Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4.3 Android δεν νομίζω πως βγήκε ποτέ. Από 4.2.Χ πήγε 4.4.Χ. Το 4.3 νομίζω είναι ένα χαζό κινέζικο κόλπο μάρκετινγκ (βλέπε Kingzone K1 4.3.9 :P). Το DG800 4.4.2 τρέχει αν δεν κάνω λάθος και μια χαρά το rootάρα. Απλώς κάθε συσκευή θέλει το χρόνο της για να υποστηριχτεί.

Μια χαρά κυκλοφόρησε το Android 4.3. Το πρόβλημα το έχει η MTK, όχι το Android. Εάν δεν κάνω λάθος, επειδή μιας και δεν με ενδιαφέρει δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα, η MTK δεν ενδιαφέρθηκε να κυκλοφορήσει kernel για Android 4.3, ίσως λόγω των αλλαγών στη δομή του σε σχέση με τα προηγούμενα Android, οπότε οι περισσότερες "κινέζικες" συσκευές, επειδή χρησιμοποιούν επεξεργαστές της MTK, κόλλησαν στο Android 4.2. Δεν φταίνε οι κατασκευαστές, αλλά η MTK. Όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούν επεξεργαστές άλλων εταιρειών πήραν κανονικά Android 4.3.

Δημοσ.

Παίδες υπάρχει κανένα 7άρι τάμπλετ με dual sim (και phone support) γύρω στα 100 ευρώ;

Είχα δει κάτι προσφορές στο pandawill για πάνω από 6 ίντσες. Στα τηλέφωνα κοίτα μήπως υπάρχει ακόμη κάτι
  • Like 1
Δημοσ.

Παίδες υπάρχει κανένα 7άρι τάμπλετ με dual sim (και phone support) γύρω στα 100 ευρώ;

Δεν ξέρω αν έχει υποστήριξη τηλεφώνου, αλλά παίζει κι αυτό το δίκαρτο στο τρέχον Crazy Sundays του eshop.

Δημοσ.

Σκέφτομαι ν αγοράσω το Xiaomi Hongmi 1S από Vickmall. 

Φαντάζομαι ότι είναι αξιόπιστος κινέζος έτσι; Αγοράζουμε από κει άφοβα;

Ποιόν τρόπο αποστολής προτείνετε να επιλέξω;

Πόσο καιρό κάνουν πάνω κάτω να φτάσουν τα αντικείμενα;

• Like 1
Δημοσ.

<p>Σκέφτομαι ν αγοράσω το Xiaomi Hongmi 1S από Vickmall. </p>

<p> </p>

<p>Φαντάζομαι ότι είναι αξιόπιστος κινέζος έτσι; Αγοράζουμε από κει άφοβα;</p>

<p>Ποιόν τρόπο αποστολής προτείνετε να επιλέξω;</p>

<p>Πόσο καιρό κάνουν πάνω κάτω να φτάσουν τα αντικείμενα;</p>

Εχω παρει 8 τηλεφωνα απο εκει και ηρθαν ολα χωρις προβλημα. Τα 3 τελευταια μαλιστα ηρθαν σε διαστημα 15 ημερων. Το τελευταιο μεσα στον αυγουστο. Ολα με sing post

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Μια διευκρίνιση επειδή δεν έχω παραγγείλει από vickmall ποτέ, το singapore post είναι η default επιλογή ή το διαλέγω κατά το checkout; Έχει extra επιβάρυνση;

Δημοσ.

Απο την στιγμη που απεκτησα το Coolpad 7320, εκλεισα για εναν χρονο...

Μπαταρια, σημα wifi, σημα gps, οθονη, ηχειο, ταχυτητα, ποιοτητα κατασκευης, εφαμυλα και καποια ανωτερα απο τα διπλασιας - τριπλασιας αξιας επωνυμα κινητα

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Μια διευκρίνιση επειδή δεν έχω παραγγείλει από vickmall ποτέ, το singapore post είναι η default επιλογή ή το διαλέγω κατά το checkout; Έχει extra επιβάρυνση;

default ειναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...