Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Είχε κανείς από όσους αναβαθμίσανε,θεματάκι με ..ναυτία; http://iguru.gr/2013/09/27/the-new-apples-ios-7-causes-nausea/ Εγω! Αλλά είναι απο αυτά που διαβάζω και όχι από το iOS7! 5
free@last Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Στην κοινότητα των χρηστών του iphone ,πάντως ,συζητείται το θέμα. https://discussions.apple.com/thread/5322295?start=0&tstart=0
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει τρελή πλάκα πάντως το γεγονός πως κάθε φορά που στερεύουν τα σοβαρά επιχειρήματα, βρίσκουν ό,τι πιο σαχλαμάρα μπορεί να φανταστεί κάποιος! Εντάξει κάποιος μπορεί να έχει πρόβλημα αλλά όχι και να ζητάμε ξαφνικά να βγουν τα animations! Αυτά τα άτομα δηλαδή δεν βλέπουν ταινίες, δεν οδηγούν νύχτα, δεν παίζουν games? Αν όχι τότε έχουν επιλέξει λάθος τηλέφωνο... 1
Aztec Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ραδιόφωνο εβαλε τελικά γιατι έχω χάσει τις εξελίξεις ;
Fotis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ραδιόφωνο εβαλε τελικά γιατι έχω χάσει τις εξελίξεις ; Οχι αλλα εχω κατι βινυλια αν θες να στα χαρισω...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ραδιόφωνο εβαλε τελικά γιατι έχω χάσει τις εξελίξεις ; Ναι και ενεργοποιείται και στα παλιά μοντέλα. Πατάς *#666# και είσαι έτοιμος! 1
Aztec Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι αλλα Οχι αλλα εχω κατι βινυλια αν θες να στα χαρισω... ακομα καλύτερα αν παίζει βινύλια . Είναι σίγουρο αυτο ; 1
flik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Το είδα το iOS 7 απο κοντά, και γρήγορα γρήγορα κατάλαβα οτι πρόκειται για το καλύτερο λειτουργικό που μπορεί να έχει κανείς για smartphone. Μακάρι να είχα αρκετά λεφτά περισσευούμενα να δώσω για iphone, αλλά μάλλον παραείναι ακριβό.
Aztec Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι και ενεργοποιείται και στα παλιά μοντέλα. Πατάς *#666# και είσαι έτοιμος! εγώ νόμιζα ##tamagiaradio## ότι ήταν αλλα εβγαζε τον Steve jobs να λεει ου χρησιμοποιήσεις radio αντε σας αφηνω στις μάχες σας ...
DJTaurus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Οι πρώτες συσκευές που κάνουν χρήση του πρωτοκόλλου multi - path TCP είναι αυτές με iOS 7 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Οι πρώτες συσκευές που κάνουν χρήση του πρωτοκόλλου multi - path TCP είναι αυτές με iOS 7 Και ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το iBeacon (Bluetooth LE) που άρχισε ήδη να εμφανίζεται και κάνει το NFC να φαίνεται παλιό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα