Προς το περιεχόμενο

tattoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το δεύτερο ειδικά είναι τέλειο. Σκέψου αυτό που σου είπα για τη μίξη σχεδίων (πχ κεφάλι από ένα στυλ, κορμό από άλλο,.λεπτομέρειες από τρίτο κ.ο.κ) :)

Δημοσ.

οχι η πατατα δεν θα ειναι το πρωτο τατουαζ.

O ουροβορος ειναι το σχεδιο που μου αρεσει λογω της σημασιας του (redescovering yourself)

Τελικα τοτε με τις συζητησεις περι απαγορευσης του καπνισματος στους δημοσιους χωρους σε ειχα παρεξηγησει. Σε ειχα για σουπερ λογικο ανθρωπο με αυτα που ελεγες. Αλλά φαινεται οτι εχεις πεσει μεσα σε μια κομφορμιστικη λαιλαπα(και λογω αυτων των σκεψεων για τατουαζ και λογω της 2ης προτασης σου για σημασια του τατουαζ κλπ) και δυστυχως κανείς δεν ξεφευγει απο την Λαιλαπα. :(

Δημοσ.

Θυμάσαι κάτι τάπες που αλλάζανε εικόνα ανάλογα τη γωνία θέασης;

Μένει να βγάλω λέπια και έτοιμο το τζιφ.

Που? Δεν βρήκα κανένα άλλο τόπικ με τατς

Στείλε κανα λίνκ να χαζέψω

Στις 62 προηγούμενες σελίδες.

Τα δικά μας.

Δημοσ.

Έχω ακούσει οτι άμα θέλεις παόκ ταττού σου το κάνει και την ίδια μέρα..

έτσι πάει...

μια φορά το 'πα σε οδηγό λεωφορείου και σταμάτησε το όχημα να μου το χτυπήσει

ΠΑΟΚ είσαι

Δημοσ.

Επειδή βαριέμαι αν διαβάζω το τοπικ από την αρχή, απλά συζητάτε για τατουάζ ή ανεβάζετε και φωτογραφίες; Γουστάρω να ανεβάσω αυτό που έκανα χθες αλλά μη βγω οφσαιντ από την πρώτη σέντρα ;)

Δημοσ.

Κανε την αρχη :-) Καποιοι πρέπει να εχουν βάλει, εκτος και αν το μπερδευω με αλλο φορουμ. Επίσης γραψε που το εκανες και πόσο. Για Διαφήμιση.

Δημοσ.

ΟΚ. Ιδού:

35639353.jpg

Στην πραγματικότητα είναι 2 τατουάζ. Το 1ο είναι τα κινέζικα ιδεογράμματα στο πάνω μέρος αλλά δε μου άρεσαν μόνα τους και όταν έκανα το 2ο αποφάσισα να το ανεβάσω αρκετά ψηλά ώστε να μοιάζει σαν το κινέζικο ιδεόγραμμα να το "ξερνάει" (θεέ μου τι επιλογή ρήματος, έλεος) το πεντάγραμμο μαζί με τις υπόλοιπες νότες.

Το έκανα στο X-artisis στη Ν. Μηχανιώνα B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...