Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινησε το απο το ποσο που ειπε ο Sheo και αν δεν φευγει ριχνεις την τιμη. Εγω γυρω στα 420 θα το ξεκινουσα,επισης η καρτα γραφικων δεν ειναι για πολλα πλεον. Οποτε βλεποντας και κανοντας.

Ευχαριστώ και πάλι για την γρήγορη απάντηση, νομίζω για 400 ευρώ θα μπορούσα να το δώσω έυκολα, δεν ψάχνω ούτως η άλλως για περισσότερα! Ευχαριστώ και πάλι παιδιά!

• Like 2
Δημοσ.

καλησπέρα κι από μένα, πόσο να δώσω σε πακέτο τα εξής:

asus m4a785td-m evo

AMD phenom ii x6 1075t 3.0ghz

Kingston 8gb ram (4x2gb) 1333mhz

connect3d Radeon HD4890 1gb gddr5

σκεφτόμουν γύρω στα 150 για όλα μαζί.

Δημοσ.

καλησπέρα κι από μένα, πόσο να δώσω σε πακέτο τα εξής:

asus m4a785td-m evo

AMD phenom ii x6 1075t 3.0ghz

Kingston 8gb ram (4x2gb) 1333mhz

connect3d Radeon HD4890 1gb gddr5

σκεφτόμουν γύρω στα 150 για όλα μαζί.

Ναι καλη εκτιμηση ειναι νομιζω.

Δημοσ.
Μια ερώτηση παρακαλώ.

Έχω ένα cpu Intel i7 980X (1366 soc)  

Ποσο να το ζητήσω ?

Εκτος και αν δεν ενδιαφέρεται κανεις σήμερα

Δημοσ.

Μια ερώτηση παρακαλώ.
Έχω ένα cpu Intel i7 980X (1366 soc)  

Ποσο να το ζητήσω ?
Εκτος και αν δεν ενδιαφέρεται κανεις σήμερα

Κανετε καποια επαγγελματικη εργασια με αυτο που δεν σας καλυπτει πλεον?

Δημοσ.

Απ το σύστημα της υπογραφής,

μητρική-μνήμες-επεξεργαστής-cooler και ίσως HDD πόσο μπορεί να φύγει;

μόνο μνήμες και cooler είναι ακόμα εντός εγγύησης.

επίσης θα ηθελα και μια εκτίμηση των παραπάνω + την 760 που έχει εγγύηση εως το'17

Δημοσ.

Απ το σύστημα της υπογραφής,

μητρική-μνήμες-επεξεργαστής-cooler και ίσως HDD πόσο μπορεί να φύγει;

μόνο μνήμες και cooler είναι ακόμα εντός εγγύησης.

επίσης θα ηθελα και μια εκτίμηση των παραπάνω + την 760 που έχει εγγύηση εως το'17

μητρική-μνήμες-επεξεργαστής-cooler 170

gtx 760 110

Ο δισκος δεν ειναι εντος εγγυησης?

Βρήκα στην αποθήκη μου μια GeForce 4 MX440 64MB AGP και μια 3DFX Voodoo 3 3000 16MB AGP.

Πιάνουν τίποτα, ή να μην ασχοληθώ καν;

Η 3DFX μπορει να πιασει ενα καλουτσικο ποσο για καποιον συλλεκτη και οπαδο της παλιας αυτης εταιριας,τωρα ποσο δεν ξερω αλλα το καλυτερο παγκοσμιο hardware ανταλλακτηριο ειναι το ebay. Ψαξε εκει και θα δεις.Η αλλη δεν νομιζω να εχει καποια αξια πλεον.

• Like 1
Δημοσ.

gtx 760 110

Η 3DFX μπορει να πιασει ενα καλουτσικο ποσο για καποιον συλλεκτη και οπαδο της παλιας αυτης εταιριας,τωρα ποσο δεν ξερω αλλα το καλυτερο παγκοσμιο hardware ανταλλακτηριο ειναι το ebay. Ψαξε εκει και θα δεις.Η αλλη δεν νομιζω να εχει καποια αξια πλεον.

Ωραίος. Ευχαριστώ! Και κάτι ακόμα, βρήκα και ένα SFX τροφοδοτικό της Seasonic, και συγκεκριμένα το SS-145SFC. Έχει κάποια αξία;
Δημοσ.

Ωραίος. Ευχαριστώ! Και κάτι ακόμα, βρήκα και ένα SFX τροφοδοτικό της Seasonic, και συγκεκριμένα το SS-145SFC. Έχει κάποια αξία;

Κανενα 15αρι θα ελεγα αν και δεν εχω ασχοληθει ποτε με τετοια και δεν εχω σαφη αποψη για την αξια τους.

• Like 1
Δημοσ.

gtx 760 110

Είναι,και μάλιστα έχει ανανεωθεί φέτος η εγγύησή του(2/2016)μιας και ο προηγούμενος χτύπησε. Απλά δεν ξέρω εαν με παίρνει η οχι να τον δώσω.

Δημοσ.

Είναι,και μάλιστα έχει ανανεωθεί φέτος η εγγύησή του(2/2016)μιας και ο προηγούμενος χτύπησε. Απλά δεν ξέρω εαν με παίρνει η οχι να τον δώσω.

Πολυ ωραια,ειναι απο τους καλυτερους της αγορας με 5 χρονια εγγυηση οποτε εγω 60 ευρω θα τον εδινα εφοσον ο πιο φτηνος ξεκιναει απο 82,50 δεν θα επεφτα μαλιστα ουτε ευρω.

Δημοσ.

Καποιος να μου πει μια λογικη τιμη για το συστημα της υπογραφης ,ποσο να το δωσω; ευχαριστω.

Οταν ρωταμε για τιμη καλο ειναι να λεμε τι και αν εχει εγγυηση γιατι επηρεαζει την τιμη. Επισης το συστημα της υπογραφης δεν αναφερει κουτι και τροφοδοτικο και δεν λετε αν θελετε να δωσετε και αυτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...