Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δικο μου EVGA Supernova P2 650W (Βασισμενο στο Sunflower) μας χαιρετησε τελικα μετα απο 6,5 χρονια και απο το καταστημα αγορας μου ειπαν να επικοινωνησω με την EVGA .

Η εγγυηση ηταν 10ετης οποτε λεω δεν μπαινω στην EVGA να κινησω την διαδικασια για RMA να δω τι ισχυει;

Ειχα κανει το registration αμεσως μετα την αγορα το 2016 και για να μην σας πρηζω το ρεζουμε ειναι οτι μετα απο καποιες διευκρινησεις μου ενεκριναν την επιστροφη και μολις παρελαβαν το δικο μου απεστειλαν με την UPS το Supernova P5 850W.

Η βαση νομιζω οτι δεν ειναι των συνηθισμενων για EVGA Sunflower,Seasonic αλλα της FSP και αν ηταν να διαλεξω δεν θα επαιρνα αυτο...παρ'ολα αυτα ειναι τροφοδοτικο που κυμαινεται στα 170 ευρω και νομιζω οτι αξιζει να γνωριζουμε ολοι ποιες εταιριες σεβονται τον πελατη κυριως μετα την αγορα.

Η αποστολη του χαλασμενου τροφοδοτικου εγινε οδικως με την ACS με κοστος 16 ευρω και παραδοση σε 7-8 μερες στην Γερμανια.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jbelsan είπε

Το δικο μου EVGA Supernova P2 650W (Βασισμενο στο Sunflower) μας χαιρετησε τελικα μετα απο 6,5 χρονια και απο το καταστημα αγορας μου ειπαν να επικοινωνησω με την EVGA .

Η εγγυηση ηταν 10ετης οποτε λεω δεν μπαινω στην EVGA να κινησω την διαδικασια για RMA να δω τι ισχυει;

Ειχα κανει το registration αμεσως μετα την αγορα το 2016 και για να μην σας πρηζω το ρεζουμε ειναι οτι μετα απο καποιες διευκρινησεις μου ενεκριναν την επιστροφη και μολις παρελαβαν το δικο μου απεστειλαν με την UPS το Supernova P5 850W.

Η βαση νομιζω οτι δεν ειναι των συνηθισμενων για EVGA Sunflower,Seasonic αλλα της FSP και αν ηταν να διαλεξω δεν θα επαιρνα αυτο...παρ'ολα αυτα ειναι τροφοδοτικο που κυμαινεται στα 170 ευρω και νομιζω οτι αξιζει να γνωριζουμε ολοι ποιες εταιριες σεβονται τον πελατη κυριως μετα την αγορα.

Η αποστολη του χαλασμενου τροφοδοτικου εγινε οδικως με την ACS με κοστος 16 ευρω και παραδοση σε 7-8 μερες στην Γερμανια.

Το ότι σεβάστηκαν εσένα ή εμένα δεν είναι κριτήριο ότι η Α εταιρία σέβεται ΟΛΟΥΣ τους πελάτες τες. Δυστυχώς έχει αποδειχτεί πολλάκις.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Το ότι σεβάστηκαν εσένα ή εμένα δεν είναι κριτήριο ότι η Α εταιρία σέβεται ΟΛΟΥΣ τους πελάτες τες. Δυστυχώς έχει αποδειχτεί πολλάκις.

Δεν μπορώ να γνωρίζω προφανώς αν αποτελω εξαίρεση,το γεγονος κατάθεσα για το κριτήριο του καθενός.

Νομίζω ότι καλό είναι να υπάρχουν πληροφορίες για την after sales πολιτική όλων των εταιριών.

Το ότι σεβάστηκαν ομως εμένα η εσένα σίγουρα δεν είναι κριτήριο ότι η εταιρία ΔΕΝ σέβεται τους υπόλοιπους πελάτες της....καλό θα είναι αν συνέβη κάτι τέτοιο να αναφερθεί ώστε να μην τιμάμε όσους δεν μας σέβονται.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, jbelsan είπε

Δεν μπορώ να γνωρίζω προφανώς αν αποτελω εξαίρεση,το γεγονος κατάθεσα για το κριτήριο του καθενός.

Νομίζω ότι καλό είναι να υπάρχουν πληροφορίες για την after sales πολιτική όλων των εταιριών.

Το ότι σεβάστηκαν ομως εμένα η εσένα σίγουρα δεν είναι κριτήριο ότι η εταιρία ΔΕΝ σέβεται τους υπόλοιπους πελάτες της....καλό θα είναι αν συνέβη κάτι τέτοιο να αναφερθεί ώστε να μην τιμάμε όσους δεν μας σέβονται.

Είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ το όταν δεν σέβονται ΕΝΑΝ πελάτη δεν σέβονται και άλλους. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Δεν θα τους αποτελούσε πρόβλημα ένας πελάτης. Ακόμα και ΕΝΑΝ πελάτη να μην σεβαστεί μια εταιρία τότε είναι αναξιόπιστη και πολιτικά και ποινικά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ το όταν δεν σέβονται ΕΝΑΝ πελάτη δεν σέβονται και άλλους. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Δεν θα τους αποτελούσε πρόβλημα ένας πελάτης. Ακόμα και ΕΝΑΝ πελάτη να μην σεβαστεί μια εταιρία τότε είναι αναξιόπιστη και πολιτικά και ποινικά.

Που να ξερω ρε φιλε αν σεβαστηκαν τους παντες,δεν σεβαστηκαν καποιους,ειχαν αδικο η δικιο οι πελατες η οι εταιριες οταν δεν καλυφθηκαν οι εγγυησεις.

Οποιος θελει λαμβανει υπ'οψη την εμπειρια μου,οποιος δεν θελει,δεν την λαμβανει...δεν εγγυωμαι εγω για καμια εταιρια οπως και για κανεναν πελατη εταιριων,φανμποη,εμπορα η εντιμο συνομιλητη.

Ελπιζω να βοηθησα και να μην εβλαψα καποιους αγοραστες περιγραφοντας ενα γεγονος που εξελιχθηκε πολυ θετικα οσο με αφορα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω κατα πόσο θες 1600W μου φαινονταi υπερβολικα. Σε αυτο που ρωτας εγω θα πηγαινα σε superflower . Καλυτερα να το παιρνεις απο τον κατασκευαστη, τα τροφοδοτικα της corsair τα φτιαχνουν οι :

1)channel well technology

2)flextronics

3)seasonic

Προσωπικα τοσα χροναι με super flower παω μπομπα. Οχι οτι το αρχαιο XFX που ειχα μου ειχε προβληματα αλλα αν αγοραζα τωρα Psu θα πηγαινα με κλειστα τα ματια superflower.

Επεξ/σία από FasTaker
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα την αποψή σας. Εχω μία rtx3080 aorus master με 3*8pin pci και τροφοδοτικό το Coolermaster mwe Gold 850w V2. Tο τροφοδοτικό είχε μέσα 2 pci με 2*8pin στο καθένα οπότε το ενα μπήκε στο πρώτο 8πινο και το άλλο στο 2ο και 3ο 8πινο σπαστό. Παρατήρησα σε κάποια games όπως το Doom eternal κυρίως σε 4κ μετά από λίγο αρχίζει και κάνει artifacts στο περιβάλλον.Σε benchmarks δεν μου κράσαρει η κάρτα η οποία να τονίσω τρέχει σε στοκ ρολόγια.Δοκίμασα και με undervolt και πάλι κάνει τα ίδια.Υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι δεν της δίνω ρεύματα με 3 διαφορετικά καλώδια απευθείας από το psu και της δίνω με 2? Γιατί από όσα διάβασα οι περισσότεροι λένε οτι και ένα καλό 750αρι αρκεί για αυτήν αλλά τονίζουν οτί θέλει οπωσδήποτε 3 διαφορετικα καλώδια απο το psu.Oπότε θέλω να πιστεύω οτί το πρόβλημα δεν είναι στα watt του τροφοδοτικού 😕

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, timeg6 είπε

Παρατήρησα σε κάποια games όπως το Doom eternal κυρίως σε 4κ μετά από λίγο αρχίζει και κάνει artifacts στο περιβάλλον. (...) Υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι δεν της δίνω ρεύματα με 3 διαφορετικά καλώδια απευθείας από το psu και της δίνω με 2?

Όχι, πλύ δύσκολο να φταίει το τροφοδοτικό για artifacts συγκεκριμμένα.

'Ανοιξε καινούριο θέμα στην ενότητα "Κάρτες γραφικών" ή "Hardware γενικά". Βγάλε φωτογραφίες τα artifacts και ανέβασέ τες στο νήμα που θα ανοίξεις μαζί με λίστα όλων τα εξαρτημάτων του υπολογιστή σου εκεί.

• Like 2
Δημοσ.

Σε τέτοιο επίπεδο και ανάμεσα σε τέτοιες εταιρίες, ότι και να πάρεις θα είναι πολύ καλό, οπότε λογικό είναι να διαλέξεις το οικονομικότερο.

Προσωπικά θα προτιμούσα το Superflower ή κάποιο Seasonic, για το λόγο που αναφέρθηκε παραπάνω, ότι δηλαδή σχεδιάζουν και κατασκευάζουν οι ίδιες τα τροφοδοτικά τους.

Δημοσ.

καλά τώρα τι το θες τόσα βατ???

και πέραν της πλάκας εγώ θα πήγαινα σε seasonic και μην ρωτήσεις πως και γιατί 🤣

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/11/2022 στις 6:16 ΜΜ, timeg6 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα την αποψή σας. Εχω μία rtx3080 aorus master με 3*8pin pci και τροφοδοτικό το Coolermaster mwe Gold 850w V2. Tο τροφοδοτικό είχε μέσα 2 pci με 2*8pin στο καθένα οπότε το ενα μπήκε στο πρώτο 8πινο και το άλλο στο 2ο και 3ο 8πινο σπαστό. Παρατήρησα σε κάποια games όπως το Doom eternal κυρίως σε 4κ μετά από λίγο αρχίζει και κάνει artifacts στο περιβάλλον.Σε benchmarks δεν μου κράσαρει η κάρτα η οποία να τονίσω τρέχει σε στοκ ρολόγια.Δοκίμασα και με undervolt και πάλι κάνει τα ίδια.Υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι δεν της δίνω ρεύματα με 3 διαφορετικά καλώδια απευθείας από το psu και της δίνω με 2? Γιατί από όσα διάβασα οι περισσότεροι λένε οτι και ένα καλό 750αρι αρκεί για αυτήν αλλά τονίζουν οτί θέλει οπωσδήποτε 3 διαφορετικα καλώδια απο το psu.Oπότε θέλω να πιστεύω οτί το πρόβλημα δεν είναι στα watt του τροφοδοτικού 😕

Αν δεν έφτανε το τροφοδοτικό θα είχες restart ή θα έκλεινε το  pc. Δεν βγάζει artifacts  γι' αυτόν τον λόγο η κάρτα

• Like 1
Δημοσ.

Παλαιότερα θυμάμαι που κάποια μαγαζιά με υπολογιστές πουλούσαν  σετακια σε προσφορά cpu-mobo-ram-vga και έγραφαν με κόκκινα γράμματα να φαίνεται 'δώρο το τροφοδοτικό' 

Εσύ με αυτά τα τροφοδοτικά  ίσως πρέπει να ψάξεις για ανάποδη προσφορά που δίνει δώρο το σετακι🙃😂

Superflower +1

Δημοσ.
9 ώρες πριν, wolfmandim είπε

Tελικά πήρα αυτό!

https://seasonic.com/prime-tx

Αγωγός. και δίνει δώρο το νέο ανραπτορα για 4090 και μιας και το είπα πρέπει να το ψάξω και εγώ

έχω ένα 850w seasonic ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΦΤΙΥ ΦΤΟΥ πετάει ακόμα ούτε ένα κιχ δεν έχει κάνει .πραγματικά εμπιστοσύνης μηχανήματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...