atsaf00 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 NBA 2K14 next-gen αλλαγή agentΚαλημερα παιδια. Ξεκινησα να παιζω MyCareer και μετα απο πολλα παιχνιδια που επαιξα ηρθε επιλογη να αφησω τον φιλο μου και να με αναλαβει ενας μεγαλος σπονσορας που λεει πως εχει ηδη συμφωνιες με adidas κλπ. .. Εχω δει στο youtube που αν παρατησεις τo φιλο σου αυτος θυμωνει και φευγει. Αυτο, αμα βγαλω του κοσμου τα VC δεν με πολυνοιαζει. Αρα, το ερωτημα ειναι: οντως δινει περισσοτερες συμφωνιες απο τον φιλο μου ή οχι; ευχαριστω
nkiller13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω στο nba 2k14 να μετακινησω εναν παιχτη σε μια αλλη ομαδα..π.χ να παω τον lebron james στους cavaliers απο τους heat
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Yep, αρκεί να κάνεις την αλλαγή μέσω του ρόστερ μενού και στη συνέχεια να σώσεις το ρόστερ σε ξεχωριστό αρχείο.
BRAXOS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια. για να κανει scan το προσωπο μας πρεπει να ειμαστε στο psn; εχω καμερα και ενω λειτουργει κανονικα, μεσα στο παιχνιδι δεν μου βγαζει την επιλογη scan face γιατι;
BRAXOS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ναι μεσα στο παιχνιδι λεω. δεν μου βγαζει επιλογη. πρεπει να ειμαι psn; οπς τωρα το ειδα... τελος παντων μπορεις να με βοηθησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα