Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το IMEI απλα ρωτησα αν γνωριζουν για που προοριζονται τα κινητα μου ειπαν δεν γνωριζουμε αλλα μπορουμε να σας δωσουμε το IMEI να επικοινωνησεται κατευθειαν με την samsung και αυτο εκανα δεν γνωριζω εαν καναν το σωστο γτ δεν εχω ασχοληθει και πολυ με το android και με το τι παιζει λγκ θα μπορουσα να το δηλωσω κλεμενο κλπ μαλον γιαυτο το λες ? Και πως γντ στο συστημα της samsung να διχνει ποτε εχουν αγοραστει αρα οταν το αγοραζεις απο το καταστημα ξανα ξεκιναει απο την αρχη η συνεχιζει απο τοτε που το καναν παραεισαγωγη.

Το Imei φανταζομαι το ρωτησες για να δεις αν το κινητο το καλυπτει η εγγυηση αν και σκρουτζομαγαζο.Για την χωρα προελευσης δεχομαι οτι μπορει να μην γνωριζαν(εν μερη λογικο σε τετοια καταστηματα)αλλα θα μπορουσαν να σου πουν ξερω γω οτι καλυπτεται κανονικα απο την Samsung για παραδειγμα.

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η εγγύηση ξεκινάει από την στιγμή που το αγοράζεις εσύ. Απλώς σου επιβεβαίωσαν ότι είναι αυθεντικό λέγοντας το πότε το προμηθεύτηκε το κατάστημα.

Δημοσ.

Η εγγύηση ξεκινάει από την στιγμή που το αγοράζεις εσύ. Απλώς σου επιβεβαίωσαν ότι είναι αυθεντικό λέγοντας το πότε το προμηθεύτηκε το κατάστημα.

Εκτος απο τα iphone που μετραει απο τη μερα της ενεργοποιησης (για το 1ο ετος τουλαχιστον)

Δημοσ.

Θέλω να πάρω το Samsung J5 ή/και το Microsoft 640.

Μένω εξωτερικό και θέλω το κινητό να παραδοθεί στην Ελλάδα σε συγγενικό μου πρόσωπο. Έχετε να προτείνετε κάποιο σκρουτζομάγαζο που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

ολα τα σκρουτζομαγαζα παραδιδουν στην ελλαδα. Απλα πληρωμη λογικα θα πρεπει να κανεις μεσω ebanking, αν εχεις απο καποια ελληνικη τραπεζα, επειδη απο εξωτερικου θα σου κρατησει προμηθεια μεγαλη

Δημοσ.

καλημέρα νομίζω ότι θα φαίνεται στο counter οτι εχει φλασαριστει 

παρτο απ οπου το βρεις πιο φθηνα και αν ειναι branded του περνας την καθαρη ελληνικη rom το knox δεν θα γραψει ουτε θα χασεις εγγυηση.... 

Δημοσ.

Καλησπερα ενδιαφερομαι για αγορα galaxy s7 edge το ψαξα λιγο και βρικα 2 κομματια απο σκρουτζομαγαζα ( seven spot plus3 ) κλπ που υπαρχουν σαν φυσικα καταστηματα στην θεσσαλονικη ρωτησα τα IMEI των συσκευων και  1) μετα απο τηλεφωνημα στην samsung εμαθα οτι το ενα προοριζεται για την ουγκρικη αγορα και το αλλο για την πολωνικη και τα δυο τηλεφωνα μου ειπαν ειναι αγοαρασμενα αρχες απριλιου και εχουμε ηδη μαΪο αρα αυτο σημαινει οτι εχουν χαση ηδη ενα μηνα εγγυησης? και οτι ισως εχουν ανοιχτει? 2) εχω ξανα αγορασει στο παρελθον και το τηλεφωνο ειχε μεσα εφαρμογες στα πολωνικα που δεν σβηνοντουσταν και με ενοχλησε παρα πολυ υπαρχει τροπος να του περασω την ελληνικη ρομ και να το κανω ετσι οπως ειναι τα κινητα που προοριζονται για την ελληνικη αγορα και αυτο θα μηνει μετα απο ενα ρεστορ πχ 3) αξιζει να το παρω απο σκρουτζομαγαζα η θα εχω γενικα αλλα προβληματα. Ευχαριστω για τις απαντησεις εκ των προτερων.

Φίλε μόλις πήρα απο τα Sevenspots το s7 edge EU με τον Octacore, το κινητό είναι unbranded χωρίς κάποιες τρίτες εφαρμογές/software από παρόχους. Στην ουσία είναι καλύτερα και απο το να το αγοράζεις απο κάποιο κατάστημα Germano/Wind.

Δημοσ.

καλησπέρα θέλω και εγώ να αγοράσω ένα galaxy s7 edge και το βρίσκω  200ε φτηνότερα.Επειδη ήμουν  6 χρονια κάτοχος iphone οπου εκεί υπάρχει ένα ετος εγγύηση και μετά αν είναι παραεισαγωγης το πας στο κατάστημα και άντε να βγάλεις ακρη .Θελω να ξέρω τι ισχύει με την εγγύηση της samsung?Επίσης τι σημαίνει το unbranded ,με τη rom και με ξένες εφαρμογές ?.Επισης επειδή δεν ξέρω καθόλου από android κινητά θα έχω θέμα με τις αναβαθμίσεις λογισμικού?και η αγορα από αυτά τα μαγαζια με τι έκδοση android έρχονται?και μια γενική ερώτηση οι εκδόσεις  android ισχύουν για κάποια χρονια για τα κινητά και κάποια στιγμή δεν τα υποστηρίζουν?όπως δηλαδή συμβαίνει με τα iphone?

Δημοσ.

καλησπερα,

εχω ενα προβλημα-απορια σχετικα με ενα τηλεφωνο που αγορασα απο σκρουτζ.
εφοσον το αγορασα απο ελλαδα καλυπτεται απο ενα ή δυο ετη εγγυηση?

το μαγαζι οταν αρχισαν να προκυπτουν καποια προβληματα μου ειπε πως καλυπτεται από ενα χρονο εγγυηση γιατι ειναι zte...

επειδη ειναι εισαγωγη του μαγαζιου από κινα,το επισκευαζει το ιδιο το μαγαζι και αν προκυψει κατι σοβαρο το στελνει κινα..
γενικα η συμπεριφορα από το καταστημα αγορας ηταν απαραδεκτη και τωρα που περασαν 13 μηνες από την αγορα θα ηθελα να ξερω που βρισκομαι σχετικα με το θεμα της εγγυησης.

αν το θεμα βρισκεται κακως εδω παρακαλω να μεταφερθει.
ευχαριστω

Δημοσ.

Εφόσον το κινητό προέρχεται από Κίνα τότε δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις εργοστασιακή εγγύηση πέρα από τον 1 χρόνο που δίνουν τα κινεζομαγαζα. Αν ήταν Zte με εισαγωγή από άλλη χώρα της ΕΕ θα άλλαζε το πράγμα.

Όσον αφορά τον φίλο που ρώτησε για την Samsung, η Samsung καλύπτει με 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση τις συσκευές της που προορίζονται για χώρες της ΕΕ.

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον το κινητό προέρχεται από Κίνα τότε δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις εργοστασιακή εγγύηση πέρα από τον 1 χρόνο που δίνουν τα κινεζομαγαζα. Αν ήταν Zte με εισαγωγή από άλλη χώρα της ΕΕ θα άλλαζε το πράγμα.

ευχαριστω για την απαντηση.

το θεμα ειναι πως εμαθα την προελευση του κινητου και τα σχετικα με το service και την εγγυηση αφου το αγορασα και οταν τα χρειαστηκα μετα από 3 μηνες.δεν με ενημερωσαν κατα την αγορα ουτε η αποδειξη εγραφε κατι.

αυτα που διαβαζω περι των 2 ετων για αγορες εντος ΕΕ δεν με καλυπτουν?

για να φανταστεις εβρισκα το κινητο 40 ευρω φθηνοτερα από κινα και προτιμησα να το αγορασω απο εδω για να μην μπλεξω σε περιπτωση που μου εμφανιστει καποιο προβλημα.

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση.

το θεμα ειναι πως εμαθα την προελευση του κινητου και τα σχετικα με το service και την εγγυηση αφου το αγορασα και οταν τα χρειαστηκα μετα από 3 μηνες.δεν με ενημερωσαν κατα την αγορα ουτε η αποδειξη εγραφε κατι.

αυτα που διαβαζω περι των 2 ετων για αγορες εντος ΕΕ δεν με καλυπτουν?

για να φανταστεις εβρισκα το κινητο 40 ευρω φθηνοτερα από κινα και προτιμησα να το αγορασω απο εδω για να μην μπλεξω σε περιπτωση που μου εμφανιστει καποιο προβλημα.

Για ποιό μοντέλο μιλάμε; Αν δεν έρχεται επίσημα Ευρώπη δεν έχει εγγύηση 2 χρόνων, άσε που πρόσφατα έμαθα ότι εργοστασιακή εγγύηση μπορεί να είναι και 1 χρόνος όπως δίνει η Apple και άλλες εταιρίες. 2 χρόνων υποχρεωτική και καλά είναι από το κατάστημα αλλά τί επισκευή να κάνει ένα μαγαζάκι; Όπως και να έχει στη συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να σε ενημερώσουν. Εδώ φέρνουν συσκευές από Κίνα με καπέλο αλλά εγγύηση δεν υπάρχει στην ουσία πέρα από το να το στείλουν αυτοί από εκεί που το προμηθεύτηκαν εντός του 1 χρόνου.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα,

εχω ενα προβλημα-απορια σχετικα με ενα τηλεφωνο που αγορασα απο σκρουτζ.

εφοσον το αγορασα απο ελλαδα καλυπτεται απο ενα ή δυο ετη εγγυηση?

το μαγαζι οταν αρχισαν να προκυπτουν καποια προβληματα μου ειπε πως καλυπτεται από ενα χρονο εγγυηση γιατι ειναι zte...

επειδη ειναι εισαγωγη του μαγαζιου από κινα,το επισκευαζει το ιδιο το μαγαζι και αν προκυψει κατι σοβαρο το στελνει κινα..

γενικα η συμπεριφορα από το καταστημα αγορας ηταν απαραδεκτη και τωρα που περασαν 13 μηνες από την αγορα θα ηθελα να ξερω που βρισκομαι σχετικα με το θεμα της εγγυησης.

αν το θεμα βρισκεται κακως εδω παρακαλω να μεταφερθει.

ευχαριστω

Σωστα στα εγραψε και ο Belisarius πιο πανω (αλλα και το μαγαζι ειναι καλλυμενο απεναντι σου) οτι δινουν ενα (1) χρονο για τα κινεζικα Brand για αυτο λεμε οτι αν το brand ειναι αμιγώς κινέζικο συμφερει η αγορα του απο Κίνα αφου ουσιαστικα η εγγυηση ειναι η ιδια αλλα και η διαδικασια επισκευης ειναι ακριβως η ιδια ειτε το παρεις απο εδω ειτε απο Κίνα.

Αφου το μαγαζι το στελνει πισω τις περισσοτερες φορες αν προκυψει βλαβη εκτος αν η βλαβη ειναι ευκολη (κ υπαρχουν κ διαθεσιμα ανταλλακτικα......στην Ελλαδα) τοτε το φτιαχνουν εδω.

Ουσιαστικα για αγορά σε κινέζικα brand δεν κερδιζεις κατι περα απο το οτι το αγοραζεις-παραλαμβανεις επιτοπου απο εδω (χωρις καθυστερηση) ομως τις περισσ.φορες οι τιμες εδω ειναι πολυ πανω σε σχεση με Κίνα κ επιπλεον εκει εχει ολα τα διαθεσιμα χρωματα-μοντελα που κυκλοφορουν π.χ. με 2gb ram/ 3gb ram κλπ κατι που εδω ειναι πολυ περιορισμενο το στοκ.

Γενικα το θεμα εγγυηση & Ελλαδα ειναι τεραστιο γιατι και μη κινεζικο brand να αγορασεις απο Ελλαδα μπορει να σου βγει και χειροτερα :)

Δημοσ.

παιδες καλησπερα,

θελω να αγορασω ενα κινητο απο δω  http://iphonego.gr/main/

απο τι ειδα το μαγαζι ειναι κυπρο αλλα το τηλεφωνο απο θεσσαλονικη

θα το αγορασω με αντικαταβολη φυσικα

απο το τηλεφωνο που  μιλησα μου φανηκε ΟΚ

εχει κανεις εμπειρια απο το συγκεκριμενο μαγαζι? να το επιστευτω?

Λογικά δεν σε πρόλαβα, αλλά ΜΑΚΡΥΑ από το iphonego.gr.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...