devil-ji Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Σε σημειο που εχουμε τατου (συγκεκριμενα πλατη) , υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει προβλημα αν γινει αποτριχωση με κερι με ταινιες?
yannis27gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ωραίος. Να ΄χεις υπόψη ότι θα ξεθωριάσει με τον καιρό, τώρα είναι σαν να το έβαψες με λαδομπογιά 1
SPANK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Τελικα μου φαίνεται πως το χειρότερο ειναι τις επόμενες μέρες μετα το tattoo , άρχισε το ξεφλούδισμα και τρελή φαγούρα αλλα κρατίεμαι
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Kρέμα bepanthol συνέχεια, τραβάει το δέρμα εξ ου και η φαγούρα.
SPANK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Kρέμα bepanthol συνέχεια, τραβάει το δέρμα εξ ου και η φαγούρα. 4 φορές την μερα βάζω αφου πριν το πλύνω με νερό και σαπούνι
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Βάζε όσες περισσότερες φορές μπορείς, καλό κάνει κακό δεν κάνει. 1
original911 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Απλά να ξέρεις δεν χρειάζεται να του βάζεις πολύ.
Iris_89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ισχύει, ίσα ίσα να του βάζεις, όχι στρώμα ολόκληρο. 1
SPANK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Να ρωτήσω και κατι αλλο σας εχω πρήξει , τωρα φαίνεται πως οταν βαζω αλοιφή αφου το εχω πλύνει κτλπ οτι παίζουν κομμάτακια απο δέρμα επανω σε καποια σημεία , απλα οταν βαζω αλοιφή και την απλώνω ορισμένα τα παίρνει μαζι το χέρι μου άθελα μου , δεν το τρίβω η κατι αλλο φυσιολογικά οπως έβαζα αλοιφή ουτε τα τραβάω απλα φεύγουν κατι μικρά κομματάκια , πηράζει ? επαναλαμβάνω δεν τα τραβάω κτλπ απλα γίνεται οπως βάζω αλοιφή. Edit : Στο 2ο δεν θα εχω αλλες ερωτήσεις
Iris_89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Να ρωτήσω και κατι αλλο σας εχω πρήξει , τωρα φαίνεται πως οταν βαζω αλοιφή αφου το εχω πλύνει κτλπ οτι παίζουν κομμάτακια απο δέρμα επανω σε καποια σημεία , απλα οταν βαζω αλοιφή και την απλώνω ορισμένα τα παίρνει μαζι το χέρι μου άθελα μου , δεν το τρίβω η κατι αλλο φυσιολογικά οπως έβαζα αλοιφή ουτε τα τραβάω απλα φεύγουν κατι μικρά κομματάκια , πηράζει ? επαναλαμβάνω δεν τα τραβάω κτλπ απλα γίνεται οπως βάζω αλοιφή. Edit : Στο 2ο δεν θα εχω αλλες ερωτήσεις http://legendtattoo.gr/tattoo-aftercare/ Είναι νορμάλ όπως βλέπεις 2
leftis95 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Στο τμήμα μου στη σχολή, από 45 άτομα μόνο 6 δεν έχουμε τατουάζ. Το ίδιο ισχύει και στα άλλα τμήματα πάνω κάτω. Όποιος κάνει τατουαζ πλεον για να είναι ξεχωριστός, i have sum bad newz.....
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Στο τμήμα μου στη σχολή, από 45 άτομα μόνο 6 δεν έχουμε τατουάζ. Το ίδιο ισχύει και στα άλλα τμήματα πάνω κάτω. Όποιος κάνει τατουαζ πλεον για να είναι ξεχωριστός, i have sum bad newz..... Δε νομίζω πως το κίνητρο για να κάνει κάποιος ενα ταττοο είναι το κατά πόσο θα είναι ξεχωριστός. Σου αρέσει κάτι, το κάνεις, simple as that. Όποιος νομιζει πως οσοι κανουν τατουαζ για να διαφέρουν, I have sum bad news, nobody cares 3
Antwni Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δε νομίζω πως το κίνητρο για να κάνει κάποιος ενα ταττοο είναι το κατά πόσο θα είναι ξεχωριστός. Σου αρέσει κάτι, το κάνεις, simple as that. Όποιος νομιζει πως οσοι κανουν τατουαζ για να διαφέρουν, I have sum bad news, nobody cares Κακά τα ψέμματα. Το ταττου είναι της μόδας πλέον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα