Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Μια χαρά είναι τα χρήματα, αρκετά καλά.

2. Τον επεξεργαστή μπορείς να τον τσεκάρεις αν τρέξεις test σταθερότητας αρχικά στη stock συχνότητά του. Γενικά οι επεξεργαστές δεν παθαίνουν τίποτα, μόνο από πολύ κλοκάρισμα ή θα καούν ή θα φάνε degrade, δηλαδή θα απαιτούν μεγαλύτερη τάση για να λειτουργούν σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. Αν δε σε απασχολεί το κλοκάρισμα, απλά τρέχεις test σταθερότητας στη stock ταχύτητα και είσαι κομπλέ.

Αλλά σου είπα, είναι πολύ σπάνιο να αντιμετωπίσεις πρόβλημα με κάποιον επεξεργαστή.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Εντάξει, το πρωί θα πάω να τα πάρω. Καμιά πρόταση για ένα κατάλληλο τροφοδοτικό (κατά προτίμηση thermaltake τα οποία, όπως ανέφερα νωρίτερα, είναι σχεδόν τα μόνα γνωστά που μπορώ να βρω εύκολα στα εδώ μαγαζιά) υπάρχει; Κάτι απλά αξιόπιστο και επαρκές. Όχι να τα γλιτώσω από cpu/ram/motherboard και να τα «χώσω» στο τροφοδοτικό. Είπες βέβαια ότι ο 9650 είναι μάλλον ενεργοβόρος - αν το κατάλαβα καλά - οπότε δίνουμε έμφαση στο «επαρκές».

Δημοσ.

παιδιά θέλω να πουλήσω την MSI GTX560ti Hawk version (http://www.msi.com/product/vga/N560GTX-Ti-Hawk.html#?div=Specification) είναι μεταχειρισμένη από τον μάιο και έχει 2 χρονια εγγύηση έχω απόδειξη και κουτί και δεν είναι πολύ χρησιμοποιημένη. Πόσο περίπου να την δώσω;

Δημοσ.

Καλημέρα!

επεξεργαστη,

AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Quad Core Socket AM3 125W Box Black Edition

Τον είχα αγοράσει πριν 14 μήνες στα 107.37 €

κάρτα γραφικών

ATI Randeon HD6850 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP(Sapphire)

Την είχα αγοράσει πριν 14 μήνες στα 150.64 €

τροφοδοτικό.

Corsair Power Supply 500W ATX 24 pin CX V2 CMPSU-500CXV2EU Active-PFC Retail

Τον είχα αγοράσει πριν 14 μήνες στα 58.36 €

Πόσο να τα πουλήσω το καθένα?

• Super Moderators
Δημοσ.

προσωπικά δεν θα την έπαιρνα, είχε παρουσιάσει κάποια προβληματάκια με Tinting νομίζω το συγκεκριμένο μοντέλο, άσε που έχουν μείνει μόλις 4 μήνες εγγύηση...

η τιμή δεν είναι άσχημη πάντως...

Δημοσ.

Παιδια ενα galaxy s3 με ολα τα παρελκομενα του κομπλε αλλα με σπασμενη οθονη ποσο μπορει να πουληθει???

Και επισης ας μου απαντησει καποιος,αξιζει η ανταλλαγη ενος galaxy s με ενα htc hd2?

Δημοσ.

προσωπικά δεν θα την έπαιρνα, είχε παρουσιάσει κάποια προβληματάκια με Tinting νομίζω το συγκεκριμένο μοντέλο, άσε που έχουν μείνει μόλις 4 μήνες εγγύηση...

η τιμή δεν είναι άσχημη πάντως...

Και μενα η τιμή με βάζει σε πειρασμό.. Αλλιώς δεν θα εμπαινα καν στον κόπο να συζητήσω για οθόνη που κοντεύει να γίνει 3 χρονών..

S-IPS vs AH-IPS? Ποιος κερδίζει? :huh:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...