Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξεθάβω το θέμα, εχθές πήρα ελομας δημητριακά ολικής με μαυρη σοκολάτα και σήμερα που τα δοκιμασα ειχαν μια απαίσια γεύση σαν απορρυπαντικό ρε παιδά εφαγα λιγο γιατι νομιζα πως ηταν η ιδεά μου αρχικά αλλά μετά τα πέταξα !!! ακόμα έχω αυτή την απαίσια γεύση στο στόμα μου !!!

Εχεις ακούσει για το placebo?

"Φαινόμενο placebo (πλασέμπο) ονομάζεται το φαινόμενο κατά το οποίο ένας ασθενής παρουσιάζει βελτίωση ενώ λαμβάνει ένα εικονικό φάρμακο, δηλαδή μια ουσία χωρίς πραγματική δράση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Πρόκειται δηλαδή για φαινόμενο αυθυποβολής, κατά το οποίο, ο ασθενής πιστεύοντας ότι λαμβάνει ένα φάρμακο που θα τον βοηθήσει, εξ'αιτίας αυτής της πεποίθησης και μόνο παρουσιάζει βελτίωση."

Ε το αντίστροφο σου συνέβει

To ίδιο ισχύει και για το φαγητο

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

φιλος που δουλευει σε συνοικιακο σουπερ, επιμενει οτι πχ πολλα ελομας φτιαχνονται ακριβως στην ιδια 'γραμμη' παραγωγης με επωνυμα

και απλα συσκευαζονται χωρις τη 'φιρμα',

χαμηλοτερη τιμη λογω μαζικης παραγγελιας κ αφαιρεσης κοστους διαφημισης κλπ..

διαβασε-συγκρινε τα συστατικα και κανε 'τυφλο' τεστ γευσης...

Πάνω κάτω είναι έτσι.

Όπως δεν είναι ίδια όλα τα επώνυμα' προιόντα

έτσι δεν είναι ίδια και όλα μεταξύ τους τα ιδιωτικής ετικέτας.

Πολλές ποιότητες στα μεν και στα δε.

Υπάρχουν ιδιωτικής ετικέτας που είναι τα ίδια τα επώνυμα δίχως όμως τη συσκευασία του επώνυμου

(έχω και παραδείγματα αλλά ας μην επεκταθούμε),

και υπάρχουν ιδιωτικής ετικέτας που είναι κανονικά μη επώνυμα.

Υπάρχουν ποιοτικά και μη ποιοτικά προϊόντα

τόσο σε επώνυμα όσο και σε ιδιωτικής ετικέτας.

• Like 2
Δημοσ.

Τις νιφαδες βρωμης πως ακριβως τις τρωτε; μηπως τις δινεται σε αλογα τιποτα :) γιατι σκετες δεν τρογωνται. Μαζι με κατι αλλο οκ ειναι καλες αλλα οχι σκετες.

άπειροι τρόποι να φας βρώμη ευχάριστα ακόμα κ αν πας για αγώνες και τρως ποιο καθαρά κ απο άρρωστος , απ την ποιο απλή λύση μουλιασμένη/χυλωμένη  σε καυτό νερό/γάλα με σταφύδες ,ξυρούς καρπούς και whey protein μέχρι κεικ βρώμης με επικάλυψη κακάο , σταφιδόψωμα βρώμης και 1002 (σε αυτό δε γράφω συνταγή , google it υπάρχουν άπειρες 

θυμάμαι την πρώτη φορά που έφαγα βρώμη κ ξέρασα , τώρα ξέρω να την φτιάχνω τόσο καλή που θα φάω το κεικ βρώμης πχ και θα έχω όρεξη να φάω άλλο τόσο , το μόνο πρόβλημα ειναι πως βαριέμαι τη διαδικασία οπότε συνήθως τέτοια "special" πρωινά παίζουν κανα Σ/Κ , τις καθημερινές επιλέγω τις γρήγορες εκτελέσεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...