Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος εάν η Samsung δέχεται την εγγύηση από κινητά (πάρα; )-εισαγωγής. Αγόρασα ένα S7 Edge και το κινητό λέει πως είναι από την samsung Ρουμανίας. Πιστεύετε πως θα υπάρχει θέμα εγγύησης εάν γίνει κάτι;

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπον θα σας γραψω για δικη μου εμπειρια.

Εχω ενα Sony Z1 το οποιο το ειχα παρει απο Kaizer Πανεπηστημιου.

Ενα πρωι που το επλενα, ναι στην βρυση με νερο, εμπασε νερα.

Δεν ασχοληθηκα καν με Kaizer, πηγα Sony Hellas με την αποδειξη αγορας που εχει πανω το ΙΜΕΙ και ειδαν οτι εχει 2 χρονια εγγυηση και ειμαι μεσα σε αυτα κανονικα με υπολοιπο 6 μηνες ακομα.

Το αφησα εκει, πηρα αποδειξη παραλαβης και μετα απο 20 μερες με πηραν τηλ και πηρα πισω καινουργιο με νεο ΙΜΕΙ αλλα σε bulk συσκευασια, λογο RMA που το εβγαλαν ως κινητο.

Με τις ζελατινες πανω το κινητο αλλα χωρις κουτι, και οταν το ανοιξα 1η φορα και ειδα το uptime συκευης οντως δεν ειχε ξαναδουλεψει.

Απλα ειχαν και μου εδωσαν ενα κοματι,

Αλλιως πιστωτικο και αγορα αλλο αν ηθελα απο αυτους.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος εάν η Samsung δέχεται την εγγύηση από κινητά (πάρα; )-εισαγωγής. Αγόρασα ένα S7 Edge και το κινητό λέει πως είναι από την samsung Ρουμανίας. Πιστεύετε πως θα υπάρχει θέμα εγγύησης εάν γίνει κάτι;

Οχι δε θα υπαρχει θεμα. Υπαρχει η πανευρωπαικη εγγυηση, απο τη στιγμη που εχεις αποδειξη κλπ αν γινει τιποτα το πας smartec και ολα καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά, στα δύσκολα το 99% από τον τσιγγουνη κάνουν πίσω αν έχει πρόβλημα το κινητό το παίζουν Ινδιάνοι.

Μιλάμε για περιπτώσεις DOA να φανταστώ; Γιατί διαφορετικά δεν βλέπω τον λόγο που θα πρέπει κάποιος να απευθυνθεί στο κατάστημα και όχι στο επίσημο service. 

Δημοσ.

Μιλάμε για περιπτώσεις DOA να φανταστώ; Γιατί διαφορετικά δεν βλέπω τον λόγο που θα πρέπει κάποιος να απευθυνθεί στο κατάστημα και όχι στο επίσημο service. 

ναι DOA ...κανουν πως δεν ξερουν τα μαγαζακια του skroutz...2 μηνυσεις τους εχω κανει τους μαγκες.

Δεν ασχοληθηκα καν με Kaizer, πηγα Sony Hellas με την αποδειξη αγορας που εχει πανω το ΙΜΕΙ και ειδαν οτι εχει 2 χρονια εγγυηση και ειμαι μεσα σε αυτα κανονικα με υπολοιπο 6 μηνες ακομα.

Το αφησα εκει, πηρα αποδειξη παραλαβης και μετα απο 20 μερες με πηραν τηλ και πηρα πισω καινουργιο με νεο ΙΜΕΙ αλλα σε bulk συσκευασια, λογο RMA που το εβγαλαν ως κινητο.

Με τις ζελατινες πανω το κινητο αλλα χωρις κουτι, και οταν το ανοιξα 1η φορα και ειδα το uptime συκευης οντως δεν ειχε ξαναδουλεψει.

ρε φιλε αυτο ειναι αλλη περιπτωση..εγω σου μιλαω να παρεις απο το skroutz κινητο,να μενεις θεσσαλονικη, να χαλασει την στιγμη που θα το ανοιξεις - να τους παρεις τηλεφωνο ...να κανουν τους ανηξερους...να σου λενε - θα το στειλουμε στο επισημο σερβις και μπλα μπλα!!! ΑΣε ρε φιλε..τους ξερουμε πολλα χρονια οχι τωρα. 

Δημοσ.

