Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δε θέλεις 3ο PC δοκίμασε την τύχη σε κάνε eBay. Το αγοραστικό κοινό εκεί πέρα είναι μεγαλύτερο απ' ότι στη χώρα μας. Και πάλι δε θα πιάσεις λεφτά αλλά τουλάχιστον δε θα κάθονται άχρηστα.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro στο κουτι του με αλλα 2 χρονια εγγυηση σε αριστη κατασταση?

Δημοσ.

Θέλω να πουλήσω nintendo Wii (black color) με 1 power supply, 1 av lead, 1 main controller, 1 Nunchuck controller, 1 sensor bar, 1 φορτιστή μπαταριών μαζί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, 1 Nintendo wii sports game και 1 Tomb Raider Underworld wii game.

Πόσο να το δώσω;;

Δημοσ.

@axl3 σφραγισμένο; Αν ναι 110, αν όχι στρογγυλοποιείς @ 100.

@MKRabbit κάτι μεταξύ 80 και 90 λογικά.

@jay_D δοκίμασε για το 70ευρω, και βλέπεις :)

Δημοσ.

Θέλω να πουλήσω τα εξής:

Perc 5/i controller + τα καλώδιά του + BBU + 512MB cache

3 δίσκους SAS Seagate Savvio 15K 36GB

Πόσο λέτε να τα δώσω; Καλύτερα να τα πουλήσω πακέτο ή χωριστά;

Δημοσ.

@jay_D δοκίμασε για το 70ευρω, και βλέπεις :)

Ευχαριστώ για την απάντηση!!!

Έλεγα βέβαια κανα 50ρι το πολύ εγώ!!! ;)

Δημοσ.

@StavrosD

Ένα 70ευρώ για τον Perc με την προίκα και κάτι σαν 3 x 40 ευρώ για τα μηχανικά drive νομίζω για χωριστά. Αν τα δώσεις μαζί, θα φύγουν πιο δύσκολα και ίσως χρειαστεί στρογγυλοποίηση αλλά το καλό είναι ότι δεν θα έχεις το κίνδυνο να σου μείνουν οι σκληροί.

@jay_D

...γι αυτό γράφω "και βλέπεις" ;)

Δημοσ.

Αν και δεν προτίθεμαι να το πουλήσω, μέσα στην απύθμενη βαρεμάρα του σαββατόβραδου, είπα να κοστολογήσω το pc της υποφραφής για να ξέρω που βρίσκομαι. Πείτε τιμές.

Cpu: Intel i5 2500 (140)

Cooler: Coolermaster Vortex Plus (15)

Motherboard: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 (70)

Ram: 2 X 4GB Corsair Vengeance 1600MHz DDR3 (30)

Vga: Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 (120)

Ssd: Corsair Force 3 60GB (50)

Hdd: Seagate Barracuda 7200rpm 1 TB (40)

Psu: Corsair Builder series CX600 V2 (50)

Case: Thermaltake V4 Black Edition + 6 120mm led fans + Aerocool Fan Controller (40)

555

Tι λέτε?

με βλεπω να το ανταλλάσσω με κάνα athlon X64 με 9800gt :P

Δημοσ.

Και εμένα μόνο του cpu μου φαίνεται πως πρέπει να χάσει ένα 20ευράκι... επίσης στις μέρες μας το hdd σου παίρνει και 50ευρώ ;)

Δημοσ.

Στην περίπτωση του cpu είναι που έρχεται σε κόντρα η κοινή λογική με την αγορά. Το λογικό είναι να προτιμήσει κάποιος κάποιον κλειδωμένο επεξεργαστή επειδή υπάρχει τεκμήριο υπέρ του ότι δεν ξεσκίστηκε κυριολεκτικά στα o/c και στα πειράματα. Από την άλλη όμως, αυτοί που συναλλάσσονται στις αγγελίες είναι συνήθως χρήστες που τους ενδιαφέρει το o/c. Μπέρδεμα.

Τεσπα εκτιμώ ότι θα ακολουθήσει την τιμή του 2500κ ένα δεκάρικο μειωμένος. Τουλάχιστον 140 εκτιμώ, όταν κάτι phenom πουλιούνται 120.

Δημοσ.

Ερώτηση.

TX 650 το οποίο έχω 1 χρόνο (νομίζω είχε 3 χρόνια εγγύηση) πόσο φεύγει;

Edit, 5 χρόνια εγγύηση δίνει η corsair.

Δημοσ.

55 με 60, Vaggos.

Δεινόσαυρε, δύο πραγματάκια είναι αυτά που δεν επιτρέπουν στον 2500 σου να πουληθεί @ 140.

-Τα sites που θα βάλεις την αγγελία σου είναι "ειδικό" κοινό που ακόμα και αν δεν σκοπεύει να clockάρει άμεσα, επιφυλάσσεται για το μέλλον.

-Έχουν αλλάξει χέρια αρκετά 2500Κ @ 150 πλέον.

Επίσης άτοπο να συγκρίνεις με phenom κτλ, γιατί πράγματι μπορεί να είδες κάποιον 1090Τ να φεύγει @ 120, αλλά το άτομο που θα τον πήρε αγόρασε το καλύτερο cpu για την μητρική του. Το άτομο που θα σκέφτεται για τον 2500 σου και έχει 1155 board, θα έχει και άλλες εναλλακτικές στο μυαλό του (2600K@200, 2500K@150 κτλ) οπότε δύσκολα θα θελήσει locked cpu.

Τέλος, το ότι είναι locked και έτσι δεν είναι σκισμένος, είναι ατεκμηρίωτο: Αφενός μπορώ μία χαρά να σκίσω και locked επεξεργαστές, αφετέρου υπάρχουν εγγύησης σε τόσο νέο hw.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...