Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

προσωπικά δεν θα την έπαιρνα, είχε παρουσιάσει κάποια προβληματάκια με Tinting νομίζω το συγκεκριμένο μοντέλο, άσε που έχουν μείνει μόλις 4 μήνες εγγύηση...

η τιμή δεν είναι άσχημη πάντως...

Δημοσ.

Παιδια ενα galaxy s3 με ολα τα παρελκομενα του κομπλε αλλα με σπασμενη οθονη ποσο μπορει να πουληθει???

Και επισης ας μου απαντησει καποιος,αξιζει η ανταλλαγη ενος galaxy s με ενα htc hd2?

Δημοσ.

προσωπικά δεν θα την έπαιρνα, είχε παρουσιάσει κάποια προβληματάκια με Tinting νομίζω το συγκεκριμένο μοντέλο, άσε που έχουν μείνει μόλις 4 μήνες εγγύηση...

η τιμή δεν είναι άσχημη πάντως...

Και μενα η τιμή με βάζει σε πειρασμό.. Αλλιώς δεν θα εμπαινα καν στον κόπο να συζητήσω για οθόνη που κοντεύει να γίνει 3 χρονών..

S-IPS vs AH-IPS? Ποιος κερδίζει? :huh:

• Super Moderators
Δημοσ.

Και μενα η τιμή με βάζει σε πειρασμό.. Αλλιώς δεν θα εμπαινα καν στον κόπο να συζητήσω για οθόνη που κοντεύει να γίνει 3 χρονών..

S-IPS vs AH-IPS? Ποιος κερδίζει? :huh:

το S-IPS αντικαταστάθηκε από το H-IPS το οποίο δίνει τη θέση του σιγά σιγά στο ΑΗ-IPS :P

Δημοσ.

Και 80 πολλά είναι χωρίς εγγύηση(με 100 βρήσκεις καινούρια)...60 ειναι καλά :P...

Thnx Δεινόσαυρε και Χρόνια πολλά! :)

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!.Έκανα μια μικρή αναβάθμιση και μου έμειναν η μητρικη Asus P7h55D-M EVO (1156 socket)  ο επεξεργαστής i3 530 ( 1156 κι αυτός) καθώς και μια κάρτα ήχου Asus D1 (pci).Και τα τρία έχουν εγγύηση μέχρι το καλοκαίρι απ' ότι θυμάμαι(πρέπει να βρω τις αποδείξεις) με τα κουτιά τους και ότι τα συνόδευε(ο επεξεργαστής μόνο δεν έχει κουτί) . Μπορείτε να μου πείτε τιμές (με και χωρίς εγγύηση).Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Παιδια ενα galaxy s3 με ολα τα παρελκομενα του κομπλε αλλα με σπασμενη οθονη ποσο μπορει να πουληθει???

Και επισης ας μου απαντησει καποιος,αξιζει η ανταλλαγη ενος galaxy s με ενα htc hd2?

Βλεπω να με προσπερνατε και να απαντατε σε επομενα ποσταρισματα..Μπορει να μου δωσει καποιος μια απαντηση σας παρακαλω?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...