ρε φιλε αυτο ειναι αλλη περιπτωση..εγω σου μιλαω να παρεις απο το skroutz κινητο,να μενεις θεσσαλονικη, να χαλασει την στιγμη που θα το ανοιξεις - να τους παρεις τηλεφωνο ...να κανουν τους ανηξερους...να σου λενε - θα το στειλουμε στο επισημο σερβις και μπλα μπλα!!! ΑΣε ρε φιλε..τους ξερουμε πολλα χρονια οχι τωρα. 

Αν δεν εισαι εντως εγγυησης Doa(αν εχει το καταστημα που και παλι πρεπει να κοιταξουν αν την οποια ζημια την προκαλεσες εσυ)τι ακριβως θελεις τα μαγαζια αυτα να σου κανουν αφου ειναι μονο μεταπωλητες??? Επισης για ποιο λογο φταινε τα μικρα μαγαζια του skroutz σε αυτο??Οι μεγαλες αλυσιδες τι δηλαδη σου λενε??Σου φτιαχνουν επιτοπου το κινητο με το ανυπαρκτο service/γνωσεις που δεν εχουν???Για να προσεχουμε λιγο τι γραφουμε γιατι αυτο το θεμα το διαβαζει και κοσμος που δεν γνωριζει κιολας αλλα τον ενδιαφερει σιγουρα(κυριως λογω χρηματικης διαφορας)και καλο ειναι να μην παραπληροφορειται για σοβαρα θεματα οπως το RMA.

Δημοσ.

Αν δεν εισαι εντως εγγυησης Doa(αν εχει το καταστημα που και παλι πρεπει να κοιταξουν αν την οποια ζημια την προκαλεσες εσυ)τι ακριβως θελεις τα μαγαζια αυτα να σου κανουν αφου ειναι μονο μεταπωλητες??? Επισης για ποιο λογο φταινε τα μικρα μαγαζια του skroutz σε αυτο??Οι μεγαλες αλυσιδες τι δηλαδη σου λενε??Σου φτιαχνουν επιτοπου το κινητο με το ανυπαρκτο service/γνωσεις που δεν εχουν???Για να προσεχουμε λιγο τι γραφουμε γιατι αυτο το θεμα το διαβαζει και κοσμος που δεν γνωριζει κιολας αλλα τον ενδιαφερει σιγουρα(κυριως λογω χρηματικης διαφορας)και καλο ειναι να μην παραπληροφορειται για σοβαρα θεματα οπως το RMA.

ρε φιλε ποντιος εισαι ; Μιλαμε για περιπτωση MONO DOA !!!! Δεν στο αλλαζουν τα μαγαζια του skroutz ,στο στελνουν στο σερβις της καθε εταιριας και μετα  αν αποφασισει το σερβις αλλαγη στο αλλαζουν ( μενεις χωρις κινητο πανω απο 10 ημερες).

Το plaisio ομως παραδειγμα αν εχεις DOA στο αλλαζει το κινητο την ιδια στιγμη !!!!!!!!!!! plaisio, media κλπ.

Δημοσ.

ρε φιλε ποντιος εισαι ; Μιλαμε για περιπτωση MONO DOA !!!! Δεν στο αλλαζουν τα μαγαζια του skroutz ,στο στελνουν στο σερβις της καθε εταιριας και μετα  αν αποφασισει το σερβις αλλαγη στο αλλαζουν ( μενεις χωρις κινητο πανω απο 10 ημερες).

Το plaisio ομως παραδειγμα αν εχεις DOA στο αλλαζει το κινητο την ιδια στιγμη !!!!!!!!!!! plaisio, media κλπ.

Μαλλον για τον εαυτο σου μιλας :)

Τα σκρουτζομαγαζα(τουλαχιστον μερικα απο αυτα που εχω δει)δεν εχουν service(εστω ενα μικρο)για να μπορουν να σου πουν στις πρωτες 7μερες αν οντως το κινητο καλυπτεται απο την εγγυηση 7ημερων(την οποια επισης ειναι πολιτικη του καταστηματος,κοινως ορισμενα μαγαζια δεν εχουν καν)και αν το προβλημα πχ δεν το εχεις προκαλεσει εσυ κατι που δεν συμβαινει με τις μεγαλες αλυσιδες που αναφερεις. 

Βεβαια και παλι δες ποσα χρηματα πληρωνεις στην μεγαλη αλυσιδα ουτως ή αλλως και ποσα στα σκρουτζομαγαζα για να εισαι τοσο αυστηρος με αυτα.

