isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 17 ώρες πριν, SakisLeft είπε Καλησπέρα, όπως είπα και σε προηγούμενο μήνυμα, εδώ και λίγες μέρες έχω στα χέρι μου το M8S PRO 3G DDR4 κλπ. Δυστυχώς δεν το έχω ευχαριστηθεί ακόμα, γιατι δεν βγάζω άκρη με το στήσιμο του και ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος. Το μόνο που έχω κάνει είναι να βάλω λογαριασμό google (που έφτιαξα αποκλειστικά για το tv box) ώστε να έχω Google play. Έχω τα εξής θέματα. 1) Κάθε φορά που το ανοίγω η γλώσσα έχει γυρίσει στα κινέζικα ενώ εγώ έχω επιλέξει Ελληνικά (OK Αυτό το έφτιαξα με την απενεργοποίηση του HDMI CEC, έχει καμία άλλη επιρροή η απενεργοποίηση ; ) 2) Πήγα να κάνω OTA UPDATE και TV UPDATER. Έκανε ένα check και στα δύο και μου έβγαλε το μήνυμα "Check your OTA Server Agent" 3) Έκανα τις αφαιρέσεις που πρότεινε ο isay (σχετικά με τα miner, όλα καλά) αλλά από λάθος μου έβγαλα και το Netflix και τώρα δεν μου το εμφανίζει στο playstore... 4) Ωρα. Έβαλα να "παίρνει" την ώρα απο το δίκτυο αλλά βγάζει άλλα για άλλα. Ρύθμισα την ώρα μόνος μου και μετά απο restart έβγαζε πάλι λάθος ώρα Για πείτε.... 1. Σου απαντηθηκε. Είναι bug της μαμισιας rom. Αν βάλεις την custom atv (οπως συζητάμε στο αλλο νημα που ρώτησες) εκει δε χρειαζεται πληρη απενεργοποιηση. Ασε το off. Αμα το χρειαστείς θα το καταλαβεις. 2.Το κανεις χειροκινητα. Κατεβαζεις το ota update σε zip και το "ταίζεις" στην εφαρμογη update. 3.Αν η έκδοση rom που φοράς ειναι atv, τοτε εφόσον μπεις στο playstore θα στην δειχνει διαθεσιμη 1
AristidisZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Ψάχνω ένα tv box το οποίο να μπορεί να παίξει ταινίες (κυρίως mkv & mp4) με ελληνικούς υπότιτλους. Το 4Κ προς το παρόν δε με ενδιαφέρει, και με full HD καλύπτομαι Το πιο σημαντικό όμως είναι να έχει οπτική ίνα, ούτως ώστε να το συνδέσω στον ενισχυτή μου (είναι παλιός - δεν έχει hdmi εισόδους), και να μπορεί να παίξει FLAC αρχεία Kάτι τέτοιο θεωρείτε ότι θα με καλύψει ; Καμιά άλλη πρόταση ; Ιδανικά δε θα θελα να ξεφύγω από το πενηντάρικο...
mples Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψάχνω ένα tv box το οποίο να μπορεί να παίξει ταινίες (κυρίως mkv & mp4) με ελληνικούς υπότιτλους. Το 4Κ προς το παρόν δε με ενδιαφέρει, και με full HD καλύπτομαι Το πιο σημαντικό όμως είναι να έχει οπτική ίνα, ούτως ώστε να το συνδέσω στον ενισχυτή μου (είναι παλιός - δεν έχει hdmi εισόδους), και να μπορεί να παίξει FLAC αρχεία Kάτι τέτοιο θεωρείτε ότι θα με καλύψει ; Καμιά άλλη πρόταση ; Ιδανικά δε θα θελα να ξεφύγω από το πενηντάρικο... χαχαχαχα κανα χειροτερο δεν βρηκες ! Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από mples
AristidisZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, mples είπε χαχαχαχα κανα χειροτερο δεν βρηκες ! Ε πες και κάνα καλύτερο
mples Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Ε πες και κάνα καλύτερο αν θες φθηνό με οπτικη παρε αυτο με κλειστα ματια περιπου 35 ευρω απο κινα [υπαρχει και χρυση ευκαιρια στα 55ε το ειδα πριν λιγο ] https://www.banggood.com/es/Tanix-TX3-Mini-Amlogic-S905W-2G-RAM-16G-ROM-Android7_1-4K-TV-Box-p-1187386.html?utm_source=google&utm_medium=cpc_lang&utm_content=rubio&utm_campaign=ds-ele-category&gclid=Cj0KCQjwqM3VBRCwARIsAKcekb2KNuh-Ck_f9U18aMzNMhJ_DYHOLQSEe_0-twIusBD9lkwrF0tAJZkaAg5JEALw_wcB&cur_warehouse=CN
AristidisZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, mples είπε αν θες φθηνό με οπτικη παρε αυτο με κλειστα ματια περιπου 35 ευρω απο κινα [υπαρχει και χρυση ευκαιρια στα 55ε το ειδα πριν λιγο ] https://www.banggood.com/es/Tanix-TX3-Mini-Amlogic-S905W-2G-RAM-16G-ROM-Android7_1-4K-TV-Box-p-1187386.html?utm_source=google&utm_medium=cpc_lang&utm_content=rubio&utm_campaign=ds-ele-category&gclid=Cj0KCQjwqM3VBRCwARIsAKcekb2KNuh-Ck_f9U18aMzNMhJ_DYHOLQSEe_0-twIusBD9lkwrF0tAJZkaAg5JEALw_wcB&cur_warehouse=CN Ναι αλλά αυτό έχει coaxial οπτική, όχι toslink
gmoman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Χαίρετε. Ίσως να έχει απαντηθεί ήδη αλλα 250 σελίδες είναι πολλές για διάβασμα. Για το beelink GT1 ultimate ψαχνω twrp για να φλάσαρω magisk και να "κρύψω" το root. Εκτος και αν εχετε κάποια λύση να το ξηλώσω εντελώς. Προορίζεται για nova go και cosmote. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
pavloa Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα το beelink gt1 ultimate έπιανε τους 70 βαθμούς. Έκανα μια πατέντα με ανεμιστήρα και κατέβηκε στους 45. Το έχω συνδέσει στο usb του tv box και έχει λίγες στροφές, το καλοκαίρι αν δω οτι ανεβαίνει η θερμοκρασία θα το συνδέσω σε ένα 12V τροφοδοτικό για να έχει φουλ στροφές. Τα υλικά μου στοίχισαν 5 ευρώ. Aν και σκέφτομαι να πάρω ένα τέτοιο να δώσω 12V και να μπορώ να ρυθμίσω τις στροφές.https://www.e-shop.gr/zalman-fan-mate-2-fan-controller-p-PER.806160 https://postimg.org/gallery/3g6j0jql2/ Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από pavloa 1 1
vadergr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Τελικά ακριβό, ξε-ακριβό, με εξαίρεση την έλλειψη HD Audio, το Apple TV 4K ειναι εξαιρετικό. Και δεν ειναι τοσο κλειδωμένο οσο θα περίμενε κανείς. Απο ethernet, παίζει τα πάντα (εχει licences για ολες τις γνωστές βιντεο υπηρεσίες) και με auto frame rate switching. Και απο CPU λογικά ανώτερο και απο το Shield. Στα ιδια λεφτά βέβαια το Shield έχει και το gamepad, αλλα δεν εχει τοσο polished λειτουργικό.
enterhere Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, pavloa είπε Εμένα το beelink gt1 ultimate έπιανε τους 70 βαθμούς. Έκανα μια πατέντα με ανεμιστήρα και κατέβηκε στους 45. Το έχω συνδέσει στο usb του tv box και έχει λίγες στροφές, το καλοκαίρι αν δω οτι ανεβαίνει η θερμοκρασία θα το συνδέσω σε ένα 12V τροφοδοτικό για να έχει φουλ στροφές. Aν και σκέφτομαι να πάρω ένα τέτοιο να δώσω 12V και να μπορώ να ρυθμίσω τις στροφές.https://www.e-shop.gr/zalman-fan-mate-2-fan-controller-p-PER.806160 https://postimg.org/gallery/3g6j0jql2/ Η ροή του αέρα ποια κατεύθυνση έχει;
pavloa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, enterhere είπε Η ροή του αέρα ποια κατεύθυνση έχει; Η ροή του αέρα πηγαίνει προς τα πάνω. Το έκανα έτσι ώστε ο αέρας τα χτυπάει το tv box απο την κάτω μεριά.. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από pavloa 1
poihths Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 ρε παιδια το tv box έχει την ένοια του mobility νομίζω... αν αρχίζουμε και βαζουμε και υδρόψυξη σε ενα μηχανάκι των 30€ γίνεται υπερβολή
turbat0s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, poihths είπε ρε παιδια το tv box έχει την ένοια του mobility νομίζω... αν αρχίζουμε και βαζουμε και υδρόψυξη σε ενα μηχανάκι των 30€ γίνεται υπερβολή Δε χάνεται το mobility με ένα fanάκι. Αντιθέτως, κερδίζεις μακροζωία. Άσε που πλέον δεν κάνουν μόνο 30€ τα αξιοπρεπή boxάκια. 1
p_under Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχει ασχοληθει κανεις με overclock σε tv box? Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από p_under
pavloa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poihths είπε ρε παιδια το tv box έχει την ένοια του mobility νομίζω... αν αρχίζουμε και βαζουμε και υδρόψυξη σε ενα μηχανάκι των 30€ γίνεται υπερβολή Το beelink gt1 ultimate 60- 70€ έχει και δεν έχω την άνεση να τα ξανα δώσω να πάρω άλλο. Απλά όσο πιο χαμηλή είναι η θερμοκρασία τόσο πιο πολύ θα κρατήσει το tv box. Άλλο να βαράει 70+ βαθμούς και άλλο να είναι 45-50. 70 βαθμούς για χειμώνα, για φαντάσου το καλοκαίρι πόσο θα πάει. Ακόμη και το pc αν ψήνεται κάποια στιγμή θα το πάρεις στα χέρια. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από pavloa 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα