Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 348
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εχω ενα πρόβλημα. Έκανα μια παραγγελία παλιότερα στα $ 78.99 την οποια μετα απο μερικές ημέρες την ακύρωσα πολυ πριν μου την στειλει ο πωλητής αφου ειχε μιλήσει μαζι του και συμφωνήσαμε να την ακυρώσω και μου επιβεβαίωσε οτι δεν εχει προχωρήσει στην παραγγελία μου. Αφου ακύρωσα την παλια παραγγελία εκανα μια καινουρια στα 63.99 την οποια την έστειλαν και την περιμενω απο μερα σε μερα. Ομως οταν ηρθε το χαρτι να πληρωσω της πιστωτικής μου εχει χρεώσει την παλιά παραγγελία που εχω ακυρώσει! Τι γινεται σε αυτη την περίπτωση?

Δημοσ.

Περίμενε να περάσουν 14 μέρες ώστε να σου επιστραφούν τα χρήματα

Περίπου τόσο κάνουν

Αν πέρασε αυτό το χρονικό περιθώριο επικοινώνησε με κινέζο και ρώτησε τον γιατί και πώς.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω κάνει μια αγορά από πωλητή του aliexpress, όπου επέλεξα την ταχυδρομικη υπηρεσία post Nl. Ο πωλητής μου έχει στείλει τρακ νουμερο το οποίο δεν λειτουργεί πουθενά (17track, official post Nl και αλλού). Έχουν περάσει πάρα πολλές μέρες και πλέον νομίζω ότι έχω 10 μέρες ακόμα ώστε να ανοίξω dispute case. Πότε όμως να ανοίξω, αφού περάσουν οι 10 αυτές μέρες η ακόμα και τώρα? Υπάρχει περίπτωση να μου απαντήσουν ότι αφού δεν έχει λήξει το protection να περιμένω και ύστερα να χάσω την υποστήριξη του aliexpress? Δυστυχώς ο πωλητής δεν απαντάει σε μηνύματα.

Δημοσ.

Άνοιξε από τώρα dipsute και να δεις πως θα απαντήσει άμεσα ;)

φοβάμαι ότι αν μου στείλει εν τέλη άλλο τρακ νούμερο, λογικά θα κλείσει το case και άντε να παραλάβω, αν παραλάβω και τι θα παραλάβω. 

Δημοσ.

Ισως,παίζει να σου δώσει κανένα άλλο και καλά λόγω λάθους

Τεσπά εγώ θα άνοιγα dispute επειδή πλησιάζουν οι μέρες που τελειώνει το protection σου.

Δημοσ.

φοβάμαι ότι αν μου στείλει εν τέλη άλλο τρακ νούμερο, λογικά θα κλείσει το case και άντε να παραλάβω, αν παραλάβω και τι θα παραλάβω. 

και να στειλει αλλο τρακ που ειναι το πρόβλημα, το τρακ ακολουθεί το δεμα μεχρι την παραλαβή του απο τον αγοραστη, αν σου στειλει μαιμου τρακ τι νόημα εχει

Δημοσ.

και να στειλει αλλο τρακ που ειναι το πρόβλημα, το τρακ ακολουθεί το δεμα μεχρι την παραλαβή του απο τον αγοραστη, αν σου στειλει μαιμου τρακ τι νόημα εχει

Φοβάμαι ότι στέλνοντας άλλο τρακ μήπως κλείσει το case και αν έρθει ελλατωματικο, η κάτι άλλο δεν έχω την δυνατότητα να ανοίξω άλλο case.
Δημοσ.

Παιδιά όταν η επιλογή της μεταφορικής είναι free Shipping to Greece via AliExpress Standard Shipping και ο πωλητής στο στείλει με China Post Ordinary Small Packet Plus δεν είναι κάτι διαφορετικό? το πρώτο είναι registered ενώ το δεύτερο είναι μη ανιχνεύσιμο αφού φτάσει στην Ελλάδα σωστά?

Δημοσ.

Το ίδιο είναι

Απλά σ λέει ότι θα το στείλει με απλό ταχυδρομείο (standart shipping) γ αυτόν το standard είναι το china post

Έχει tracking όσο είναι Κίνα μετά περιμένεις να φτάσει Ελλάδα στα ΕΛΤΑ μας ώστε να σου παραδωθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...