Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Το underground δοκιμάζει ενα διαφορετικό επιχειρησιακο μοντέλο στα android apps. Την χρονοχρέωση. Οι developers πληρώνονται για την ωρα που παίζει ο χρήστης τις εφαρμογές τους και οχι για την αγορά των εφαρμογων. Στην περίπτωση των δωρεάν apps, η χρέωση πηγαίνει στην amazon. Το κακό ειναι οτι για να δουλέψει αυτο το μοντέλο χρειάζονται περισσότερα permissions (και οχι μονο) σε μια υφιστάμενη εφαρμογή απο οτι ηδη έχει by default (για να μπορει να ξερει με ακρίβεια ποτέ και ποσό έπαιξε ο χρήστης). Για αυτό και αυτή την στιγμή υπάρχουν 2 εκδόσεις των ίδιων εφαρμογών: πχ goat simulator. http://www.amazon.com/Coffee-Stain-Studios-Goat-Simulator/dp/B013KNQ2MS/ http://www.amazon.com/Coffee-Stain-Studios-Goat-Simulator/dp/B00NWLIW0E/ Τα περισσότερα permision και ο μεγαλύτερος έλεγχος της εφαρμογής στο τι κάνει ο χρήστης, περα απο τα "θέματα" καταγραφής προσωπικών δεδομενων του χρηστη, οδηγούν και σε αυξημένα πιθανα προβλήματα ασυμβατότητας των εφαρμογών. Ευχαριστώ για την παρατήρηση. Έφυγε και θα ξαναμπεί το aamazon appstore.
Professor Xavier Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Το underground δοκιμάζει ενα διαφορετικό επιχειρησιακο μοντέλο στα android apps. Την χρονοχρέωση. Οι developers πληρώνονται για την ωρα που παίζει ο χρήστης τις εφαρμογές τους και οχι για την αγορά των εφαρμογων. Στην περίπτωση των δωρεάν apps, η χρέωση πηγαίνει στην amazon. Το κακό ειναι οτι για να δουλέψει αυτο το μοντέλο χρειάζονται περισσότερα permissions (και οχι μονο) σε μια υφιστάμενη εφαρμογή απο οτι ηδη έχει by default (για να μπορει να ξερει με ακρίβεια ποτέ και ποσό έπαιξε ο χρήστης). Για αυτό και αυτή την στιγμή υπάρχουν 2 εκδόσεις των ίδιων εφαρμογών: πχ goat simulator. http://www.amazon.com/Coffee-Stain-Studios-Goat-Simulator/dp/B013KNQ2MS/ http://www.amazon.com/Coffee-Stain-Studios-Goat-Simulator/dp/B00NWLIW0E/ Τα περισσότερα permision και ο μεγαλύτερος έλεγχος της εφαρμογής στο τι κάνει ο χρήστης, περα απο τα "θέματα" καταγραφής προσωπικών δεδομενων του χρηστη, οδηγούν και σε αυξημένα πιθανα προβλήματα ασυμβατότητας των εφαρμογών. Δεν βλέπω πουθενά σε κάποιο app να λέει για χρονοχρέωση. Το Goat Simulator το πήρα 2 φορές, και το περίεργο είναι πως στην λίστα με τα παιχνίδια που έχω αγοράσει το έχει μια φορά!
