Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν τα κοιτάω τόσο πολύ. Συνήθως παίρνω σαμπρέλες από πρακτικερ και άλλα ανάλογα πολυκαταστήματα. Ποτέ δεν είχα θέμα.

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 5/4/2020 στις 7:21 ΠΜ, wired_1 είπε

Κοίτα αυτό   https://rebike-art.gr/ποδήλατα/ποδήλατα-δρόμου/ποδήλατο-δρόμου-probike-xrc-20.html

Αν θες κάτι πιο "επώνυμο" υπολόγισε 100-150 πιο πάνω από το budget σου.

έχει μήπως κάποιος το ποδήλατο του παραπάνω λινκ? από κουρσάκια, είναι το φθηνότερο καινούριο, με ατσάλινο σκελετό, όμως πουθενά δεν φαίνεται διαθέσιμο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 30/8/2021 στις 10:10 ΜΜ, Eleni Saxpazidou είπε

Καλησπέρα. Είμαι σε αναζήτηση σπαστού ποδηλάτου, λόγω περιορισμένου χώρου. Το θέλω για βόλτες στο κέντρο της πόλης. Υπάρχει κάποια πρόταση; 

καινούριο ή μεταχειρισμένο ψάχνετε;

Κάποιο φιλικό ποδηλατάδικο στα βόρεια προάστια των Αθηνών, ειδικότερα στη περιοχή της Κηφισιάς;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω. Θέλω να πάρω ποδήλατο για να πηγαίνω στη δουλειά (8χιλιομερτα πήγαινε και τα 4 ανηφορικά) το θέλω και για να γυμνάζομαι ταυτόχρονα. Το θέμα είναι ότι τι να πάρω mountain bike η trekking? Επειδή έχω θέμα με τη μέση και σκέφτομαι μήπως το mountain bike είναι καλύτερη επιλογή λόγο της δεύτερης ανάρτησης και εξάλλου εδώ στη Κρήτη οι δρόμοι είναι χάλια.

Δημοσ.

Με τις μεγαλύτερες ροδες και τα χειρότερα λάστιχα (για δρόμο) που έχει το μάουντεν θα κουράζεσαι πολυ περισσότερο, ειδικά στις ανηφόρες. Εγω θα έπαιρνα ένα τρέκινγκ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα trekking ή city bike. Τα διπλής ανάρτησης mountain bike θα είναι πολύ φτηνιάρικα και πολύ βαριά.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το είπα για την ανάρτηση για το να το κάνει πιο άνετο (πάνε χρόνια και χρόνια που οδηγούσα ποδήλατο) αλλά γι'αυτό ρωτάω να ακούσω από κάποιους που καβαλάνε ποδήλατα.

Δημοσ.

Εγώ κυκλοφορώ με ποδήλατο πόλης. Δεν έχει ανάρτηση και έχει 7 ταχύτητες. Μένω Ηράκλειο Κρήτης και οι δόμοι είναι για τα κλάματα (μη πω κάτι άλλο). Θέλεις mountain μόνο για να κυκλοφορήσεις διότι πιο ομαλό είναι το ανώμαλο έδαφος παρά η άσφαλτος. Και φαντάσου δουλεύω στο κέντρο και είμαι 2χλμ περίπου πήγαινε και άλλα τόσα έλα (ανήφορος στον γυρισμό). Από άνεση είναι σχετικά καλά αν εξαιρέσεις το μη ίσιο τιμόνι (δηλαδή κάνει ένα ανάποδο U αν καταλαβαίνεις). Οι ταχύτητες με χαλάνε που είναι τόσο λίγες και τα λάστιχα που είναι αρκετά λεπτά (φαντάσου ότι έχω αλλάξει τα αρχικά με λίγο πιο χοντρά).

Πάντως τώρα το καλοκαίρι θα ζοριστείς πολύ με το ποδήλατο λόγω ζέστης και υγρασίας. Ελπίζω στη δουλειά σου να μπορείς να αλλάζεις ρούχα γιατί θα φτάνεις μούσκεμα στον ιδρώτα. Αλλά από γυμναστική είναι πολύ καλό.

Επισκέπτης
Δημοσ.
12 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Εγώ το είπα για την ανάρτηση για το να το κάνει πιο άνετο (πάνε χρόνια και χρόνια που οδηγούσα ποδήλατο) αλλά γι'αυτό ρωτάω να ακούσω από κάποιους που καβαλάνε ποδήλατα.

Αυτό που καθορίζει την επιλογή ποδηλάτου είναι σε τι δρόμους κυκλοφορεί ο καθένας μας. Βάσει αυτού θα είναι άνετη η οδήγηση. Το mountain bike το ξεχνάς. Δεν ξέρω πώς είναι οι δρόμοι σας εκεί και πού θα κυκλοφορείς, αλλά πχ εάν είσαι σε άσφαλτο ένα ποδήλατο πόλης ή δρόμου είναι μια καλή επιλογή. Εάν δεν μένεις μόνο στην άσφαλτο, αλλά πηγαίνεις και σε χωματόδρομο, τότε πας σε fitness ασυζητητί. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Αυτό που καθορίζει την επιλογή ποδηλάτου είναι σε τι δρόμους κυκλοφορεί ο καθένας μας. Βάσει αυτού θα είναι άνετη η οδήγηση. Το mountain bike το ξεχνάς. Δεν ξέρω πώς είναι οι δρόμοι σας εκεί και πού θα κυκλοφορείς, αλλά πχ εάν είσαι σε άσφαλτο ένα ποδήλατο πόλης ή δρόμου είναι μια καλή επιλογή. Εάν δεν μένεις μόνο στην άσφαλτο, αλλά πηγαίνεις και σε χωματόδρομο, τότε πας σε fitness ασυζητητί. 

Όχι χώμα αλλά οι δρόμοι μας είναι άστα και το θέμα μου που προανέφερα πιο πάνω.

Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα σε ένα ποδήλατο με γεωμετρία trekking, πιο όρθια στάση δηλαδή, και με πιο φαρδιά λάστιχα. 

Οι αναρτήσεις σε ποδηλατα κάτω των 900€ είναι περισσότερο για φιγούρα,  παρά για άνεση.

Ένα πιο φαρδύ λάστιχο θα σου προσφέρει μεγαλύτερη άνεση από μια φτηνή ανάρτηση.

Επίσης, τις 2 αναρτήσεις τις ξεχνάς.  Δεν πας για downhill!!!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...