Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να βρώ κορόιδα? Μα αυτο που ασχολούμε και γράφω το αντιθετο κάνει,τι νομίζεις δεν το ξέρω πριν γράψω? αλλά, απλά.. είπα πως δε με ενδιαφέρει.. δεν για εσας αυτά (για αυτους που κράζουν σε προσωπικό επίπεδο και όχι για όλους) με τους άλλους απλα διαφωνώ.

Δημοσ.

Να βρώ κορόιδα? Μα αυτο που ασχολούμε και γράφω το αντιθετο κάνει,τι νομίζεις δεν το ξέρω πριν γράψω? αλλά, απλά.. είπα πως δε με ενδιαφέρει.. δεν για εσας αυτά (για αυτους που κράζουν σε προσωπικό επίπεδο και όχι για όλους) με τους άλλους απλα διαφωνώ.

τα μηνυματα μου δεν τα βλεπεις ή πιανομαι καλα διαβασμενος?

επισης, ζητησα (με) αποδειξεις των 9000 ευρω(ν) :P

Δημοσ.

φιλε αν τρολλαρεις respect

• Like 1
Δημοσ.

Πουλάς χρόνο απο την ζωή σου και προσφερεις τις υπηρεσιες σου για 3€ την ώρα υπολόγισε πόσα θα βγάλεις.. εγω προσωπικα δεν ειμαι οκ με αυτό κάποιοι είναι, εγώ δε θα πάω σε αυτα τα άτομα λογικά, ίσως τους το αναφερω μία φορά η και καμία. 10 αμάξια κάθε μήνα δίνουν για να ξέρετε ενα στοιχείο

Δημοσ.

Πουλάς χρόνο απο την ζωή σου και προσφερεις τις υπηρεσιες σου για 3€ την ώρα υπολόγισε πόσα θα βγάλεις.. εγω προσωπικα δεν ειμαι οκ με αυτό κάποιοι είναι, εγώ δε θα πάω σε αυτα τα άτομα λογικά, ίσως τους το αναφερω μία φορά η και καμία. 10 αμάξια κάθε μήνα δίνουν για να ξέρετε ενα στοιχείο

σε ποιον απευθυνεσαι; στον τοιχο? ειναι λιγο irrelevant η απαντηση σου μιας και θεσαμε ερωτηματα που απαιτουν απαντησεις

Δημοσ.

Για λύπηση ναι 9.000 € τον μήνα ικανοποιημένο κοινό με προσφορες κλπ και στην υγεία τους τι να πει κανεις

Σε πιστευω γιατι και γω λεω ψεμματα.

• Like 2
Δημοσ.

Ανωτερότητα που λίγοι έχουν.

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν βρουν κάποιο τρόπο για φράγκα συνήθως το κρατάνε μυστικό ή άντε να το πουν σε 2 κολλητούς, προκειμένου να μην πέσει πολύ ανταγωνισμός.

Αυτοί οι άνθρωποι, προς τιμήν τους φυσικά, μοιράζουν ευρέως το "know how" και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας κάνουν να καταλάβουμε το συμφέρον μας.

(για όλους εσάς τους κακοπροαίρετους που ίσως ακόμα και αυτό να το θεωρήσετε κακό και να σκεφτείτε ότι αυτή η καούρα της στρατολόγησης έχει σκοτεινά ($$$) κίνητρα, μόνο αδιαφορία σας πρέπει) ;)

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Να στείλω τις αμοιβές? Ούτε καν μόνο σε ατομα που γνωρίζω.. και να σου έδειχνα τι θα γινόταν θα μου πείς α είσαι κλέφτης ξέρω γώ ???? καλα ούτε σε εμενα απάντησε κανείς.. επίσης σε τρολλ τι να απαντήσω

Δημοσ.

Να στείλω τις αμοιβές? Ούτε καν μόνο σε ατομα που γνωρίζω.. και να σου έδειχνα τι θα γινόταν θα μου πείς α είσαι κλέφτης ξέρω γώ ???? καλα ούτε σε εμενα απάντησε κανείς.. επίσης σε τρολλ τι να απαντήσω

ΕΙΣΩΡΑΙΟΣ

πεσε λιγο απο το συννεφο σου να δω κατι

Δημοσ.

Δεν εισαι κλεφτης εισαι ψευτης

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μοιραζεσαι με κανεναν αγνωστο την αμοιβη σου οταν εισεβαλλες στο topic αναφεροντας οτι πληρωνεσαι 9.000/μηνα; 

Μηπως το προβλημα σου στο να μας δειξεις τη μισθοδοσια σου ειναι οτι... δεν εχεις μισθοδοσια και οχι να κρατησεις ως "προσωπικο δεδομενο" κατι που ηδη το μοιραστηκες μαζι μας χωρις καν να σε ρωτησουμε; :lol:

Δημοσ.

Haris ισχύει αυτο που λες αλλά οι κοντινοί φίλοι δύσκολο.. απλά λεω εχω αυτο οποιος θελει μου λέει και τελος. Το θέμα ειναι να το διαδώσέίς όσο πρεπει γιατι ψάχνει πάντα κάποιο καλύτερο απο εσένα! Ουτε τα λεφτα του παίρνει ουτε τίποτα.. απο την εταιρία παίρνει κ εσύ κ αυτός προτιμόντας το προιόν της αντί άλλων πιθανότατα κατώτερης ποιότητας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...