zio10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν μπορεις να κοψεις αποδειξη λιανικης για κατι που εχει αγοραστει λιανικη και ακομα και να μπορεις γιατι εγω θυμαμαι οτι δεν μπορεις πως θα κοψεις αποδειξη για κατι που εχει αγοραστει 1000 800 ευρω; Αποδειξη κοβεις για κατι που μπορει να αποδειχτει οτι βγαζεις κερδος απο την τιμη που το αγορασες αρα κανεις εμποριο αλλιως αν αγοραζεις κατι 1000 και κοβεις αποδειξη οτι το πουλας 800 τοτε μαλλον μαυρο χρημα ξεπλενεις. Συν οτι σε αρκετες περιπτωσεις η εφορια σε φορολογει στο καθαρο κερδος σε αυτους που κοβουν αποδειξεις αγορας οπως ηταν ο πατερας μου που ειχε μαγαζι με αντικες Γιατι δεν ειναι δυνατον να αγοραζει κατι 900 ευρω με αποδειξη αγορας να το πουλαει 1000 και να του πει το κρατος δωσε μου απο τα 1000 το 24% Στα λεγομενα σου ερχομαι μονο αν παω να αγορασω κατι απο αγγελια που εχει αγοραστει με τιμολογιο γιατι αν καποιος μου δινει μια καινουρια τηλεοραση η μερικων ημερων απο 1000 900 και δω οτι εχει κοψει τιμολογιο θα του πω, ωπα μαστορα εσυ στην ουσια την πληρωσες σχεδον 800 δεν θα βγαλεις εμμεσο κερδος. Και τιμολόγιο να έχει κόψει δεν λέει κάτι, το θέμα δεν είναι πόσο το πήρε αυτός που το πουλάει αλλά αν συμφέρει εσένα να το αγοράσεις. Αυτός μπορεί να το πήρε και τζάμπα. Billy.niotis δεν το καταλαβαίνω καθόλου αυτό που λες με το ΦΠΑ. Δεν δηλώνεις πουθενά έξοδα και έσοδα, δεν είσαι επαγγελματίας. Αν έχω ένα κινητό που κάνει 500€ στα μαγαζιά και το έχω σφραγισμένο ημερών θα το δώσω γύρω στα 450, γιατί να κόψω το ΦΠΑ από αυτόν που θα το πάρει; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Λαθος μοντελο https://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E7440-Notebook.103185.0.html οκ οποτε εσυ μπορεις εαν θες να εισαι ενταξι με τον αγοραστη να εχεις παντα μια φορμα το ποια θα ειναι αυτη ειναι φυσικα δικο σου δημοκρατικο δικαιωμα , η δικη μου ειναι αυτη που σου εγραψα... Μόλις τώρα, zio10 είπε Και τιμολόγιο να έχει κόψει δεν λέει κάτι, το θέμα δεν είναι πόσο το πήρε αυτός που το πουλάει αλλά αν συμφέρει εσένα να το αγοράσεις. Αυτός μπορεί να το πήρε και τζάμπα. Billy.niotis δεν το καταλαβαίνω καθόλου αυτό που λες με το ΦΠΑ. Δεν δηλώνεις πουθενά έξοδα και έσοδα, δεν είσαι επαγγελματίας. Αν έχω ένα κινητό που κάνει 500€ στα μαγαζιά και το έχω σφραγισμένο ημερών θα το δώσω γύρω στα 450, γιατί να κόψω το ΦΠΑ από αυτόν που θα το πάρει; πολυ απλα γιατι δεν το πληρωνει ισως;
zio10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, billy.niotis είπε οκ οποτε εσυ μπορεις εαν θες να εισαι ενταξι με τον αγοραστη να εχεις παντα μια φορμα το ποια θα ειναι αυτη ειναι φυσικα δικο σου δημοκρατικο δικαιωμα , η δικη μου ειναι αυτη που σου εγραψα... πολυ απλα γιατι δεν το πληρωνει ισως; Η τελική τιμή έχει σημασία πιστεύω.
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, billy.niotis είπε ειναι πολλα τα δεδομενα απλα ενα παραδειγμα..... ο Χ πωλητης εχει μαγαζι ..... αγοραζει (εξοδα) πουλαει μαυρα (0 εσοδα) καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη τιμολογια καταστηματα κλπ ανδραγαθηματα... οποτε αγοραζεις απο τον Χ θα πρεπει να σου κοψει αποδειξη εισπραξης Η να σου αφαιρεσει το ΦΠΑ και μετα ερχεται και η παλαιοτητα, μην εισαι απλος σε μια κριση σου ψαξτο και λιγο ποιο βαθια...... Πρεπει να εχεις κανει εναρξη επαγγελματος στην εφορια για να κοψεις αποδειξη, το να σου δωσω εγω ενα χαρτι απλο που να λεει οτι σου πουλησα αυτο για 500 ευρω δεν εχει νομικη υποσταση πουθενα και φυσικα ουτε στην εφορια. Δηλαδη ο πιτσιρικας που καθε χρονο παιρνει επιδοτηση και πουλαει το παλιο του κινητο για να πουλησει θα πρεπει να κοβει αποδειξεις; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε Η τελική τιμή έχει σημασία πιστεύω. δεν διαφωνω μαζι σου στο παρδειγμα με το τηλεφωνο που λες πχ κανει καινουριο σε μαγαζι 1000 .... πας στο μαγαζι σκας 800 μαυρα και το παιρνεις ετσι απλα......... Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Πρεπει να εχεις κανει εναρξη επαγγελματος στην εφορια για να κοψεις αποδειξη, το να σου δωσω εγω ενα χαρτι απλο που να λεει οτι σου πουλησα αυτο για 500 ευρω δεν εχει νομικη υποσταση πουθενα και φυσικα ουτε στην εφορια. Δηλαδη ο πιτσιρικας που καθε χρονο παιρνει επιδοτηση και πουλαει το παλιο του κινητο για να πουλησει θα πρεπει να κοβει αποδειξεις; γι αυτο εγω κοβω 24% η αποδειξη φιλε...... και εαν ειναι και μεταχειρα αλλο ενα -10,-20-30 αναλογα την χρηση και την παλαιοτητα ειναι απλα μαθηματικα τιποτα αλλο.
zio10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, billy.niotis είπε δεν διαφωνω μαζι σου στο παρδειγμα με το τηλεφωνο που λες πχ κανει καινουριο σε μαγαζι 1000 .... πας στο μαγαζι σκας 800 μαυρα και το παιρνεις ετσι απλα......... Δεν ξέρω αν γίνεται να σου πω την αλήθεια, πιθανό να γίνεται όμως.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε Δεν ξέρω αν γίνεται να σου πω την αλήθεια, πιθανό να γίνεται όμως. διστυχως γινεται
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, billy.niotis είπε δεν διαφωνω μαζι σου στο παρδειγμα με το τηλεφωνο που λες πχ κανει καινουριο σε μαγαζι 1000 .... πας στο μαγαζι σκας 800 μαυρα και το παιρνεις ετσι απλα......... Δεν μπορει το μαγαζι να στο δωσει 800 μαυρα γιατι πολυ απλα εχει τιμολογιο αγορας συν οτι το κερδος τους ειναι πολυ μικρο. Εγω πηρα φακο που ηταν εκθεσιακος απλα ηταν μεσα σε βιτρινα δηλαδη καινουριος απο 535 με το ζορι 500 και επειδη εχω φιλη που δουλευει εκει και μου εκαναν χαρη. Μετα αν σκασεις 800 μαυρα φυσικα δεν παιρνεις καμια αποδειξη και ισως να μην εχεις καθολου εγγυηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν μπορει το μαγαζι να στο δωσει 800 μαυρα γιατι πολυ απλα εχει τιμολογιο αγορας συν οτι το κερδος τους ειναι πολυ μικρο. Εγω πηρα φακο που ηταν εκθεσιακος απλα ηταν μεσα σε βιτρινα δηλαδη καινουριος απο 535 με το ζορι 500 και επειδη εχω φιλη που δουλευει εκει και μου εκαναν χαρη. Μετα αν σκασεις 800 μαυρα φυσικα δεν παιρνεις καμια αποδειξη και ισως να μην εχεις καθολου εγγυηση. περασε η μερα φιλε αυριο παλι παντως εαν εισαι απο την πλευρα του εν δικαιο αγοραστη σκεψου την φορμα που σου λεω.... τωρα εαν εισαι απο την αλλη πλευρα πολυ απλα το βουλωνω γιατι θα σου χαλασω την πωληση Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, billy.niotis είπε περασε η μερα φιλε αυριο παλι παντως εαν εισαι απο την πλευρα του εν δικαιο αγοραστη σκεψου την φορμα που σου λεω.... τωρα εαν εισαι απο την αλλη πλευρα πολυ απλα το βουλωνω γιατι θα σου χαλασω την πληση Ειμαι με την μερια που λεει πως αν σκασω 1000 για να εχω την αποδειξη στο ονομα μου για να την καταθεσω στην εφορια, η εφορια δεν θα μου επιστρεψει φραγκο εκτος και αν κερδισω στις στημενες λοταριες που κανει. Αν την αγορασω απο σενα σφραγισμενη με την αποδειξη που πηρες απο το καταστημα απο 1000 900-850 ευρω θα εχω εμμεσα κερδισει 100-150 ευρω να τα κανω μπυρες και σουβλακια το Καλοκαιρι. Για αυτο σου εγραψα στο αρχικο σου μηνυμα που ελεγες περι φπα κλπ οτι ψαχνω τηλεοραση. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από LLLEFTERIS 2
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Ειμαι με την μερια που λεει πως αν σκασω 1000 για να εχω την αποδειξη στο ονομα μου για να την καταθεσω στην εφορια, η εφορια δεν θα μου επιστρεψει φραγκο εκτος και αν κερδισω στις στημενες λοταριες που κανει. Αν την αγορασω απο σενα σφραγισμενη με την αποδειξη που πηρες απο το καταστημα απο 1000 900-850 ευρω θα εχω εμεσα κερδισει 100-150 ευρω να τα κανω μπυρες και σουβλακια το Καλοκαιρι. Για αυτο σου εγραψα στο αρχικο σου μηνυμα που ελεγες περι φπα κλπ οτι ψαχνω τηλεοραση. δες το λιγο ομως και αλλιως εχεις πχ ενα νομιμο εισοδημα 1000 το μηνα και φαινεται στις κινησεις της καρτας σου και τις αποδειξεις οτι ξοδευεις 100..... φιλε την πατησες που πηγαν τα 900? και δεν σε ρωταω εγω θα σε ρωτησει καποια στιγμη ο μεγαλος αδελφος..... αντιθετα ο πωλητης εχει εξοδα 1000 και με τον νομο.... ο παρανομος εισαι εσυ..... ο κακοβουλος εχει 900 μαυρα(γιαυτο σου λεω δες το λιγο ποιο βαθια)...... ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
icenex Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μαλλον δεν εχετε ιδεα τι εστι να εχεις μαγαζι γιατι να σου πουλησει ο αλλος κατι μαυρο πρεπει να τα εχει παρει μαυρα γιατι κ αυτος πληρωνει φπα στο τιμολογιο του απλα σε τιμη χοντρικης κ μετα βαζει το φπα πελατη μεσα στην τιμη.Αν αρχιζει να πουλαει αντικειμενα απο το μαγαζι του χωρις αποδειξη και δεν βαζει το φπα που λεμε, καποια στιγμη θα εχει προβλημα γιατι θα φαινεται οτι συνεχεια αγοραζει εμπορευμα αλλα δεν φαινεται να πουλαει τιποτα οποτε θα φαει ελεγχο.