flogerakos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά αυτό σημαίνει οτι ειναι στην Ευρώπη και απλά περιμένω να έρθει Ελλάδα?
stelios18120 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ότι είναι σε μεταφορά προς την Ελλάδα Δεν ξέρεις που είναι απλά ότι είναι σε μεταφορά προς την χώρα μας.
flogerakos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Παιδιά εχω ενα πρόβλημα. Έκανα μια παραγγελία παλιότερα στα $ 78.99 την οποια μετα απο μερικές ημέρες την ακύρωσα πολυ πριν μου την στειλει ο πωλητής αφου ειχε μιλήσει μαζι του και συμφωνήσαμε να την ακυρώσω και μου επιβεβαίωσε οτι δεν εχει προχωρήσει στην παραγγελία μου. Αφου ακύρωσα την παλια παραγγελία εκανα μια καινουρια στα 63.99 την οποια την έστειλαν και την περιμενω απο μερα σε μερα. Ομως οταν ηρθε το χαρτι να πληρωσω της πιστωτικής μου εχει χρεώσει την παλιά παραγγελία που εχω ακυρώσει! Τι γινεται σε αυτη την περίπτωση?
stelios18120 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Περίμενε να περάσουν 14 μέρες ώστε να σου επιστραφούν τα χρήματα Περίπου τόσο κάνουν Αν πέρασε αυτό το χρονικό περιθώριο επικοινώνησε με κινέζο και ρώτησε τον γιατί και πώς.
p_under Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Έχω κάνει μια αγορά από πωλητή του aliexpress, όπου επέλεξα την ταχυδρομικη υπηρεσία post Nl. Ο πωλητής μου έχει στείλει τρακ νουμερο το οποίο δεν λειτουργεί πουθενά (17track, official post Nl και αλλού). Έχουν περάσει πάρα πολλές μέρες και πλέον νομίζω ότι έχω 10 μέρες ακόμα ώστε να ανοίξω dispute case. Πότε όμως να ανοίξω, αφού περάσουν οι 10 αυτές μέρες η ακόμα και τώρα? Υπάρχει περίπτωση να μου απαντήσουν ότι αφού δεν έχει λήξει το protection να περιμένω και ύστερα να χάσω την υποστήριξη του aliexpress? Δυστυχώς ο πωλητής δεν απαντάει σε μηνύματα.
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Άνοιξε από τώρα dipsute και να δεις πως θα απαντήσει άμεσα
p_under Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Άνοιξε από τώρα dipsute και να δεις πως θα απαντήσει άμεσα φοβάμαι ότι αν μου στείλει εν τέλη άλλο τρακ νούμερο, λογικά θα κλείσει το case και άντε να παραλάβω, αν παραλάβω και τι θα παραλάβω.
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Άλλο tracking γιατί να σου στείλει; Και καλά λόγω λάθους;
p_under Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Άλλο tracking γιατί να σου στείλει; Και καλά λόγω λάθους; ναι
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ισως,παίζει να σου δώσει κανένα άλλο και καλά λόγω λάθους Τεσπά εγώ θα άνοιγα dispute επειδή πλησιάζουν οι μέρες που τελειώνει το protection σου.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 φοβάμαι ότι αν μου στείλει εν τέλη άλλο τρακ νούμερο, λογικά θα κλείσει το case και άντε να παραλάβω, αν παραλάβω και τι θα παραλάβω. και να στειλει αλλο τρακ που ειναι το πρόβλημα, το τρακ ακολουθεί το δεμα μεχρι την παραλαβή του απο τον αγοραστη, αν σου στειλει μαιμου τρακ τι νόημα εχει
p_under Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 και να στειλει αλλο τρακ που ειναι το πρόβλημα, το τρακ ακολουθεί το δεμα μεχρι την παραλαβή του απο τον αγοραστη, αν σου στειλει μαιμου τρακ τι νόημα εχειΦοβάμαι ότι στέλνοντας άλλο τρακ μήπως κλείσει το case και αν έρθει ελλατωματικο, η κάτι άλλο δεν έχω την δυνατότητα να ανοίξω άλλο case.
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Άνοιξε case όσο έχεις καιρο ακόμα Όταν περάσον οι μέρες ξέχασε το μετά.
xatzi13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Παιδιά όταν η επιλογή της μεταφορικής είναι free Shipping to Greece via AliExpress Standard Shipping και ο πωλητής στο στείλει με China Post Ordinary Small Packet Plus δεν είναι κάτι διαφορετικό? το πρώτο είναι registered ενώ το δεύτερο είναι μη ανιχνεύσιμο αφού φτάσει στην Ελλάδα σωστά?
stelios18120 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Το ίδιο είναι Απλά σ λέει ότι θα το στείλει με απλό ταχυδρομείο (standart shipping) γ αυτόν το standard είναι το china post Έχει tracking όσο είναι Κίνα μετά περιμένεις να φτάσει Ελλάδα στα ΕΛΤΑ μας ώστε να σου παραδωθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα