x_vagos_x Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δυο-τρεις μέρες νομίζω. Το τελευταίο για την επέτειο του App Store ήταν σίγουρα τουλάχιστον τρεις.
krokos Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 παλι κατι δωρεαν εφαρμογες.... (μην βιαζεστε..γινονται δωρεαν σιγα-σιγα) 6
runner69 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Πολυ παιχνιδι ρε γαμωτο, καμια εφαρμογη; Μην ξεχνατε οτι τελος του μηνα ληγουν τα amazon coins που ειχαμε παρει περσι.
talos_2002 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το Άμαζον είναι ότι πρέπει για αυτούς που έχουν πάρει ταμπλέτα για να σκοτώνουν την ώρα των παιδιών τους ή την δική τους. Τίγκα στα παιχνίδια για παιδιά και για μεγάλους.
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Πολυ παιχνιδι ρε γαμωτο, καμια εφαρμογη; Μην ξεχνατε οτι τελος του μηνα ληγουν τα amazon coins που ειχαμε παρει περσι. Δεν ξερω νωριτερα, τωρα ομως εχει καποιες εφαρμογες, δεν ειναι μονο παιχνιδια. Για κοιτα και τωρα.
frankp Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Πολυ παιχνιδι ρε γαμωτο, καμια εφαρμογη; Μην ξεχνατε οτι τελος του μηνα ληγουν τα amazon coins που ειχαμε παρει περσι. 16 Μάη τα είχα πάρει, μήπως λήξουν μεθαύριο; http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201434520: Promotional Coins expire one year after the later of the date we give them to you or the date you last purchased or redeemed Coins.
panagob Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Σχετικά με τα coins και την επικείμενη ληξη τους αυτές τις ημέρες, μίλησα με το chat σήμερα και μου είπαν πως λήγουν ένα χρόνο μετά από την τελευταία αγορά που έχεις κάνει. Αν και το λέει ξεκάθαρα (βλ. φωτογραφία) δεν θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου όμως. Καλό θα ήταν να μιλήσετε στο chat και αν σας πουν το ίδιο να κρατήσετε την συνομιλία ως αποδεικτικό.
runner69 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δεν ξερω νωριτερα, τωρα ομως εχει καποιες εφαρμογες, δεν ειναι μονο παιχνιδια. Για κοιτα και τωρα. Οχι νταξει τα ιδια εχει, απλα ειχα κανει login με το λογαριασμο και μετα πηγα να τα δω και δεν μου εμφανισε τις εφαρμογες που ηδη ειχα αποκτησει με αποτελεσμα να βλεπω σχεδον μονο παιχνιδια. lol Τα ειδα ως guest και οντως εχει και καποιες εφαρμογες. 16 Μάη τα είχα πάρει, μήπως λήξουν μεθαύριο; http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201434520: Promotional Coins expire one year after the later of the date we give them to you or the date you last purchased or redeemed Coins. χμμ απο την αλλη ομως παρακατω στο "Earn Coins Promotion Terms" λεει : Promotional Amazon Coins expire on the last day of the calendar month one year after we give them to you (for example, promotional Amazon Coins we give you on May 15 will expire on May 31 of the following year). Μηπως ισχυει αυτο;
frankp Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Οχι νταξει τα ιδια εχει, απλα ειχα κανει login με το λογαριασμο και μετα πηγα να τα δω και δεν μου εμφανισε τις εφαρμογες που ηδη ειχα αποκτησει με αποτελεσμα να βλεπω σχεδον μονο παιχνιδια. lol Τα ειδα ως guest και οντως εχει και καποιες εφαρμογες. χμμ απο την αλλη ομως παρακατω στο "Earn Coins Promotion Terms" λεει : Promotional Amazon Coins expire on the last day of the calendar month one year after we give them to you (for example, promotional Amazon Coins we give you on May 15 will expire on May 31 of the following year). Μηπως ισχυει αυτο; Ναι, είναι πιο ειδικό και ξεκάθαρο νομίζω
Federacion Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Λήγουν; Και τι να πάρουμε ρε μάγκες, πείτε καμιά πρόταση!!!
diplo Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Λήγουν; Και τι να πάρουμε ρε μάγκες, πείτε καμιά πρόταση!!! και εγώ ψάχνω καιρό να βρω τίποτε αξιόλογο για αγορά αλλά τζίφος... παιχνίδια δε με ενδιαφέρουν. όλες οι καλές εφαρμογές δε κυκλοφορούν στο αμαζον αν βρει κάποιος κάτι έστω και λίγο αξιόλογο ας ενημερώσει.
Federacion Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πήρα Minecraft να το έχω. Αλλά 20 δολλάρια για σκότωμα.. Δυστυχώς δεν έχει το baldurs gate. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
leros2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Έχει αρκετά αξιόλογα ... Site: SuperSU Pro Site: Zooper Widget Pro Site: Root Explorer Site: Smart Launcher Pro 2 Site: SwiftKey Site: Swype Keyboard Site: Yatse, the XBMC / Kodi remote Δεν μπορώ να βρω το greenify που είναι Must αγορά....... (Το είχε σίγουρα , γιατι το έχω αγοράσει με coins απο amazon) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα