Tilemaxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Κάντε add στο PS3 όσοι θέλετε να παίξουμε. ID: T1lemaxx
kostiger Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Τα προβληματα με τον ηχο και το lag στα on-line παιχνιδια της ΠΣ4 γνωριζει κανενας φιλος αν εχουν διορθωθει;
giannisag17 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Για τον ηχο ξερω πως ακομα τα ιδια χαλια για online δεν ξερω..
Mourloz Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ευτυχώς δανείστηκα το παιχνίδι στο PS4 από έναν φίλο. Τα νεύρα τσατάλια στο myplayer, hall of fame δυσκολία.... Έχασα από τους Bucks (33ος αγώνας) και είχαν 67% στα δίποντα και 55% στα τρίποντα (16/29!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Όλες οι σημαντικές ικανότητες του παίκτη έχουν μέγιστο το 92. Μπορείς βέβαια με τα απαραίτητα VC να πάρεις boost για 10 αγώνες το πολύ... Αντί να κοιτάξουν να διορθώσουν κάποια πράγματα, ασχολούνται με τα VC, πως να τα βάλουν όλο και περισσότερο μέσα στο παιχνίδι. Κουραστήκαμε. Άντε να δούμε το 2015 τι θα βγάλουν. 1
tak_loyk Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Κουραστήκαμε. Άντε να δούμε το 2015 τι θα βγάλουν. Το ίδιο με άλλα logos, άλλη μουσική και άλλα μπλουζάκια/καπελάκια/παντελόνια 1
KoGi Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Το παιχνιδι το ηθελα καιρο τωρα, κι ελεγα να το βρω μεταχειρισμενο, αλλα τελικα το τσιμπησα σημερα απο το Playstation Store που το εχει σε προσφορα στα €17.99 για PS+ users. Οποιος σκεφτοταν να το παρει ειανι πολυ καλη ευκαιρια!!! 1
nzeppos Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μια χαρά μου φαίνεται. Μέχρι τον Οκτώβρη που θα βγει το επόμενο, θα τα βγάλει σίγουρα τα λεφτά του.
valekgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ψάχνω αντίπαλο για online NBA2k14 στο Playstation 4 Όπως καταλάβατε και απο τον τίτλο, ψάχνω κάποιον να παίζω κάνα ματσάκι online, Αν υπάρχει καποιος που παίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι ας μου στείλει σε msg το nickname να τον κάνω add! Thanks
Tilemaxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Κρίμα, είμαι στο PS3 εγώ. Είχα κάνει παρόμοιο τοπικ παλιότερα αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση. Λογικά τώρα που μπαίνει στο PS Plus θα μαζευτούν περισσότεροι.
valekgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μακάρι γιατι είναι παιχνιδάρα και δεν βρίσκω κανεναν να παίζω
zxcv Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 ρε παιδια μια βοηθεια. τι ακριβως ειναι το next gen στο 2κ14. εχω ps3 και το παιχνιδι 2κ14. αν ειναι καποιο update, πως το κανω? ευχαριστω
nikos5800 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 πρεπει να κανεις update μην σου πω upgrade την κονσολα σου σε ps4
zxcv Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Σας παρακαλώ μια επιβεβαίωση. Έχει δει ο γιος μου κάτι βιντεακια του ΝΒΑ 2κ14 next gen και το θέλει. Νόμιζε ότι είναι update του παιχνιδιού και πήγα σήμερα στο media markt και του πήρα ps3 και το παιχνίδι. Όλα αυτά τα επιβεβαίωσε και ο πωλητής. Πήγα με σπίτι βάλαμε το παιχνίδι αλλά γραφικά καμία σχέση με next gen και κανένα update. Από αυτό που είπε ο φίλος κατάλαβα ότι αύριο το πάω πίσω και παίρνω ps4, σωστα? Και κάτι ακόμα, με φίλους του που έχουν ps3 θα μπορεί να παίζει online το συγκεκριμένο παιχνίδι αν αυτός έχει ps4? Σορυ αν έγινα κουραστικος
nzeppos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ναι, πρέπει να πάρεις PS4 για τα nextgen γραφικά. Και όχι, αν έχει PS4 δεν θα μπορεί να παίζει με τους φίλους του που έχουν PS3. Μόνο με όσους έχουν κι αυτοί PS4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα