Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Alxnks, αν οι οθόνες για τις οποίες μιλάς είναι παλιές, μειώνεται και άλλο η αποδεικτική αξία του "δε μου χάλασαν ---> δε θα σου χαλάσουν", με τον ίδιο τρόπο που εγώ δεν μπορώ να παροτρύνω κάποιον να πάρει Fiat Punto MY2014, γιατί το Ritmo του '79 δεν έχει βγάλει τπτ πέρα από τα βασικά.

Θα πω και την άκυρη πρότασή μου αψηφώντας τα κριτήριά σου:

λοιπόν OP, μόνο και μόνο επειδή είσαι μηχανικός και ίσως έχεις τα λεφτά, αλλά έχεις αξιολογήσει ότι δε θα δώσεις παραπάνω, προτείνω να δεις ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ 27άρι με 2500x1400 ( http://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?keyphrase=dell+ultrasharp+u2713)· εγώ εκεί θα πήγαινα αν δεν είχα τα 1100+ για 30άρι. Just a thought

• Like 1
Δημοσ.

Άντε να μας πεις κι εμάς τις πρώτες εντυπώσεις μήπως και αποφασίσουμε κι εμείς τελικά...Ποια παραγγειλες εσύ??Αποστολή από το SAMSUNG GALAXY NOTE II GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Εχω δει απο κοντα τις εξης Οθονες : 

Dell 2311H (2 διαφορετικα μονιτορ)

Dell 2312HM (6+ μηνες λειτουργιας)

LG 23EA63V(1 ωρα λειτουργιας)

Eizo Foris FS2333

Συνοψιζω για να μην κουρασω ολα αυτα που εχουν ειπωθει :

Η 2311 λογω κατασκευεις 2010 ειναι η χειροτερη απο ολες απο πλευρας φωτεινοτητας (Το λευκο της το χειροτερο απο τις 4 )

Η LG που ειχα στα χερια μου ειχε λευκο φωτεινοτερο απο την 2311 αλλα ηταν "Γκρι" 

Η 2312 μακραν η καλυτερη απο τις προηγουμενες δυο . Τελειο Λευκο 

Η Eizo τωρα πρεπει να περιμενετε να ξυπνησει ο Bloodrage για να την βαλω διπλα διπλα και ετσι να την συγκρινω οπως εκανα και με τις αλλες .

(ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ )

Επειδη εγινε ντορος για το After Sale Service , θα πω μονο αυτα που ελεβαν χωρα μπροστα μου .

Πριν 2 χρονια με οθονη LG ΧΩΡΙΣ αποδειξη (1,5 χρονο μετα την επισημη κυκλοφορια της οθονης ) εγινε τηλεφωνο στην LG γιατι εμφανισε μια  ΜΠΛΕ γραμμη στην μεση της οθονης . Την επομενη εργασιμη ηρθε Refurbished ιδια οθονη στο σπιτι που πηρε πισω την χαλασμενη οθονη χωρις να την ελενξει .

Μεσα στο 2013 γινεται τηλεφωνημα στην DELL για οθονη που δεν εδειχνε τιποτα οταν ανοιγε το PC . Την επομενη εργασιμη ηρθε Refurbished ιδια οθονη . Δεν ελενξε τιποτα απο την χαλασμενη αλλα απο το τηλ κεντρο ζητηθηκε mail με την αποδειξη αγορας .

Το Bleeding δεν θεωρειται ελλατωμα απο τις εταιριες μιας και ειναι καταστευαστικο προβλημα . Οποτε μπορει να βρεθειτε με ΝΕΑ οθονη και bleeding και να την γυρισετε πισω και να παραλαβεται Refurbished οθονη με λιγοτερο ή περισσοτερο bleeding .

Οποτε ΘΕΩΡΩ οτι και οι δυο εταιριες εχουν πανω κατω το ιδιο After Sale Service απο την δικη μου εμπειρια .

Για την EIZO δεν μπορω να πω γιατι δεν εχω αναλογη εμπειρια .

Δημοσ.

Εντάξει μωρέ τα 350 τα βρίσκεις στον δρόμο, εντάξει.

Καλύτερα να πάρει dell και να έχει αξιόπιστω service παρά να πάρει ezio και αν του τύχει μια στραβεί να ψάχνει να την πουλήσει κάνα 100ρικο γιατί την αλλάζουν με πάνω απο 100 pixel καμένα.

Υπάρχει και άτομο εδώ μεσα που του μπήκε κουνούπι, μυγάκι κάτι τέτοιο και το έλιωσε στην οθόνη αλλά απο την μέσα μεριά.Η dell του την άλλαξε.Πιστεύεις το ίδιο θα έκανε και η eizo;

ενταξει μωρε να πεταξουμε 200 στο δρομο για να λεμε οτι εχουμε ips και ας μην ειναι ποιοτικο και ας την εχουμε γυρισει στο service 2 3 φορες.

ενταξει μωρε να πεταξουμε 200 στο δρομο για να λεμε οτι εχουμε ips και ας μην ειναι ποιοτικο και ας την εχουμε γυρισει στο service 2 3 φορες.

h πιθανοτητα να καει pixel ειναι πολυ μικρη στη eizo σε σχεση με τις αλλες εταιρειες. δε χρειαζεται να παρεις eizo μπορεις να παρεις και samsung mva.

Εχω δει απο κοντα τις εξης Οθονες : 

Dell 2311H (2 διαφορετικα μονιτορ)

Dell 2312HM (6+ μηνες λειτουργιας)

LG 23EA63V(1 ωρα λειτουργιας)

Eizo Foris FS2333

Συνοψιζω για να μην κουρασω ολα αυτα που εχουν ειπωθει :

Η 2311 λογω κατασκευεις 2010 ειναι η χειροτερη απο ολες απο πλευρας φωτεινοτητας (Το λευκο της το χειροτερο απο τις 4 )

Η LG που ειχα στα χερια μου ειχε λευκο φωτεινοτερο απο την 2311 αλλα ηταν "Γκρι" 

Η 2312 μακραν η καλυτερη απο τις προηγουμενες δυο . Τελειο Λευκο 

Η Eizo τωρα πρεπει να περιμενετε να ξυπνησει ο Bloodrage για να την βαλω διπλα διπλα και ετσι να την συγκρινω οπως εκανα και με τις αλλες .

(ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ )

Επειδη εγινε ντορος για το After Sale Service , θα πω μονο αυτα που ελεβαν χωρα μπροστα μου .

Πριν 2 χρονια με οθονη LG ΧΩΡΙΣ αποδειξη (1,5 χρονο μετα την επισημη κυκλοφορια της οθονης ) εγινε τηλεφωνο στην LG γιατι εμφανισε μια  ΜΠΛΕ γραμμη στην μεση της οθονης . Την επομενη εργασιμη ηρθε Refurbished ιδια οθονη στο σπιτι που πηρε πισω την χαλασμενη οθονη χωρις να την ελενξει .

Μεσα στο 2013 γινεται τηλεφωνημα στην DELL για οθονη που δεν εδειχνε τιποτα οταν ανοιγε το PC . Την επομενη εργασιμη ηρθε Refurbished ιδια οθονη . Δεν ελενξε τιποτα απο την χαλασμενη αλλα απο το τηλ κεντρο ζητηθηκε mail με την αποδειξη αγορας .

Το Bleeding δεν θεωρειται ελλατωμα απο τις εταιριες μιας και ειναι καταστευαστικο προβλημα . Οποτε μπορει να βρεθειτε με ΝΕΑ οθονη και bleeding και να την γυρισετε πισω και να παραλαβεται Refurbished οθονη με λιγοτερο ή περισσοτερο bleeding .

Οποτε ΘΕΩΡΩ οτι και οι δυο εταιριες εχουν πανω κατω το ιδιο After Sale Service απο την δικη μου εμπειρια .

Για την EIZO δεν μπορω να πω γιατι δεν εχω αναλογη εμπειρια .

που τις βρηκες ολες μαζοι;; αν ειχες και τη samsung s24c750p θα ηταν ολοκληρωμενο το σετ.

Δημοσ.

h πιθανοτητα να καει pixel ειναι πολυ μικρη στη eizo σε σχεση με τις αλλες εταιρειες. δε χρειαζεται να παρεις eizo μπορεις να παρεις και samsung mva.

Όχι να πετάξουμε 350 και αν πάθει τίποτα the poul.

Δημοσ.

Όχι να πετάξουμε 350 και αν πάθει τίποτα the poul.

Με ολο το σεβασμο δε νομιζω οτι εχει νοημα να το συνεχισεις ουτε για δικα σου χρηματα προκειται ουτε ξερεις την οικονομικη κατασταση οποιουδηποτε, αυτο το ποσο το 2000 ηταν μεσα στο νερο και μαλιστα μικρο για μια καλη οθονη, κριση μπορει να μην υπηρχε αλλα ειχε μεγαλυτερη αξια τοτε. Σαφως παιρνεις οθονες φθηνοτερα σημερα αλλα δεν ειναι δα και κανενα εγκλημα αν θελει καποιος να πληρωσει κατι παραπανω για μια EIZO. Εχουν ειπωθει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα στο topic και ειναι κριμα να χαλασει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά παρέλαβα προχτές την EIZO Foris 2333 που επέλεξα. Πολύ καλή μου φαίνεται. Την έχω συνδεμένη με DVI. Αν τη συνδέσω με HDMI θα δω καμία διαφορά στην εικόνα?

Αποστολή από το SAMSUNG GALAXY NOTE II GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

nope, απλά θα μπορείς να αξιοποιείς τα ηχεία της...

Οπότε την αφήνω όπως την έχω με DVI αφού τα ηχεία δεν τα χρειάζομαι αφού έχω συνδεμενα άλλα εξωτερικά.

Ίσως με την κάρτα γραφικών να χρειάζομαι αντικατασταση...? Έχω τώρα NVIDIA GeForce 9800GT. Αξίζει να την αλλάξω με καμιά καλύτερη? Θα δω καμία διαφορά?

Αποστολή από το SAMSUNG GALAXY NOTE II GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Την παράγγειλα και εγώ την eizo ως τελευταία μου ελπίδα για μια σωστή ips οθόνη.

Fpap71 καλορίζικη η οθόνη. Είχες θέματα με backlight bleed(έντονο φως στις άκρες) ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...