Προς το περιεχόμενο

tattoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραιος :-) Πόσο; Επίσης αν θελεις μου λες που βρηκες τα κινεζικα ιδεογραμματα, λινκ, βιβλιο κλπ; ΤΙ σημαινουν δεν ρωταω γιατι μαλλον ειναι κατι προσωπικο, που το ξερεις εσυ, ο Τατουατζης και 1.200.000.000 Κινεζοι!!! :-D

Δημοσ.

Θενξ μειτ!

Ας μην είχα τη συγκεκριμένη δουλειά και θέση στην τοπική κοινωνία και θα σου λεγα εγώ τι θα χτυπούσα. Μιλάμε πολύ τα γουστάρω τα άτιμα! :wub:

Τα άνω πάνε στο Sarandi, ο Κρις πότε πρόλαβε και απάντησε και χώθηκε, ούτε που το κατάλαβα ;)

Τα κινέζικα σημαίνουν "Carpe diem" μου το ενέπνευσε η 1η μου κόρη και η διάθεση για ζωή που είχε μόλις ξυπνούσε το σκασμένο. Εμείς οι "μεγάλοι" ξυπνάμε με μούτρα κι αυτή με χαμόγελο. Μπορεί εγώ να είμαι ο δάσκαλος αλλά τα μαθήματα που σου μαθαίνουν τα παιδιά είναι πραγματικά ανεκτίμητα!

Τιμή: 80€

Χρόνος: 5 ώρες

Δημοσ.

Θενξ μειτ!

Ας μην είχα τη συγκεκριμένη δουλειά και θέση στην τοπική κοινωνία και θα σου λεγα εγώ τι θα χτυπούσα. Μιλάμε πολύ τα γουστάρω τα άτιμα! :wub:

Τα άνω πάνε στο Sarandi, ο Κρις πότε πρόλαβε και απάντησε και χώθηκε, ούτε που το κατάλαβα ;)

Τα κινέζικα σημαίνουν "Carpe diem" μου το ενέπνευσε η 1η μου κόρη και η διάθεση για ζωή που είχε μόλις ξυπνούσε το σκασμένο. Εμείς οι "μεγάλοι" ξυπνάμε με μούτρα κι αυτή με χαμόγελο. Μπορεί εγώ να είμαι ο δάσκαλος αλλά τα μαθήματα που σου μαθαίνουν τα παιδιά είναι πραγματικά ανεκτίμητα!

Γέμισέ το το χέρι λέμε.

Το αγαπώ γιατι μοιάζει με Gretsch <3

Όχι στην τιμή παντως :P

Δημοσ.

αναζητείται εδώ και 12 χρόνια ΚΑΛΟ σχέδιο από

dwarf

full plate

holding two-handed axe

(είτε πάνω στον ένα ώμο σε στυλ "καλάμι-με-κολατσό-και-δρόμο" είτε όρθιο (το axe) μπροστά του

άχτι το έχω το συγκεκριμένο σχέδιο από το 1ο μου session

αν βρω καλό μέχρι τα 40 μου, θα το κάνω...

Δημοσ.

Σούπαφλαϊ : χαχαχαχ... καλό-ε

Λουσι : καλός ο σναιπεράς αλλά ψάχνουμε all-time-classic πράγματα να θυμόμαστε παλιές αγάπες

Σαράντη : καλό το 3δ, αλλά ρε μάστορα α. μπρουταλο-τσεκούρι ψάχνω

β. πανοπλία βαριά με κρανος και όλα τα μπινελίκια τριγύρω θέλω... όχι να παίζω wow

Ελένη : φόρα κάτι ρε παιδάκι μου... τσουτσούρισες!!! Μέλι είναι αυτό πάνω στον πάγκο δεξιά? από το χωριό ή του σουπερμάρκετ? α, και το τατού τα σπάει... το Pick του είναι που το φόρεμα είναι σκιτσοειδές... μήπως σου βρίσκεται κανα καλό σχέδιο και από νάνο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...