ToxomegistosUK Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Πάντως 8 σελίδες δε φάνηκε κ κάτι διαφορετικό.Αρκετοί από σας τους στρέητ βλέπετε με επιφύλαξη τη φιλία με γκέι άνδρες ενίοτε με καραάγνοια κ στερεότυπα του κερατά ενώ είδαμε κ το άγχος της κρυφής από την γκέι πλευρά με μια συμπεριφορά κουλαμάρας ολκής. Τεσπά ανέκαθεν μου έτρωγε τραγική ενέργεια να βγάζω συννενόηση κ με τα φοβικά μπάζα στρέητ κ με τις άκυρες γκέτσι με κάργα εσωτερικευμένη ομοφοβία.Απελπίζομαι για την ανθρωπότητα μπιτσιζς. 1
bluesattack Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Πάντως 8 σελίδες δε φάνηκε κ κάτι διαφορετικό.Αρκετοί από σας τους στρέητ βλέπετε με επιφύλαξη τη φιλία με γκέι άνδρες ενίοτε με καραάγνοια κ στερεότυπα του κερατά ενώ είδαμε κ το άγχος της κρυφής από την γκέι πλευρά με μια συμπεριφορά κουλαμάρας ολκής. Τεσπά ανέκαθεν μου έτρωγε τραγική ενέργεια να βγάζω συννενόηση κ με τα φοβικά μπάζα στρέητ κ με τις άκυρες γκέτσι με κάργα εσωτερικευμένη ομοφοβία.Απελπίζομαι για την ανθρωπότητα μπιτσιζς. Τριχες.Δεν ειναι ουτε ''στερεοτυπο'' ουτε ''ομοφοβια'' να μην γουσταρεις την παρεα καποιου που οταν εσυ του λες για τον Μεσι αυτος μπορει να σκεφτεται και το κ@λαρακι σου .Σιγα μην βαλουμε και δερβεναγα στις παρεες μας επειδη ''πρεπει'' η επειδη ειναι ''προοδευτικο''.Εξαλλου και εσυ ειπες καπου οτι εξαρταται απο τον γκει (αρα εχεις βαλει ηδη κοκκινες γραμμες οσο αφορα την ανεκτικοτητα, στις παρεες σου μιλαω παντα).
ADHD Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δεν θα εκανα ευκολα, εκτος και αν δεν φαινοταν καθολου το ηξερα απο την αρχη το ηξερε η παρεα και ειχαμε και αρκετα κοινα. Επισης να βγουμε μονο οι 2 μας καπως δυσκολο και περιεργο θα ηταν, περισσοτερα θα δουλευε τετοια φιλια σε κοινη παρεα μαζι με αλλους.
ToxomegistosUK Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 επειδη ''πρεπει'' η επειδη ειναι ''προοδευτικο'' Αυτά είναι δικά σου ρε.Κοτζαμ παλίκαρος δε θα σε αναγκάσει κάποιος να κάνεις παρέα με τον τάδε κοκ.Το defining argument όμως γιατί θα ήταν επιθυμητό να γίνεται παρέα ανάμεσα σε άνδρες διαφορετικού σεξ. προσανατολισμού είναι πως καταβαραθρώνουμε έτσι την ομοφοβία κ άγνοια που υπάρχει εκεί έξω.Η έρευνα έχει δείξει πως όσο κοινωνικοποιήται το μειονωτικό με το πλειοψηφικό γκρούπ τόσο μειώνεται η προκατάλληψη . Κ τραστ μι φιλενάδες αυτό το έχουμε ανάγκη,ειδικά εμείς οι γκέι πολίτες του παλιοκενωνία.
bluesattack Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 .Η έρευνα έχει δείξει πως όσο κοινωνικοποιήται το μειονωτικό με το πλειοψηφικό γκρούπ τόσο μειώνεται η προκατάλληψη . Define προκαταλληψη.Γιατι αλλο ειναι να νομιζεις οτι θα κολλησεις gayιλα και αρρωστιες απο τον αερα , και αλλο να θεωρειται προοδευτικο το να ακους για το τριχωτο αγορι που γνωρισε στην παραλια.Αλλο το συμφωνο συμβιωσης και αλλο η καρναβαλοπορεια.
ToxomegistosUK Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Στο σημείο που μιλάς για προοδευτισμό μου κάνει για αεροβατικό ρε μαν.Το ποιντ είναι πως όλο το πακέτο (ομοφοβία,αρνητική διάκριση,προκατάλληψη ,στερεότυπα) αμβλύνεται όταν έχουμε κοινωνικοποίηση.Δε μπορεί ρε μαλάκα να με προσεγγίζεις με σκεπτικό ''θα σου μιλάω για Μέσι κ θα σκέφτεσαι το κωλο μου'' όπως κ γω δε μπορω να γκετοποιούμαι νευρωτικά πίσω από το ''γκέι culture''.Δε γίνεται να πούμε έτσι δουλειά. Στη τελική με δοκίμασες να μου μιλήσεις για Μέσι?Εγώ σου λέω πως πέρα από τον γκέι ακτιβισμό (τον οποίο κ θεωρώ επιβεβλημένο για τη δική μου ψυχοκοινωνική προσαρμογή ) είμαι ένας άνδρας σαν εσένα σε πολλά.Έλα να δοκιμάσουμε αν έχουμε κοινά ,αν ταιριάζουμαι στη παρέα αν βγάζουμε κέφι ρε.Που ξέρεις,μπορεί να εκπλαγούμε.Κ στη τελική του γκέτσι ,όλο κ κάτι θα πάρει ο ένας από τον άλλον.
bluesattack Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Στο σημείο που μιλάς για προοδευτισμό μου κάνει για αεροβατικό ρε μαν.Το ποιντ είναι πως όλο το πακέτο (ομοφοβία,αρνητική διάκριση,προκατάλληψη ,στερεότυπα) αμβλύνεται όταν έχουμε κοινωνικοποίηση. Το πακετο αντιμετωπιζεται σε μεγαλο βαθμο και με τους νομους της πολιτειας (αυτη εξαλλου μπορει να αντιμετωπισει και διαφορους παλαβους )
ToxomegistosUK Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αυτό είναι το ένα μέτωπο.Έχει δουλειά πολυεπίπεδη αν θέλουμε κάποια στιγμή να καταστήσουμε και την ομοφυλοφιλία μεινστρημ.Η καλύτερη κοινωνικοποίηση μεταξύ ανδρών διαφορετικού σεξ.προσανατολισμού θαρρώ είναι ένα εξίσου σημαντικό μέτωπο.
bluesattack Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 αν θέλουμε κάποια στιγμή να καταστήσουμε και την ομοφυλοφιλία μεινστρημ. Μην κρατησεις την αναπνοη σου περιμενοντας
RedPanda Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Με εμένα παράδειγμα θα ήταν δύσκολο να κάνει φιλίες ένας gay Βασικά αυτό έχει ενδιαφέρον.Τι γίνεται στη περίπτωση που αναπτύξεις έλξη απέναντι σε ένα στρέητ φίλο σου? ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΠΑ. Που σημαίνει εγώ είμαι ο στρέιτ φίλος...
ToxomegistosUK Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 κ γω μιλάω από τη δική μου οπτική να ουμ,προ?
DrXavier Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ολα εξαρτωνται απο την ωριμοτητα των ατομων που αποτελουν την παρεα , η δικη μου αποψη ειναι οτι αν κατηγορεις - σχολιαζεις ενα ατομο , μονο και μονο , επειδη ειναι ομοφυλοφιλος τοτε και εγω εχω το δικαιωμα να κατηγορω - σχολιαζω ολους αυτους που εχουν ξανθα μαλλια.. Και τωρα οσο αφορα την παρεα θα πω οτι ειμαι μελος μιας παρεας , στην οποια ειμαι ο μοναδικος ομοφυλοφιλος , με ανδρες και γυναικες μεσα οι οποιοι δεν εχουν κανενα απολυτος θεμα. Ο κολλητος μου ειναι straight ξερει και θα συζητησει τα παντα με εμενα.Μην εχετε την εντυπωση οτι επειδη καποιος ειναι ομοφυλοφιλος θα αρχισει να την πεφτει σε ολους τους ανδρες που ειναι διπλα του. Οποτε τα πραγματα ειναι σχετικα. Π.Χ : μου εχουν πει οτι καποιος ο οποιος ειναι θυληπρεπης θα τους ενοχλουσε , δεν ειμαι σε αυτη την κατηγορια , δεν μου εχει τυχει ποτε οποτε δεν μπορω να ξερω. Απλα σε ολους εσας που κραζετε , βαλτε καποια στιγμη τον εαυτο σας στην θεση ενος ανθρωπου οπου τον κραζουν για ενα θεμα που δεν ηταν καν επιλογη του.Και πρεπει να θεωρειτε σιγουρο οτι στην παρεα σας υπαρχουν ατομα τα οποια δεν σας εχουν πει τα ''μικρα'' τους μυστικα. Και για να πω κατι και για το αρχικο θεμα της elenipetropoulou89 δεν κανουμε παρεα με ενα ατομο για καποιο οφελος ( οποιοδιποτε και αν ειναι αυτο ) κανουμε παρεα με καποιον επειδη τον συμπαθουμε , γουσταρουμε τον χαρακτηρα του κλπ κλπ.
Lucifer Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Εγώ να ρωτήσω κάτι, το να βγείτε με έναν γκέη τι διαφορά έχει από το να βγείτε με μια άσχημη γκόμενα ξερωγώ; Και σε αυτή μπορεί να λέτε για το Μέσσι και να μην ξέρει ποιος είναι και αυτή μπορεί να θέλει το λουκάνικο αλλά εσάς να μη σας ψήνει. Και γενικά, ΑΡΑΧΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα