MsquitoPrincess Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Αφού το κουνούπι είναι κότα τελικά. Πάσχω από cross-dressing disorder. Το παραδέχομαι. Και δεν πειράζει που δεν θα μας δείξεις ρε τι θα κάνεις ρε. ΞΕΡΩ τι θα χτυπήσεις. Αμέ.
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Καλή αρχή. Είναι ο πιο ωραίος πόνος του κόσμου ε, θα τον αποζητάς μετά συχνά. Τεράστια αλήθεια!!! Το πρωτο ηταν 33cm με 19cm = 5μιση ωρες ηδονής... με την τελευταία μιση ωρα βασανιστήριο Τα άλλα ηταν πιο χαλαρά, αλλά το σώμα σου ζητάει τη μαλακία τη βελόνα συνέχεια...
Garnele Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μα έλεγα στο παιδί "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΠΟΝΑΣ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΩ". Πρέπει να με πέρασε για τρελή.
Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μα ποιος τα λέει αυτά τα πράγματα στον τατουατζή.
Garnele Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Σφύριζες και αδιάφορα όταν το έγραφες ε; =ρ
Garnele Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Βιάζεσαι και θα κάνεις μαλακία. Περιμένω τη μούσα μου λίγο ακόμα
Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Όχι ρε, θέλω να κάνω τη φάτσα του φρανκ ζάπα στο μουστάκι μου, το 'χω σκεφτεί.
Garnele Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Όχι να κάνεις τον φρανκ ζάπα στη γνωστή φωτογραφία στη χέστρα σε όλη την πλάτη. ΓΑΜΕΙ ΣΟΥ ΛΕΩ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα