Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, dpolal είπε

Το θέμα με τις σχάρες είναι αν ταιριάζουν καταρχήν με το αυτοκίνητο που έχεις και όχι αν χωράνε επάνω τα ποδήλατα.
Ψάχτω αλλιώς.

Δωσε περισσότερες πληροφορίες.  Πώς να το ψάξουμε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Το θέμα με τις σχάρες είναι αν ταιριάζουν καταρχήν με το αυτοκίνητο που έχεις και όχι αν χωράνε επάνω τα ποδήλατα.
Ψάχτω αλλιώς.

Σε ένα kia ceed 08 & σε ένα opel corsa 03 θα την κουμπώνω.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Tsino είπε

Πηγαινεις σε ενα καταστημα με ειδη αυτοκινητου η με ειδη ποδηλατου που εχει την διαθεση να σε εξυπηρετησει σωστα και δοκιμαζεις ποια σου κανει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Tsino είπε

Κοιτάς στα specs της σχάρας αν έχει συμβατότητα με το μοντέλο του οχήματος σου.
Οι καλές σχάρες αναγράφουν τέτοια λίστα ή το βρίσκεις και στο site της εταιρείας τους.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, squib είπε

έχω ένα Carrera T3000Hd https://www.action-bikes.gr/shop/podhlata/polhs/trecking-off-road-podhlata/carrera-t3000-hd-28inch-2016/ μπορώ να αφαιρέσω την ανάρτηση και να βάλω απλό πιρούνι? 

Μπορεις αρκει το πιρουνι να εχει ιδια διασταση τροχου με αυτο που εχεις και ιδια διασταση αξονα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Figantu είπε

Μπορεις αρκει το πιρουνι να εχει ιδια διασταση τροχου με αυτο που εχεις και ιδια διασταση αξονα

κάποια καλή επωνυμία σε πιρούνια? 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, squib είπε

κάποια καλή επωνυμία σε πιρούνια? 

Μπορείς να δείς για Dolan και ENVE forks αλλά καλού κακού έχε τα υπογλώσσια κάπου πρόχειρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Μπορείς να δείς για Dolan και ENVE forks αλλά καλού κακού έχε τα υπογλώσσια κάπου πρόχειρα.

ευτυχώς προειδοποίησες... 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, squib είπε

έχω ένα Carrera T3000Hd https://www.action-bikes.gr/shop/podhlata/polhs/trecking-off-road-podhlata/carrera-t3000-hd-28inch-2016/ μπορώ να αφαιρέσω την ανάρτηση και να βάλω απλό πιρούνι? 

Το συσκεκριμενο πιρουνι δεν νομιζω να κανει καμια αποσβεση κραδασμων,  γιατι να μπεις στην διαδιακασια να αλλαζεις πιρουνι, μετα λαστιχα πιο "road" κτλ. Καλυτερα δωστο και παρε καθαρα ποδηλατο δρομου.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, wired_1 είπε

Το συσκεκριμενο πιρουνι δεν νομιζω να κανει καμια αποσβεση κραδασμων,  γιατι να μπεις στην διαδιακασια να αλλαζεις πιρουνι, μετα λαστιχα πιο "road" κτλ. Καλυτερα δωστο και παρε καθαρα ποδηλατο δρομου.

απλα νομίζω ότι δε τη χρειάζομαι την ανάρτηση. Δεν  το πολυ χρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς. 

Δημοσ.

Mην μπεις στη διαδικασια να το αλλαξεις, αν βρεις θα σου κοστισει 60-100 ευρω περιπου και το νεο πηρουνι αναλογα την αποσταση (λαιμος-αξονας) θα σου αλλαξει την γεωμετρια μπροστα, ισως σε βολεψει ισως οχι. Οπως σου ειπαν ασε το ποδηλατο οπως ειναι και αν δεν σου κανει πουλατο.

Δημοσ.

Γειά σας και από μένα, τελείως καινούργιος στον χώρο των ποδηλάτων πέρα από την παιδική ηλικία με bmx. Αποφάσισα να αγοράσω ένα ποδήλατο ως χόμπυ και σαν καρδιοαναπνευστική γυμναστική.

Τις τελευταίες ημέρες διαβάζω για τους τύπους ποδηλάτων και διάφορα άλλα περί αυτών όμως δεν έχω καταλήξει σε κάτι , κυρίως γιατί δεν υπάρχει συγκεκριμένη ανάγκη. Καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει κάτι που να κάνει τα πάντα ,πόσο μάλλον και στο χαμηλό μου budget των 200ευρώ. Αρχικά η σκέψη μου ήταν για βόλτες στην πόλη, Αθήνα οπότε κοιτούσα καθαρά για άσφαλτο, περισσότεροι προτείνουν κούρσα ή fitness γι αυτό.

Μέτα μου μπήκαν ιδέες για χώμα, όχι απαραίτητα βουνό αλλά μονοπάτια κτλ. Παρότι μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον δεν γνωρίζω τίποτα γι αυτό οπότε αν έχετε κάποια συμβουλή είτε μέρη για χώμα στην Αθήνα θα με βοηθούσε. Εκεί παίζει καθαρά το mountain και ίσως το trekking(?). 

Τείνω προς fitness ή mountain αν αποφασίσω για χώμα τελικά. Στα λεφτά αυτά καταλαβαίνω ότι συμφέρει πιο πολύ να δω κάτι σε μεταχειρισμένο αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να κρίνω την κατάσταση του.

Οποιαδήποτε κατεύθυνση ή συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη , ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...