Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PanagiotisChr είπε

giati oi dikes mou ram kaikan xoris logo ke etia ke pia danikes apo ena filo kai tora mou tis xarise

220 les gia ola mazi?

Προτιμάται να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες πάντως :) 

Σετ cpu mobo ram 150, κάρτα 80. Σαν σετ λίγο πιο κάτω οπότε. 210 μοιάζει οκ

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.
2 minutes ago, Valous said:

Προτιμάται να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες πάντως :) 

Σετ cpu mobo ram 150, κάρτα 80. Σαν σετ λίγο πιο κάτω οπότε. 210 μοιάζει οκ

και η σελίδα αυτή έxει πράγματα που πουλιούνται?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PanagiotisChr είπε

και η σελίδα αυτή έxει πράγματα που πουλιούνται?

Ναι μπορείς να τα βάλεις αγγελία. Να είσαι αναλυτικός, γράψε αν υπάρχουν αποδείξεις, κουτιά τα πάντα...

Δημοσ.

Παραπανω guys,ειναι μια καρα high-end μητρικη.Κοντα στα 150 κοστολογουν "απλες" μητρικες με 6gb ram.Κοντα στο 200αρι ειναι κομπλε.Η μπορεις να το σπασεις σε cpu+mobo 120 και 80 οι ραμ.

Δημοσ.
Just now, Valous said:

Ναι μπορείς να τα βάλεις αγγελία. Να είσαι αναλυτικός, γράψε αν υπάρχουν αποδείξεις, κουτιά τα πάντα...

ευχαριστώ..και οι υπόλοιπες αγγελίες που είναι?

3 minutes ago, spy94 said:

Παραπανω guys,ειναι μια καρα high-end μητρικη.Κοντα στα 150 κοστολογουν "απλες" μητρικες με 6gb ram.Κοντα στο 200αρι ειναι κομπλε.Η μπορεις να το σπασεις σε cpu+mobo 120 και 80 οι ραμ.

για να καταλάβεις θυμάμαι την κάρτα γραφικών μου την πήρα 1200 στερλίνες μόλις εμφανίστηκε

Δημοσ.

Νομιζω η 6990 ηταν κοντα στο 700αρι.Παντως η ενσταση μου δεν ειναι για την γραφικων αλλα κυριως για την μητρικη-σετ.Την καρτα αντε να την τσιμπησεις κανα 10ρικο.

Δημοσ.

Samsung  A3 A300FU 2014 με χαλασμένη οθόνη(έχει μια μικρή ρωγμή με αποτέλεσμα να μην δείχνει τίποτα), το touch screen λειτουργεί κανονικά αν ο χρήστης θυμάται που είναι τα εικονίδια κτλπ (τυφλό σύστημα).  Μια λογική τιμή για να φύγει ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, spy94 είπε

Νομιζω η 6990 ηταν κοντα στο 700αρι.Παντως η ενσταση μου δεν ειναι για την γραφικων αλλα κυριως για την μητρικη-σετ.Την καρτα αντε να την τσιμπησεις κανα 10ρικο.

καλησπερα μια ψηκτρα την raijintek themis sto κουτι της ολοκαινουργια με αποδείξει αγορας ποσο να την δωσω ?

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, VaggD είπε

Samsung  A3 A300FU 2014 με χαλασμένη οθόνη(έχει μια μικρή ρωγμή με αποτέλεσμα να μην δείχνει τίποτα), το touch screen λειτουργεί κανονικά αν ο χρήστης θυμάται που είναι τα εικονίδια κτλπ (τυφλό σύστημα).  Μια λογική τιμή για να φύγει ?

40€

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, spy94 είπε

Τα ιδια τα ιδια και παλι τα ιδια...Ουτε χρηματιστηριο πια αυτη η ψυκτρα

δεν είναι η ίδια άλλη είναι απλος την πηρα γ να κανω ενα build και δεν προχώρησε γ αυτο ρωταω ποσο να την δωσω 

Δημοσ.
27 minutes ago, life is music said:

δεν είναι η ίδια άλλη είναι απλος την πηρα γ να κανω ενα build και δεν προχώρησε γ αυτο ρωταω ποσο να την δωσω 

Δεν θα την δωσεις, εχεις βαλει την ψηκτρα στις καρτες γραφικων, στο ειπα και πιο πανω

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, #mtsalla11 είπε

Δεν θα την δωσεις, εχεις βαλει την ψηκτρα στις καρτες γραφικων, στο ειπα και πιο πανω

την εβαλα εκει γτ εκει εχει περισσοτερη κινηση αν την βαλω στην κατηγορία την σωστή κανένας δεν θα μ την ζητήσει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, έχει περισσότερη κίνηση...από ανθρώπους που ψάχνουν κάρτα γραφικών.

Στο μεταξύ όπως το γράφεις είναι σα να θες να την παντρέψεις, όχι να την πουλήσεις :ph34r:

44 minutes ago, vairass said:

μαγκες στα 120 γιουρια ΧΩΡΙΣ εγγυηση αξιζει ;

Turbo-X LED TV TXV-4330D

Ναι, στα 100-120 νομίζω είναι οκ.

Ότι πλερώνεις παίρνεις βέβαια (ως ένα βαθμό), αλλά με τέτοια τιμή δε νομίζω να μπορούν να πάνε και πολλά στραβά.

Επεξ/σία από SouLSLayeR
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...