Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 3/8/2018 στις 12:24 ΠΜ, gat0s814 είπε

Οσοι εχετε TWRP recovery για τα μποξακια σας δοκιμαστε αυτο :
https://androidfilehost.com/?fid=817550096634748268

η αυτο : http://downloadmirror.co/1MsI/UPDATE-unSU-signed-30-march-2018.zip?pt=xgEOx1utYqvlO4lir4YBZuab3sMuMb3BMM6Y7Y2SZzk%3D
Απλα το κανετε install  και το καθαριζει !
Καλυ τυχη!

Γάτος με τα ολα του!

Εκανε unroot το Mecool Kiii μου (ειχα μετονομάσει πριν το busybox) και εκατσε cosmotetv go χωρις κανένα πρόβλημα :)

• Like 1
Δημοσ.

Το mecool pro s έχει από την μάνα του recovery; να το δώσω να το τρέξει ένας φίλος μου που δεν το κατέχει το άθλημα.Μετά όμως δεν θέλει νούμερο το cosmote go;

Δημοσ.
20 ώρες πριν, isay είπε

Για τον s912/3GB και τις πολλές τρύπες συμφωνώ απολυτα με τον gat0s. Ολα τα κλειστά boxes ανεβάζουν θερμοκρασίες (κακο για την αποδοση και μαρκοζωία τους). Δες εδώ σχετική συζητηση -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/672476-tvbox-cooling-mod-πατέντες-ψύξης/

Απο την άλλη, εκφράζοντας προσωπική γνώμη, αν είχα να επιλεξω αναμεσα σε διαφορα κινεζομάγαζα, το gearbest δεν θα ήταν στις πρώτες μου επιλογες. Αν όμως ήταν απαραβατος μονοδρομος, με αυτά που διαβάζω τον τελευταίο καιρό, θα ψωνιζα με belgium post. Αν επιπλεον μπορεις να ψωνισεις απο κάποιο σοβαρό μεταπωλητη που υποστηρίζει τους "πελάτες του" και μετά την παραγγελία, ακομα καλύτερα. Οι περισσότεροι μεταπωλητές με referal, παιρνουν την προμήθεια, αλλα αμα κάτσει στραβή κάνουν τους ελληνοκινεζους.

Για το TX92 ειναι σχεδον μονοδρομος το gearbest. Για το παρομοιο αλλα χωρις πολλες τρυπες Τ95Ζ ΜΑΧ υπαρχει και το aliexpress και το geekbuing.

26 λεπτά πριν, gzkat είπε

Για το TX92 ειναι σχεδον μονοδρομος το gearbest. Για το παρομοιο αλλα χωρις πολλες τρυπες Τ95Ζ ΜΑΧ υπαρχει και το aliexpress και το geekbuing.

Το MECOOL M8S PRO υποστηριζει εξωτερικους υποτιτλους? Γιατι δεν βρηκα κατι με μια προχειρη ματια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giannis-xania είπε

Αν ανέβουμε στο 100αρικο?

Ολα αυτα τα μποξακια εχουν ''τσεχικες'' αδειες οποτε και να βρεις(!) δεν θα υπαρχει καμια εγγυηση οτι θα παιζει συνεχομενα.....
Αν εχεις καλο σημα wifi κοιταξε και προς τις διαφορες βερζιον του Xiaomi Mi TV Box που εχουν ''βρομισει'' και στην Ελλαδα που παιζει στο φουλ και παραπανω το Netflix και θα κανει ολα αυτα που θες!
Μονο που το λογισμικο του ειναι τυπου Android TV με καποιους περιορισμους στο playstore!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα καλο keyboard για Beelink GT1????

Alfawise KP - 810 - 21T - RGB Mini 2.4G Με αυτο θα δουλεψει??

Επεξ/σία από tsec1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Chrisl7 είπε

magicsee n5 tv box. Αυτό τι λέει? Το 2χει προσφορα το gearbest

Καλο ''μοτερ'' εχει, τα βασικα specs τα εχει , τρυπουλες εχει και μαλιστα πολλες και  καλη τιμη το εχει για S905X!

Για καθημερινή χρήση οποτε......    👍!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Chrisl7 είπε

magicsee n5 tv box. Αυτό τι λέει? Το 2χει προσφορα το gearbest

3 ώρες πριν, gat0s814 είπε

Καλο ''μοτερ'' εχει, τα βασικα specs τα εχει , τρυπουλες εχει και μαλιστα πολλες και  καλη τιμη το εχει για S905X!

Για καθημερινή χρήση οποτε......    👍!!!

Η τιμή παρουσας προσφορας ειναι "φυσιολογική" για αυτά τα specs.

Απο εκει και πέρα, εγω δε θα το αγοραζα, γιατί με λιγο ψάξιμο δε βρηκα custom roms και παρολο που εχει τρυπες απο κάτω, δεν εχει απο πάνω, οποτε η θερμοτητα απλα θα εγκλωβιζεται μεσα (δεν κανει κυκλοφορία). Βασικά εγω το βλέπω σαν ενα κινεζικο κλώνο. Ισως το αγοραζα αν ήθελα κάτι οικονομικο και χωρίς πολλες απαιτήσεις και αν ανοιγα μπολικες τρυπες στην πανω πλευρα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως θα το αγοραζα για καθημερινη χρηση!
Επισης ποτε δεν καταλαβα την μανια με τις custom roms!
Αν δουλευει κατι σωστα γιατι να αλλαχτει;
Και παρεμπιπτόντως η εταιρια Magicsee ειναι στον χωρο αυτο απο το 2007 και
υπαρχει υποστηριξη (εστω και η βασικη) και μαλιστα περισσοτερη απο καποιους αλλους!

http://www.magicsees.com/about.aspx?TypeId=1&FId=t1:1:1

Επεξ/σία από gat0s814
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Chrisl7 είπε

Με ενδιαφέρει το airplay για στριμαρισμα από ipad. Λέτε να υπάρχει κάνα θεμα? Να κάνει σπασίματα?

Δυστυχως δεν ασχολουμαι με αμερικανους και δεν εχω αποψη....
Παντως γενικα λιγο πολυ τα Amlogic δεν εχουν σοβαρα προβληματα τετοιου ειδους (ιδιως σε Android) ...
Ειδικα ομως γι'αυτο το μηχανακι επειδη ειναι και καινουργιο δυσκολα θα το τεσταρεις
Βεβαια , μπορεις να κανεις μια ερωτηση στο μαγαζι και αν ερθει στα χερια σου και δεν παιζει να τους .... ''χρεωσεις'' και για το λαθος!

😉

Επεξ/σία από gat0s814
Δημοσ.

Καλησπέρα,

νέος στο θέμα με ενα παλιο WD media player, θα ήθελα ενα TV Box γυρω στα 70-100 ευρω με κάποια απο τα παρακατω χαρακτηριστικα:

• 3GB RAM+
  • Android 6+
  • Ιδανικα 1080p αλλα και με 720p καλυπτομαι
  • Δυνατοτητα Youtube, Netflix
  • Δυνατοτητα Google Play και πιθανης εγκαταστασης kodi αλλα και vpn client
  • USB 2.0+
  • Καλό WiFi να μην εχει κολληματα οπως και θεματα με τη θερμοκρασια
  • Δυνατοτητα να παιζει απο NAS (το οποιο εχει και SMB 1.0 δυστυχως)
  • Να υποστηριζεται file type mkv δοκιμασμενα γιατι την εχω πατησει...

Κοιταζα το Minix Neo U9-H αλλα ξεφευγει λιγο και δεν ξερω αν θα εκμεταλλευομουν πραγματικα τις δυνατοτητες τους για home καθημερινη χρηση. Απο την αλλη το Amazon Fire TV φαινεται πολυ οικονομικο και δεν καταλαβαινω που ειναι η παγιδα...
Αν ζητάω πολλα με αυτα τα χρηματα σε τι απο τα παραπανω θα πρεπει να υποχωρησω ή ποσα παραπανω θα πρεπει να διαθεσω;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cputester1 είπε

...

• Δυνατοτητα Youtube, Netflix
  • ...
  • Να υποστηριζεται file type mkv δοκιμασμενα γιατι την εχω πατησει...

Δεδομένου οτι θες netflix, περνα πρώτα απο την παρακατω συζητηση να δεις τι επιλογές εχεις και κάνε ξεσκαρτάτισμα με βάση τις αναγκες σου. 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/663048-συσκευες-tvbox-tablets-κλπ-που-παιζουν-απροβληματιστα-netflix/

Στo android δεν εχει σημασία τι υποστηρίζει απο file types (ή οπως αλλοι ρωτάνε για εξωτερικους υποτιτλους) γιατί στο android μπορεις να βάλεις οποιο app θες που υποστηρίζει τα εκαστοτε file types. Π.χ. το vlc και το kodi μια χαρά παιζουν τα mkv. Αν τώρα εννοείς κάτι ειδικότερο (π.χ. υποστηριξη πολυκάναλου ήχου με εξόδους 5.1 ) εκει οντως δεν ειναι μονο προγραμμα αλλα και hardware. Διευκρίνησε λοιπον τι εννοεις με το mkv. 

Για όλα τα υπολοιπα bullets δε θα δυσκολευτείς, εκτός ίσως απο το wifi που τα περισσότερα εχουν μετριο, οποτε αν το router σου ειναι στην αλλη ακρη του σπιτιου, θα εχει σιγουρα προβληματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...