Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Μας προσβάλεις με βάναυσο τρόπο . Δεν ανέχομαι να παρομοιάζεται συζήτηση στην οποία συμμετέχω με τη Βουλή. Είναι βαριά προσβολή. Να ανακαλέσεις.

"Σχήμα λόγου", φίλε. Γι' αυτό και τα εισαγωγικά...Όχι και πολιτικά εδώ...-

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για το πόσο να πουλήσω τρία εξαρτήματα του υπολογιστή μου.

Τα εξαρτήματα είναι:

Intel Core i7-4770   (επεξεργαστής)

GIGABYTE B85-HD3    (motherboard)

Thermaltake VH6000BWS Armor+    (κουτί)

Βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, με τις συσκευασίες τους και όλα τα παρελκόμενα και τις αποδείξεις αγοράς, αλλά χωρίς εγγύηση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aggelos255 είπε

Καλησπερα παιδες.Ποσο να δωσω ενα σετ core i5-4590,kingston 8gb(2*4 1333),mptherboard gigabyte h81m-s2h;

180 ειναι καλα?

Πολυ καλα νομιζω Kαι 200 θα ηταν νορμαλ. :)

Επεξ/σία από benign
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, aggelos255 είπε

Ευχαριστω.Το εβαλα 170 και περιμενω

Εξαιρετικη τιμη.

23 ώρες πριν, tefkleid είπε

Καλησπέρα παιδιά!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για το πόσο να πουλήσω τρία εξαρτήματα του υπολογιστή μου.

Τα εξαρτήματα είναι:

Intel Core i7-4770   (επεξεργαστής)  160 -180

GIGABYTE B85-HD3    (motherboard) 50

Thermaltake VH6000BWS Armor+    (κουτί)

Βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, με τις συσκευασίες τους και όλα τα παρελκόμενα και τις αποδείξεις αγοράς, αλλά χωρίς εγγύηση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια!

Για το κουτι ,επειδη ειναι ξεπερασμενο αισθητικα και αρχιτεκτονικα,παροτι πολυ χρηστικο και επειδη η συντριπτικη πλειοψηφια αγοραστων θελουν να εχουν τα καινουργια κουτια με τζαμι στην πλευρα πιο μικρα, πιο κομψα, θα ελεγα μια τιμη στα 60 ευρω.Αλλα ειναι θεμα προσωπικου γουστου,μπορει καποιος που του αρεσουν τα παλια κουτια να σας δωσει και περισσοτερο,το συγκεκριμενο προιον ειναι πιο υποκειμενικο για να δωθει τιμη με σιγουρια.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aggelos255 είπε

Δεν θα πλουτισουμε απο αυτα!!!!

Οχι βεβαια ,ο σκοπος μας θα πρεπει να ειναι και να εξυπηρετηθουμε αλλα και να εξυπηρετησουμε καποιον αλλο συνανθρωπο μας,οποτε πολυ καλη νοοτροπια εχετε και μπραβο σας.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, aggelos255 είπε

Δεν θα πλουτισουμε απο αυτα!!!!

Συμφωνώ ότι στις αγγελίες οι τιμές που βάζουμε θα πρέπει να διέπονται και από το αίσθημα της αλληλεγγύης(και της λογικής, φυσικά). Η θετική αξιολόγηση, πρέπει να είναι το αρχικό ζητούμενο της αγγελίας.-

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα.Οπως θέλω να αγοράζω σε λογικές τιμές έτσι θέλω και να πουλάω.Αναλογιζωμενος την καινούργια γενιά επεξεργαστών το βάζω στα 150 τελική

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, aggelos255 είπε

Συμφωνώ απόλυτα.Οπως θέλω να αγοράζω σε λογικές τιμές έτσι θέλω και να πουλάω.Αναλογιζωμενος την καινούργια γενιά επεξεργαστών το βάζω στα 150 τελική

Ετοιμάσου για παζάρια στα 140 δυστηχώς.. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Valous είπε

Ετοιμάσου για παζάρια στα 140 δυστηχώς.. 

Σωστός! Γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δεν αισθάνονται!-

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...