Προς το περιεχόμενο

Mikel εδω, Mikel εκει. Τι γινεται;


cris41

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλα στην Ελλαδα για καποιο λογο τα κανουμε ολα στα ακρα και με βαση του τι κανει ο διπλανος μας, πχ γιαουρτι παγωμενο(ειμαι φαν ειναι πολυ ωραιο..) εχουν ανοιξει παντου και το ενα διπλα στο αλλο, οκ ετσι δεν καταλαβαινεις οτι δημιουργεις περισσοτερη προσφορα απο ζητηση? Και αναγκαστικά δεν θα επιβιωσουν ολοι ακομα και να κρατησει για παντα το trend. Τα μικελ δεν τα ξερω να πω την αληθεια αλλα εδω μειωθηκαν πολυ τα starbucks τα μικελ τι τυχη μπορει να εχουν μακροπροθεσμα δεν το ξερω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

θα συμφωνήσω για τα μικέλ, θεωρώ ότι είναι παροδικό και πως θα "ξεφουσκώσουν" μακροπρόθεσμα.
Οι τιμές του πάντως δεν ανταποκρίνονται στην οικονομική πραγματικότητα...και μένεις απορίας άξιον η πληρότητα του σε κόσμο.
διότι πάντα έχει κόσμο (το ίδιο ισχύει και με τα μπουζουκλερί κτλ κτλ. - είναι άλλο καπέλο το ζήτημα αυτό)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω παντως αγνοούσα την υπαρξη τους μεχρι που ειδα αυτο το thread, τωρα εχω περιέργεια να παω μιας και ειμαι φαν του καλου καφε (ποτε με ζαχαρη και γαλα βεβαια οποτε ισως δεν μου αρεσει τοσο.)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θελω να πιω ουτε γλυκοζη ουτε τιποτα ποτε δεν βαζω κανενα γλυκαντικο ενα σκετο θελω να παρω να δω το special χαρμανι των illy που αναφερθηκε πιο πριν.. Δεν τον αναζητω στις αλυσιδες, προφανως τον αγοραζω και τον φτιαχνω μονος μου απλα θελω να δω αν αξιζει το buzz που γινεται..  B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το γεγονος οτι απο την πρωτη μερα καθε νεο franshise ειναι γεματο δεν ειναι τυχαιο και δεν εχει να κανει με την ποιοτητα. Αρκετοι απο τους καθημερινους θαμωνες πληρωνονται για πινουν καφε καθημερινα για τους πρωτους μηνες του μαγαζιου. Οχι απο αυτον που πηρε το franshise αλλα απο την κεντρικη εταιρια για να δειχνει ως τρελλο success story σε υποψηφιους επενδυτες franshise. Λαμογια δεν το λες αλλα ακροβατει στην γκρι ζωνη του business ethic.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

'ντάξει, σιγά σιγά θα μπλεχτεί στα σενάρια και ο Λιακόπουλος. 

Κάθε νέα επιχείρηση που ανοίγει τραβάει την περιέργεια του κόσμου και τον πρώτο καιρό κάνει ένα peak επισκεψιμότητας. Αυτό είναι πασίγνωστο φαινόμενο.

Αυτό που δε διάβασα εδώ(ίσως να μου ξέφυγε βέβαια) και μετράει στην εκκίνηση κάθε νέου Μικέλ, είναι ότι την πρώτη μέρα ΟΛΑ τα ροφήματα είναι δωρεάν. 

Για την πατέντα με την κανάτα-προετοιμασία που αναφέρθηκε, είναι αναπόφευκτο όταν πρόκειται για τόσο όγκο παραγωγής, αφού μιλάμε για κανονικά εργοστάσια, αλλά δεν είναι κάτι τρομερό, γιατί απ'όσο ξέρω πρόκειται για κανάτες χωρητικότητας 3-4 καφέδων. Δηλαδή, θέμα δευτερολέπτων να περάσει από την παρασκευή  στην κατανάλωση.

 

Κατά τ'άλλα, κλασσική περίπτωση μαζικής υστερίας. Lemmings.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...