nek4d Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ναι, γίνονται αναβαθμίσεις και από το underground Εγώ δεν βλέπω κάποια προσφορά πάντως με το underground Δηλαδή ποια εφαρογή δίνουν δωρεάν; Το pac-man 256 που έχει iap; Βασικά το Underground είναι σαν μια αναβάθμιση του Amazon app που υπήρχε στο appstore του Amazon Απλά είπανε να το πούνε Underground τώρα Μάλλον θα θέλανε να το προωθήσουν και σκεφτήκανε αυτόν τον τρόπο να το κάνουν Πιάνει πολύ χώρο βλέπω βέβαια Δεν ειναι ετσι, τα IAP ειναι σημαντικοτατα, καθως επικρατουν σε πληθος εφαρμογων. Επισης, που κοιταξες για το τι δινουν τωρα? Αυτην την στιγμη βλεπω 469 δωρεαν εφαρμογες/παιχνιδια με το underground, ολο και κατι θα βρεις ενδιαφερον! Δεν τα εχω δει ολα, ειναι πολλα τα ατιμα. Προτεινω να τα δειτε, ισως να τα αλλαξουν μετα, ισως να ειναι πολλα τωρα σαν αρχικο προμο, ισως να περιλαμβανουν και πολλα μονιμως δωρεαν. Παντως φαινονται πολλα που πωλουνται δωρεαν με σβησμενη τιμη, η αλλα που αναφερεται ρητα "In App Purchases: FREE", ολα αυτα ειναι προσφορες. http://www.amazon.com/b/ref=s9_acss_bw_ln_Appstore_1_1?_encoding=UTF8&node=11350978011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-leftnav&pf_rd_r=0SQ41M24HA5YSF4QGGM7&pf_rd_t=101&pf_rd_p=2174730882&pf_rd_i=2350149011 --- Για τα permissions, ετσι και αλλιως ειναι υπερβολικα πολλα, θυμαμαι πολλες καταξιωμενες εφαρμογες που ζητανε παπαδες απο permissions, ασχετα με την λειτουργια της εφαρμογης. Οσο πιο γνωστες και καταξιωμενες, τοσο πιο πολλα ζητανε και ειναι εκατομμυρια οι χρηστες που τις χρησιμοποιουν. Λυσεις: 1) "Αγοραζετε" τις δωρεαν εφαρμογες στον Η/Υ σας, προστιθενται στον λογαριασμο σας και δεν τις εγκαθιστατε στο κινητο/ταμπλετ, μεχρι να τις χρειαστειτε πραγματικα. (δουλευει το συστημα οπως πριν για οσους εχουν Αμερικαν διευθυνση, για τους υπολοιπους, δοκιμαστε παρακαλω, ισως το ανοιξουν μετα οταν στηθει το συστημα, οπως εγινε με τα Αγγλικα και λοιπα Ευρωπαικα αμαζον στο παρελθον). 2) Βαλτε μια εφαρμογουλα ελεγχουν των permissions και καθαρισατε. Οποια προτιματε για δικη σας ευκολια χειρισμου. Καλη ευκαιρια να εξοικιωθειτε με το σπορ, εφ'οσον σας προβληματιζουν τα permissions. Ετσι βλεπετε και ποια πραγματικα χρειαζονται για την λειτουργια της εκαστοτε εφαρμογης καθως και τις "παραλογες" απαιτησεις των εφαρμογων. 1
Avatar_GR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δεν βλέπω πουθενά σε κάποιο app να λέει για χρονοχρέωση. Το Goat Simulator το πήρα 2 φορές, και το περίεργο είναι πως στην λίστα με τα παιχνίδια που έχω αγοράσει το έχει μια φορά! Είναι 2 οι εκδόσεις. Εμένα τις δείχνει και τις 2. Για το goat simulator συγκεκριμένα είναι αυτές εδώ: http://www.amazon.com/gp/product/B00NWLIW0E http://www.amazon.com/gp/product/B013KNQ2MS
Nemesis1288 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά πως βάζουμε Αμερικανικη διεύθυνση για να μας δώσει πρόσβαση στις εφαρμογές.. Τωρα μου λέει πως δεν μπορώ λογω γεωγραφικών περιορισμων.. 1
krokos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ετσι όπως δουλευει τωρα η "χρονοχρέωση", ειναι on the house. Δηλαδη την πληρώνει η amazon στους developers, με αντάλλαγμα διαφημίσεις στο Amazon app. http://arstechnica.com/gaming/2015/08/amazons-new-games-and-apps-store-free-for-users-12¢-an-hour-for-devs/
drdedus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 έβγαλα το παλιό αλλα δεν κάνει εγκατάσταση το underground
Sadako Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Εγώ πάλι μπήκα μετά από κάποιο καιρό στο Amazon appstore από το κινητό, και βλέπω ότι έχουν σβηστεί οι εφαρμογές που είχα "αγοράσει" μέσα από τις προσφορές. Ούτε στις installed έχει καμία, ούτε στο cloud.. Έλεγξα εννοείται ότι είμαι κανονικά συνδεδεμένος. Μπήκα μετά από το tablet και βλέπω ότι τις έχει κανονικά... Στο τάμπλετ που μπήκα βέβαια τις βλέπω κανονικά. Τι μπορεί να παίχτηκε; Στο κινητό έκανα ένα (επίσημο) update σε lollipop, μήπως αυτό φταίει; Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με αυτό το νέο underground, αν σβήσω το amazon app store και το ξαναπεράσω παίζει να επανέλθουν όλες; 1
Professor Xavier Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Εγώ πάλι μπήκα μετά από κάποιο καιρό στο Amazon appstore από το κινητό, και βλέπω ότι έχουν σβηστεί οι εφαρμογές που είχα "αγοράσει" μέσα από τις προσφορές. Ούτε στις installed έχει καμία, ούτε στο cloud.. Έλεγξα εννοείται ότι είμαι κανονικά συνδεδεμένος. Μπήκα μετά από το tablet και βλέπω ότι τις έχει κανονικά... Στο τάμπλετ που μπήκα βέβαια τις βλέπω κανονικά. Τι μπορεί να παίχτηκε; Στο κινητό έκανα ένα (επίσημο) update σε lollipop, μήπως αυτό φταίει; Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με αυτό το νέο underground, αν σβήσω το amazon app store και το ξαναπεράσω παίζει να επανέλθουν όλες; Μήπως έχεις κάνει δύο λογαριασμούς στο Αμαζον? Αν όχι, αποσυνδέσου και ξανασυνδέσου μήπως και ξεμπλοκάρει.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Έκανε το ίδιο, έβγαλα το app store και το ξαναπέρασα και φαίνονται κανονικά όλες οι εφαρμογές στο my apps.Δυστυχώς από το underground δεν αφήνει να κατεβάσεις καμία, λέει " γεωγραφικοί περιορισμοί ".
PETROS13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 κανονικά μου εμφανίζονται οι αφαρμογές εμένα στο appstore. το θέμα είναι ότι το underground όπως είναι δεν μου φαίνεται σαν πρόγραμμα ως appstore αλλά για την οποιαδήποτε αγορά από το amazon.
Sadako Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Sign out και πάλι sign in έκανα, δεν άλλαξε τίποτα. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων και πάλι sign in, στην αρχή δεν έβγαλε τίποτα, μετά μου'κοψε και πάτησα το refresh button πάνω δεξιά, έγραψε ότι κάνει sync και τα εμφάνισε. Δεν ξέρω αν αρκούσε να κάνω αυτό από την αρχή...
duende Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδια, τα installation requirements δεν ειναι λιγο too much? μονο αφμ και εκκαθαριστικο δε ζηταει.. 1
Q-Taxys Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 κανονικά μου εμφανίζονται οι αφαρμογές εμένα στο appstore. το θέμα είναι ότι το underground όπως είναι δεν μου φαίνεται σαν πρόγραμμα ως appstore αλλά για την οποιαδήποτε αγορά από το amazon. Ακριβώς αυτό. Σαν να ανοίγει mobile site. Δεν ξέρω πού να ψάξω. Στο παλιό App Store όταν πατάω στο Underground πηγαίνει σε άλλο "tab" ας πούμε αλλά δεν δείχνει εφαρμογές. Στο Underground ουσιαστικά πηγαίνεις στη σελίδα τους. Αν έχει βρει κάποιος άκρη ας πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα