Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, siralexgio7 είπε

Με πόσα χρήματα αξίζει να αγοράσει κανείς τον i7 4790k μεταχειρισμένο; Γιατί τα 250€ που ζητούνται τον τελευταίο καιρό στο φόρουμ, μου φαίνονται πολλά.

Μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθείς. Είναι απίθανες οι τιμές. Ειδικά τώρα που είναι κοντά η κυκλοφορία φθηνών μητρικών για coffee lake , θα μπορείς να αγοράσεις σετ μητρικής με i5 8400 στα 260 ευρώ , όσο ζητάνε σκέτο τον i7 4790K . Ο i5 8400 είναι ανώτερος από τον i7 4790K@4,7GHz σε όλα τα games. (Ακόμη κι αν έχεις μητρική 1150 και μνήμες, την πουλάς) .

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθείς. Είναι απίθανες οι τιμές. Ειδικά τώρα που είναι κοντά η κυκλοφορία φθηνών μητρικών για coffee lake , θα μπορείς να αγοράσεις σετ μητρικής με i5 8400 στα 260 ευρώ , όσο ζητάνε σκέτο τον i7 4790K . Ο i5 8400 είναι ανώτερος από τον i7 4790K@4,7GHz σε όλα τα games. (Ακόμη κι αν έχεις μητρική 1150 και μνήμες, την πουλάς) .

Έλεγα να κάνω μια τελευταία αναβάθμιση πριν αλλάξω socket, αλλά βλέπω απίθανα πράγματα. Έχω i5 4460, 16g ram(αναβάθμιση), geforce 1060 msi 6g gaming(αναβάθμιση) και θα ήθελα να αντικαταστήσω τον i5 για να αντέξω ψηλά κανά δυο χρόνια ακόμα. Αλλά, απογοητεύομαι... Σε ευχαριστώ πολύ, φίλε μου!-

Δημοσ.
Μόλις τώρα, siralexgio7 είπε

Έλεγα να κάνω μια τελευταία αναβάθμιση πριν αλλάξω socket, αλλά βλέπω απίθανα πράγματα. Έχω i5 4460, 16g ram(αναβάθμιση), geforce 1060 msi 6g gaming(αναβάθμιση) και θα ήθελα να αντικαταστήσω τον i5 για να αντέξω ψηλά κανά δυο χρόνια ακόμα. Αλλά, απογοητεύομαι... Σε ευχαριστώ πολύ, φίλε μου!-

Η ιδέα θα ήταν καλή, αλλά οι τιμές είναι γελοίες. Και μιλάμε για επεξεργαστή που θα έχει φάει αρκετά χρόνια σκίσιμο σε overclock , σίγουρα δεν τον είχε για office αυτός που τον πουλάει .

Το δικό σου σετ μητρική-cpu-ram τα πουλάς 250 ευρώ ΕΥΚΟΛΑ, οποτέ βάζοντας τα 250 που θα ζητάνε οι απίθανοι για τον i7 4790K , παίρνεις ολοκαίνουργιο σετ με τον i5 8400 και 16gb ddr4.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Η ιδέα θα ήταν καλή, αλλά οι τιμές είναι γελοίες. Και μιλάμε για επεξεργαστή που θα έχει φάει αρκετά χρόνια σκίσιμο σε overclock , σίγουρα δεν τον είχε για office αυτός που τον πουλάει .

Το δικό σου σετ μητρική-cpu-ram τα πουλάς 250 ευρώ ΕΥΚΟΛΑ, οποτέ βάζοντας τα 250 που θα ζητάνε οι απίθανοι για τον i7 4790K , παίρνεις ολοκαίνουργιο σετ με τον i5 8400 και 16gb ddr4.

Με βάζεις στη πρίζα τώρα! Να ξέρεις ότι είχα και εγώ amstrad cpc 464 με κασέτα το 1988!!! Να 'σαι καλά!-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, hackerW32 είπε

ποσο λετε να πιανει αυτη η αντικα;

για το ραδιο λεω οχι για την παπια :P

Screenshot_8.jpg

Αυτο δεν ειναι computer  hardware για να ξερουμε. Αν δεν το θελεις,μπορεις να το βαλεις ebay και ολο και καποιος ξενος συλλεκτης μπορει να βρεθει και να σου δωσει καποιο καλουτσικο ποσο.Επειδη ειχαμε και εμεις ενα πολυ παλιο,αυτο της φωτο δεν νομιζω οτι ειναι κατι το σπουδαιο,υπηρχαν πολυ καλυτερα τεχνικα και ομορφοτερα και αν και δεν ειμαι ειδικος σε αυτο το ειδος παλιων ραδιοφωνων δεν νομιζω να πετυχαινες κατι περισσοτερο απο 200 ευρω μαξ. Επισης αυτα ειναι συνηθως οικογενειακα κειμηλια με συναισθηματικη αξια και δεν πουλιουνται.

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Από το σύστημα των γονιών έχουμε και λέμε:

3Χ1 ddr2 1gb ραμ για desktop

AMD Athlon 64 X2 5400+

PENTIUM D 2.8

πόσο να τα ανεβάσω στις αγγελίες;

Δημοσ.

3 ώρες πριν, hackerW32 είπε

ποσο λετε να πιανει αυτη η αντικα;

για το ραδιο λεω οχι για την παπια :P

Screenshot_8.jpg

Γνώμη μου, μην το πουλάς... Η΄ αν τελικά το πουλήσεις, ψάξου πολύ καλά.... Γιατί μπορεί να κλαίς με μαύρο δάκρυ όταν πχ μάθεις  οτι ενω εσύ το πούλησες 150 ευρω, αυτό μπορεί να αξίζει πολλά περισσότερα...

Υπάρχουν μεγάλες κονόμες από κάτι τέτοια, αντίκες κτλ... σε συνδιασμό με την ασχετοσύνη πολλών που απλά ξεφορτώνονται τις παλιαντζούρες...:o

Γαμώ τα spoiler της κοινωνιας....:D

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδες τι στο καλο παιζει με τις τιμες σε ssd στις αγγελιες?Οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες με καινουργιους τι δεν χανουν αξια οι ssd?Γιατι ψαχνομαι για εναν γνωστο που μου ζητησε και δεν βλεπω διαφορα και δεν νομιζω να αξιζει να παω σε μεταχειρισμενο για να γλυτωσει ο ανθρωπος 10 ευρω.

Δημοσ.

Μα τα βλεπω και απορω γιατι κοσμος να αγορασει απο αυτους εφοσον δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα τιμης.Και παει στο διαολο με τις μνημες που εχουν εγγυηση εφ ορου ζωης.Αλλα σε σκληρο δισκο πχ με 98% υγεια και 1+ χρονου  με 2 χρονια να εχει στην καλυτερη να το δινεις 20 ευρω κατω απο καινουργιο μου φαινεται λιγο.Δηλαδη αυτος ο σκληρος κοστολογειται μειον 20 ευρω με λιγοτερη υγεια και μιση εγγυηση?? Αν ειναι ετσι οπως λενε και οι αγγλοι " l'll pass".

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, icenex είπε

Μα τα βλεπω και απορω γιατι κοσμος να αγορασει απο αυτους εφοσον δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα τιμης.Και παει στο διαολο με τις μνημες που εχουν εγγυηση εφ ορου ζωης.Αλλα σε σκληρο δισκο πχ με 98% υγεια και 1+ χρονου  με 2 χρονια να εχει στην καλυτερη να το δινεις 20 ευρω κατω απο καινουργιο μου φαινεται λιγο.Δηλαδη αυτος ο σκληρος κοστολογειται μειον 20 ευρω με λιγοτερη υγεια και μιση εγγυηση?? Αν ειναι ετσι οπως λενε και οι αγγλοι " l'll pass".

Αυτο γινεται οταν δε θελεις να κανεις συμβιβασμους σε ποιοτητα η ταχυτητα αλλα δε μπορεις να διαθεσεις και το ποσο για καινουριο προιον.Ειμουν στη θεση σου μεχρι πριν 2 μηνες που εψαχνα και γω Samsung 850 evo, με 100% health δεν εβρισκες μεγαλυτερη διαφορα απο 10-15 ευρω και ας ειχε υποστει πολυ χρηση.Προσωπικα αγορασα τελικα καινουριο με δοσεις και το ιδιο θα συμβουλευα και το φιλο σου αν εχει τη δυνατοτητα και δε μπορει να καταβαλει αμεσα το ποσο.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά. θα ήθελα τα φώτα σας ένα φιλαράκι αγόρασε το εξής σύστομα :

Case / Κουτί  – Aerocool Aero-500 (Window)
•Motherboard / Μητρική Κάρτα – Asus Prime B350M-K
•CPU / Επεξεργαστής – AMD Ryzen 3 1200
•RAM / Μνήμη RAM – Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-2400MHz
•GPU / Κάρτα Γραφικών – Palit GeForce GTX1050 Ti 4GB Dual OC
•Power Supply / Τροφοδοτικό – Corsair CX Series 450M
•HDD / Σκληρός Δίσκος – Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5″ SATA ΙΙΙ

πόσο θα μπορούσε να πάει αυτό? Είτε σαν πακέτο,είτε μεμονομένα? Απ'οτι μου είπε τα συνέδεσε όλα αλλά δεν τον έβαλε ποτέ μπροστά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθείς. Είναι απίθανες οι τιμές. Ειδικά τώρα που είναι κοντά η κυκλοφορία φθηνών μητρικών για coffee lake , θα μπορείς να αγοράσεις σετ μητρικής με i5 8400 στα 260 ευρώ , όσο ζητάνε σκέτο τον i7 4790K . Ο i5 8400 είναι ανώτερος από τον i7 [email protected],7GHz σε όλα τα games. (Ακόμη κι αν έχεις μητρική 1150 και μνήμες, την πουλάς) .

καλημερα ποσο λεφτα κοστολογείτε μια στοκ ψηκτρα της ιντελ γ σοκετ 1150 σαν μεταχειρισμενη ?

Επεξ/σία από life is music
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...