Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα team.

Θέλω να πουλήσω το παιχνίδι Zelda: A LInk to the Past για το SNES το οποίο είναι με κουτάκι, manuals κτλ σε άριστη κατάσταση.

Πόσο να το βάλουμε?

Ευχαριστώ,

Παναγιώτης

Επειδη σε αυτα τα σχετικα σπανια snes παιχνιδια παιζει ρολο τεραστιο η κατασταση και τα παρελκομενα στην τιμη πωλησης, αν εχεις τα παντα ολα τα παρελκομενα και το παιχνιδι ειναι σε αριστη κατασταση αλλα οχι και σφραγισμενο το δινεις σαν complete και απ'οτι βλεπω σε αυτο το σχετικο site και διασταυρωσα και με ενα αλλο ( πρωτα αποτελεσματα google ) παιζει γυρω στα 100 δολλαρια. 

http://gamevaluenow.com/super-nintendo/game/legend-of-zelda-a-link-to-the-past?gameid=291#loose

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Σκληρός δίσκος TOSHIBA DT01ACA300 3TB 7200 RPM 64MB Cache  100% Health, εκτός εγγύησης με 580 days power on φεύγει ενα 60αρι;

Εγγύηση έχει? Αν ναι, μια χαρά είναι τα 60.

Ποσο θα κοστολουγασατε μια 3d club amd radeon hd 6770 1gb,καλη κατασταση,προσφατα αλλαγμενη παστα,2,5 χρονων χωρις εγγυηση και συσκευασια>

Περί τα 35 ευρώ.

• Like 2
Δημοσ.

Σκληρός δίσκος TOSHIBA DT01ACA300 3TB 7200 RPM 64MB Cache  100% Health, εκτός εγγύησης με 580 days power on φεύγει ενα 60αρι;

Εγγύηση έχει? Αν ναι, μια χαρά είναι τα 60.

Περί τα 35 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παλικάρια, όταν στις αγγελίες βλέπουμε εξώφθαλμα ψέματα, τι κάνουμε?

Ο άλλος λέει pc με τον Athlon X2 5200+ του 2010 όταν βγήκε το 2006 και είναι END OF LIFE απο το 2008

Κάτι τέτοια είναι εξώφθαλμες απάτες.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα βοήθεια γιατί σκέφτομαι να αγοράσω ένα Dell xps 18,4. Είναι το μοντέλο με i7 και 8gb ram.Η τιμή που τον βρήκα είναι 700€ είναι καλή αγορά ή να κινηθώ σε κάτι άλλο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Ρε παλικάρια, όταν στις αγγελίες βλέπουμε εξώφθαλμα ψέματα, τι κάνουμε?

Ο άλλος λέει pc με τον Athlon X2 5200+ του 2010 όταν βγήκε το 2006 και είναι END OF LIFE απο το 2008

Κάτι τέτοια είναι εξώφθαλμες απάτες.

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος τοσο ηλιθιος που να του δωσει σημασια. Οποτε δεν νομιζω να εξαπατησει κανενα.:)

Δημοσ.

Aυτό^^

Και εγώ αν δεν ήξερα πχ θα έδινα 200 ευρώ για έναν i7 920 γιατί οι νέοι κάνου 350+. Πάντα αυτοί χτυπάνε σε άτομα που δεν γνωρίζουν πολλά.

Θα μου πεις ελεύθερη αγορά, όσο θέλει ο καθένας το πουλάει/αγοράζει. Αλλά το να γράφεις ψέμματα είναι πολύ.

Σαν να λέω ο δικός μου Χ5470 στα 4.5ghz είναι πιο καλός απο έναν 6800Κ που είναι μόνο στα 3.5ghz. Κάποιος που δεν γνωρίζει/δεν έχει ψάξει, ίσως με πιστέψει.

• Like 2
Δημοσ.

Aυτό^^

Και εγώ αν δεν ήξερα πχ θα έδινα 200 ευρώ για έναν i7 920 γιατί οι νέοι κάνου 350+. Πάντα αυτοί χτυπάνε σε άτομα που δεν γνωρίζουν πολλά.

Θα μου πεις ελεύθερη αγορά, όσο θέλει ο καθένας το πουλάει/αγοράζει. Αλλά το να γράφεις ψέμματα είναι πολύ.

Σαν να λέω ο δικός μου Χ5470 στα 4.5ghz είναι πιο καλός απο έναν 6800Κ που είναι μόνο στα 3.5ghz. Κάποιος που δεν γνωρίζει/δεν έχει ψάξει, ίσως με πιστέψει.

Ενταξει παιδια αλλα δεν μπορει το ινσομνια να θεραπευσει πασα νοσο και πασα μ****ια που λεει και το ρητο.Καθε ανθρωπος πρεπει να ειναι υπευθυνος και αν δεν ξερει για κατι,να ρωταει καποιον που ξερει.Εξαλλου για αυτο ειναι και το νημα αυτο εδω,δεν μπορει το site να κανει τα παντα.

Ενα search να κανει καποιος στο google με τον τυπο του επεξεργαστη , τα βρισκει ολα.Θυματα παντα θα υπαρχουν και εστω και η αγνοια δεν σημαινει παντα ηλθιοτητα και συμφωνω σε αυτο,η αγορα ενος προιοντος χωρις ψαξιμο και χωρις ερευνα ειναι ανευθυνοτητα.

Δημοσ.

Μα σκέψου ότι κι εγώ που ασχολούμουν αρκετά με το άθλημα την εποχή του Athlon, έχω χάσει εν μέρει την έννοια του χρόνου, εννοώντας ότι πολύ πιθανόν να έβλεπα την αγγελία και να μη μου πήγαινε στο μυαλό ότι κάτι δεν πάει καλά με την ημερομηνία.

Βέβαια, κι ο benign έχει δίκιο, απ' την άποψη ότι εκείνος που ψάχνει για κάτι συγκεκριμένο, πρέπει να είναι υπεύθυνος και να το ψάχνει όσο μπορεί, απ' τη στιγμή που υπάρχουν κάποιοι που παραπλανούν εσκεμμένα ή μη.

• Like 2
Δημοσ.

Ξερει κανεις αν αυτη η HD 7950 ειναι η Dubai Edition με την χρυση ψυκτρα και το λογοτυπο απο διαμαντια ζαφυρια (Saphire γαρ)? http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/767088-sapphire-hd7950-vapor-x-oc-3gb-gddr5-pci-e-retail/

Και ο τυπος που το πουλαει γραφτηκε στο site χτες.  Ψαχνει για κοροιδα,κλασσικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...