Δεν ειναι οτι δεν εχουν αλλο κινητο να σου δωσουν επιτοπου.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι δουλεύουν με μικρό περιθώριο κέρδους και απόθεμα και δεν "διακινδυνεύουν" να κάνουν άμεση αντικατάσταση της συσκευής χωρίς να ελεγχθεί το πρόβλημα από το επίσημο service. Δεν μου έχει τύχει DOA για να είμαι ειλικρινής ωστόσο από όπου έχω αγοράσει αναφέρεται ρητά το γεγονός ότι η συσκευή θα πάει στο επίσημο service ενώ αν υποστηρίζεται το DOA επίσης αναφέρεται.

Αν κάποιος το θεωρεί τόσο σοβαρό πρόβλημα, δεν αγοράζει απο σκρουτζ και σκάει 200 ευρώ παραπάνω.

Δημοσ.

Ποιά είναι η γνώμη σας για τα kaizershop.gr και kaizerstore.gr?Φαίνονται οκ αλλά θα ήθελα κάποιες γνώμες.Σε περίπτωση αγοράς smartphone αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα επειδή δεν μένω Αθήνα μπορεί να δώσει κάποιος μερικές πληροφορίες για τον τρόπο αντιμετώπισης τους απο τα συγκεκριμένα μαγαζιά?

Δημοσ.

Ποιά είναι η γνώμη σας για τα kaizershop.gr και kaizerstore.gr?Φαίνονται οκ αλλά θα ήθελα κάποιες γνώμες.Σε περίπτωση αγοράς smartphone αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα επειδή δεν μένω Αθήνα μπορεί να δώσει κάποιος μερικές πληροφορίες για τον τρόπο αντιμετώπισης τους απο τα συγκεκριμένα μαγαζιά?

Έχω αγοράσει απο εκεί (kaizershop) πολλά κινητά (Nexus 5, Note 3, S6, S6 edge κα.) και όλα μια χαρά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. 

Στα χέρια μου ήταν σε 1 εργάσιμη (Στην Θεσσαλονίκη ειμαι)

Δημοσ.

Ειχα παρει ενα S5 πριν 1,5-2 χρονια,αριστη συσκευασια και σφραγισμενο το κινητο κανονικα. Υπαρχουν 2 kaizer παρε απο εκεινο που εχει τις πιο πολλες αξιολογισεις στον τσιγγουνη.

Δημοσ.

πως το είδες?

Δημοσ.

Μαλλον για τον εαυτο σου μιλας :)

Τα σκρουτζομαγαζα(τουλαχιστον μερικα απο αυτα που εχω δει)δεν εχουν service(εστω ενα μικρο)για να μπορουν να σου πουν στις πρωτες 7μερες αν οντως το κινητο καλυπτεται απο την εγγυηση 7ημερων(την οποια επισης ειναι πολιτικη του καταστηματος,κοινως ορισμενα μαγαζια δεν εχουν καν)και αν το προβλημα πχ δεν το εχεις προκαλεσει εσυ κατι που δεν συμβαινει με τις μεγαλες αλυσιδες που αναφερεις. 

Βεβαια και παλι δες ποσα χρηματα πληρωνεις στην μεγαλη αλυσιδα ουτως ή αλλως και ποσα στα σκρουτζομαγαζα για να εισαι τοσο αυστηρος με αυτα.

Δεν ειναι οτι δεν εχουν αλλο κινητο να σου δωσουν επιτοπου.

Σωστα,δεν εχουν σερβις αρα θα πρεπει να μεινω ΧΩΡΙΣ κινητο αν ειμαι απο επαρχια τουλαχιστον 10-20 ημερες..

Αρα δνε ξερω αν συμφερει το σκρουτζ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tη λες ρε μαστορα ποιος σου τα πε αυτο εσενα αν δε παρουν εγκριση απο το σερβις κανενα καταστημα δε κανει αλλαγη αμεσα εσυ πχ μπορει να πηγες σπιτι να εριξες νερα πανω και τεζα το τηλ η να το πειραξες κ ο καθε εσυ δεν ειναι προσωπικα για σενα αν ηταν ετσι ο καθενας θα πηγαινε μεσα στο 7ημερο και θα ζητουσε κινητο και ας εκανε ο ιδιος τη μαλακια.Συγκεκριμενα για το πλαισιο στα μονα που το κανει αυτο ειναι τα Turbo-x κ αυτα παλι μετα απο ελενχο οχι αμεσως.Και κατι που ξεχασα αν ειναι θεμα software η μπαταριας γινετε ενας επαναπρογραματισμος η αλλαζετε η μπαταρια και δε βγαινει doa/dap 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...