Προς το περιεχόμενο

Ryse [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 718
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν διαφώνησα. Είπα άπειρες φορές πως το Ryse για μένα είναι ο λόγος να πάρω Χ1.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα θεοποιήσω είτε το μηχάνημα, είτε το παιχνίδι (κι ας γουστάρω τρελά την Crytek).

Δημοσ.

True next gen γραφικά....καιρό το γράφουμε για το RYSE.Η πλάκα είναι ότι τα 900 σε σχέση με τα 1080 είναι πολύ κοντά και όταν έχουμε τέτοια γραφικά τουλάχιστον απο την πλευρά του X1 σε launch τίτλο,το μέλλον φαντάζει λαμπρό!!!

ifuEWqgrrd0ee.gif

ib0T4OJnbHBO6m.gif

iCCsxvI8lQ8pY.gif

iui8T1nh7rdjf.gif

ibwKAtLBIiLev3.gif

Gameplay μόνο απομένει να δούμε....α και μην ξεχνιόμαστε για την ώρα τουλάχιστον τα "γνωστά" pathetic ps4 fanboys του forum.....

th_tobySHHSHH.gif

μια και το RYSE δεν το ξεπερνάει ΚΑΝΕΝΑ ps4 exclusive!!! B)

Δημοσ.

Τις αλυσίδες που είναι ένα texture με το ρούχο τις έχει προσέξει κανείς; 

Μπαίνουμε, νομίζω, σε μια φάση που το uncanny valley effect θα είναι τραγικά έντονο, ειδικά με τόσο καλοφτιαγμένα πρόσωπα και φωτισμό. Απ' ό,τι φαίνεται, τα ρούχα, όταν είναι ύφασμα κι όχι κομμάτια πανοπλίας, είτε δεν τους ενδιαφέρουν τόσο είτε έχουν πολύ δρόμο ακόμα. 

x1 θα παρω και εγω για το ryse απλα τα σπαει

Εσύ να υποθέσω ότι το έπαιξες και το ξέρεις αυτό; 'Η το κατάλαβες από το trailer; 

• Like 2
Δημοσ.

Μα το έχουν πει οι ίδιοι ότι είναι επιλογή τους

[link=http://gearnuke.com/crytek-ceo-ryse-wouldnt-have-run-at-1080p-on-ps4-decision-was-choice-not-hurdle/]Crytek CEO: Ryse wouldn’t have run at 1080p on PS4; decision was choice, not hurdle

Και..? Δε νομίζω να έγραψα κάπου οτι βιάστηκαν.

υγ : και εμένα αν με πλήρωνε η ΜΣ να αναπτύξω αποκλειστικό τίτλο, και το cloud θα εκθείαζα, και οτι σε PC δεν θα μπορεί να τρέξει θα έλεγα, όχι απλά σε PS4

αυτο και το forza 5 τα πρωτα πραγματικα next gen παιχνιδια.

Του Χ1, ναί.

τι σημαίνει cgi?

Computer Generated Imagery
  • Like 3
Δημοσ.

Τις αλυσίδες που είναι ένα texture με το ρούχο τις έχει προσέξει κανείς; 

Μπαίνουμε, νομίζω, σε μια φάση που το uncanny valley effect θα είναι τραγικά έντονο, ειδικά με τόσο καλοφτιαγμένα πρόσωπα και φωτισμό. Απ' ό,τι φαίνεται, τα ρούχα, όταν είναι ύφασμα κι όχι κομμάτια πανοπλίας, είτε δεν τους ενδιαφέρουν τόσο είτε έχουν πολύ δρόμο ακόμα. 

Εσύ να υποθέσω ότι το έπαιξες και το ξέρεις αυτό; 'Η το κατάλαβες από το trailer; 

ναι ρε ειμαι  private tester του τιτλου

οπως εχει παρουσιαστει ειναι μια χαρα τωρα αν εσυ το κραζεις πριν βγει δικο σου θεμα

• Like 1
Δημοσ.

Και..? Δε νομίζω να έγραψα κάπου οτι βιάστηκαν.

υγ : και εμένα αν με πλήρωνε η ΜΣ να αναπτύξω αποκλειστικό τίτλο, και το cloud θα εκθείαζα, και οτι σε PC δεν θα μπορεί να τρέξει θα έλεγα, όχι απλά σε PS4

Μα δεν είπε κανείς ότι είπες ότι βιάστηκαν. Απλά στην παρούσα φάση πέτυχαν καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα με 900p απ ότι με 1080. Το link το έβαλα όχι για την σύγκριση με το ps4 αλλά για το ότι ήταν θέμα επιλογή τους.

Όλα δείχνουν στον τεχνικό τομέα ότι το Ryse θα αποκτήσει την φήμη του πρώτου Crysis.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν δεν μπορουν να το κανουν να τρεξει ομαλα σε 1080 και το βαζουν 900 το λεμε "επιλογη" τωρα? ειναι προφανες γιατι εγινε η συγκεκριμενη "επιλογη" , το παιχνιδι οπτικα δειχνει πολυ ομορφο σιγουρα, αλλα μην πιστευουμε και τις παπατζες που μας λενε. Θα μπορουσα να δεχτω οτι ειναι "επιλογη" εαν το παιχνιδι ηταν π.χ. με aspect 2.40:1 για ποιο κινηματογραφικη αισθηση με Pixel mapping 1:1, οχι να το βαζουμε σε μικροτερη αναλυση και να το κανουμε upscale.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...