32GB TV BOX Android 7.1.2 Amlogic S912 2.4G/5.8G WIFI Bluetooth Gigabit LAN Bluetooth HDMI   54€

ή

[Germany Stock] MECOOL M8S PRO L YouTube 4K Netflix HD Streaming 3GB/32GB Android 7.1 Amlogic S912 KODI 17.3 TV BOX 802.11AC WIFI Bluetooth LAN HDMI - Black  57€

Απο geekbuying αγορασα και εγω το δικο μου, απο italy stockhouse, και ηρθε με DHL σε 2 μερες (Δευτερα εκανα την παραγγελια και την Τεταρτη παραδοθηκε).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω εδω και αρκετο καιρο το MECOOL M8S PRO Plus 1GB ...για screen mirroring απο κινητο και για KODI ειναι αψογο... για αλλα πιο βαρια πραγματα μην με ρωτησετε δεν το πηρα γι αυτο το λογο.(Υoutube επισης μια χαρα παιζε σε 1080p μαλιστα)

Επεξ/σία από afterhours

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...