Οποτε αυτο αν γινεται γινεται με λιγα κομματια και οχι στον πρωτο τυχαιο που θα μπει στο μαγαζι γιατι μπορει να ειναι καρφωτη απο εφορια οποτε δυσκολο οχι οτι δεν γινεται. Απο εκει κ περα στα μεταχειρισμενα δεν βγαζεις το φπα ειναι μεσα στην τιμη γιατι η τελικη τιμη μετραει εσυ οταν πουλας κατι μεταχειρισμενο το πουλας σε μικροτερη αξια απο αυτην των καταστηματων και δεν πας να βγαλεις κερδος απλα ειναι μεταχειρισμενο.Αν ητανε ετσι το κρατος θα σου ζητουσε και φπα οταν πουλας το μεταχειρισμενο αμαξι σπιτι κτλ.βεβαια εκει ζηταει για τις μεταβιβασεις κ τα συμβολαια κτλ αλλα δεν επεμβαινει στην τιμη δηλαδη να σου ζητησει φπα απο το ποσον που εχεις βαλει.Στα μεταχειρισμενα υπαρχει ενα οριο που μπορεις να κανεις πωλησεις χωρις προβλημα απο την εφορια για μικρες συσκευες κτλ δηλαδη οτιδηποτε δεν χρειαζεται καποιο συμβολαιο η μεταβιβαση οπως ειπα πιο πανω.. και νομιζω ειναι γυρω στα 10000 το χρονο αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο να το ελεγξει το κρατος κατι τετοιο παρα μονο πχ απο τετοιες σελιδες σαν το ινσομνια και να βαλουν στο στοχο ατομα που το εχουν κανει επαγγελμα τις αγοραπωλησιες.Εν ολιγοις μονο αν αφηνεις ιχνη της ολης διαδικασιας αλλιως χλωμο να σε βρουν. 1
AccountSaver Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 34 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Λαθος μοντελο https://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E7440-Notebook.103185.0.html Ναι, αυτό είναι απλά "διαφορετική έκδοση". Οπότε τι λές Λεφ εσύ ;
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Γραφει καπου ο νομος η η εφορια πως οτι αγοραζεις το αγοραζεις με ενα μηνιατικο; Δηλαδη δεν μπορω να βαζω στην ακρη για δυο χρονια απο 50 ευρω; Πως θα μου πει αυτο τον μηνα πηρες 1000 εχεις αποδειξεις 100 ευρω τι εκανες τα αλλα 900 ευρω; Που φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να εχω αποδειξεις μονο 100 ευρω σε ενα μηνα, πετρες θα ετρωγαν τα παιδια μου; Αν δεν κανω λαθος στα 10.000 εισοδημα θελει 2.500 σε αποδειξεις. 2
zio10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, billy.niotis είπε δες το λιγο ομως και αλλιως εχεις πχ ενα νομιμο εισοδημα 1000 το μηνα και φαινεται στις κινησεις της καρτας σου και τις αποδειξεις οτι ξοδευεις 100..... φιλε την πατησες που πηγαν τα 900? και δεν σε ρωταω εγω θα σε ρωτησει καποια στιγμη ο μεγαλος αδελφος..... αντιθετα ο πωλητης εχει εξοδα 1000 και με τον νομο.... ο παρανομος εισαι εσυ..... ο κακοβουλος εχει 900 μαυρα(γιαυτο σου λεω δες το λιγο ποιο βαθια)...... ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ Δεν ισχύει αυτό. Οτιδήποτε μπορεί να έκανες τα 900€. Να τα ξόδεψες μετρητά, να τα δάνεισες, να τα έχεις κάτω από το στρώμα. Δεν θα σου πει κανείς τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις