Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως περυσι που πηρα δυο πραγματακια με την προαφορα παρηγγειλε 100$ πληρωσε 50 δεν ειχα κανενα θεμα..Οσο για το ταμπλετ τσαμπα ειναι..θα παλευετε..οσο για τα icoo δεν εχω καλη αποψη αλλα δε ξερω το συγκεκριμενο..σιγουρα η μπαταρια ειναι για τα μπαζα παντως.. Αλλα ενα εικοσαρικο ειναι..

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω παντως περυσι που πηρα δυο πραγματακια με την προαφορα παρηγγειλε 100$ πληρωσε 50 δεν ειχα κανενα θεμα..Οσο για το ταμπλετ τσαμπα ειναι..θα παλευετε..οσο για τα icoo δεν εχω καλη αποψη αλλα δε ξερω το συγκεκριμενο..σιγουρα η μπαταρια ειναι για τα μπαζα παντως.. Αλλα ενα εικοσαρικο ειναι..

και όμως λέει work time

6~8 Hours !

edit

να γιατί είναι φθηνό, δεν έχει adapter για να φορτίζει.

μάλλον μόνο μέσω usb

Δημοσ.

Και το d70 pro 2 που ειχα παρει περυσι απο το dx 3000 mah μπαταρια λεει και εχει 2500 τελικα.. Απλα η συγκεκριμενη μαρκα δε γεμιζει το ματι σε αρκετους εδω μιας και ειχαμε αρκετα προβληματα..Για 20 ευρω ομως ειναι τσαμπα:)

Δημοσ.

βρε παιδιά για τον γιο μου (4ετων) για να παίζει κανένα παιχνιδάκι

αυτό με τα 28 $  κάνει ???

μιας και η τιμή είναι τζάμπα ! 

Δημοσ.

http://dx.com/p/cube-u39gt-9-0-capacitive-quad-core-android-4-2-tablet-pc-w-2gb-ram-16gb-rom-white-silver-236767

παιδια βρηκα αυτο λετε να ισχυει η τιμη;

λετε να εχει καποιο θεμα το ταμπλετ;

καιγομαι να κανω ενα δωρο κ αυτο ειναι ιδανικο αλλα με φοβιζει η τιμη σε σχεση με τα σπεκς.

το μαγαζι δεν το φοβαμαι εχω αγορασει ξανα

να ενα αλλο λινκ με ενα παρομοιο αν οχι ιδιο 

http://dx.com/p/cube-u39gt-9-fhd-pls-screen-android-4-2-quad-core-tablet-pc-w-2gb-ram-16gb-rom-hdmi-bluetooth-235665

Έκανα μια παραγγελία το πρώτο, μόλις το παραλάβω θα ενημερώσω.

Δημοσ.

παιδια εχει δυο καμερες και δυο υποδοχες για καρτες sim?λογικα θα κανει ενα μηνα να ελθει,υποψιαζεστε κατι κακο?ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν φορτίζει με τον φορτιστή του κινητού;

δεν είναι κινητό.

δεν έχει φορτιστή.

θα έχει κάποιο καλώδιο που θα είναι στη μια άκρη usb.

οπότε το φόρτισμα είτε από υπολογιστή είτε αν πάρει κάποιος συσκευή που φορτίζει usb συσκευές.(πάντα με επιφύλαξη)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...