Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις δει τον G4560 με 60 ευρώ τι κάνει ; Σε games , όχι ... rendering ...

Συμφωνώ,αλλά του δόθηκε σοβαρή πρόταση για να δώσει σοβαρή απάντηση? :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ο 4460 έχει 180 ευρώ και ναι μεν πολύ καλή η πρόταση για την μητρική, ευχαριστώ, αλλα με 60 ευρώ έχω λύσει το θέμα μου για τώρα.

Τέλοσπάντων θα περιμένω τα Χριστούγεννα μια και καλή, να πάω σε νέο σύστημα ότι είναι vfm τότε. Μέχρι τότε μάλλον θα πάρω μόνο την μητρική να μην χαραμίζεται ο 8150 και η 780 μου αδίκως.

(Σας ευχαριστώ όλους)

Δημοσ.

Ο 4460 έχει 180 ευρώ και ναι μεν πολύ καλή η πρόταση για την μητρική, ευχαριστώ, αλλα με 60 ευρώ έχω λύσει το θέμα μου για τώρα.

Τέλοσπάντων θα περιμένω τα Χριστούγεννα μια και καλή, να πάω σε νέο σύστημα ότι είναι vfm τότε. Μέχρι τότε μάλλον θα πάρω μόνο την μητρική να μην χαραμίζεται ο 8150 και η 780 μου αδίκως.

(Σας ευχαριστώ όλους)

120 exei metaxeira o 4460

• Like 1
Δημοσ.

(Σας ευχαριστώ όλους)

καλησπερα το κουτι της coolermaster to mastercase 5 poso mporw na to βρω ?

Δημοσ.

Για αγορα μτχ gaming λαπτοπ αριστο με εγγυησεις,παρελκομενα κλπ ποσο κατω απο την αρχικη τιμη ειναι καλη ευκαιρια να αγοραστει;ενα 25-30% ειναι καλο να ζητησω η ειναι υπερβολικα κατω;

Δημοσ.

Κουτι Coolermaster HAF XB EVO μαζι με LG Bluray recorder BH08LS20 ποσο να τα δωσω πακετο;

Στο πανω μερος εχει μπει plexiglass και υπαρχει ακομα ενα plexiglass με τις ζελατινες και φυσικα υπαρχει και η σιτα που ειχε.

Εχει τρεις 12αρηδες δυο μπροστα με 4 pin εναν πισω με 3 pin και δυο μικρα με μπλε φωτισμο που ειναι πισω κατω με 3 pin

Το κουτι χωραει ανετα μεγαλες μητρικες και μεγαλες καρτες οπως η Asus strix 1070 OC που εχω.

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά !!!!

Μια ερώτηση . Μια  ASUS P5K3 Deluxe/WiFi-AP πόσο μπορώ να την δώσω?

60 ευρω θεωρώ πολυ καλη τιμη 

Δημοσ.

60 ευρω θεωρώ πολυ καλη τιμη 

Καλή τιμή για ποιόν όμως? :-D  

Τελευταία μητρικές 775 πάνω απο 50€ φεύγουν πολύ δύσκολα(εως δεν φεύγουν απότι βλέπω στις αγγελίες) όσο καλές και αν είναι.

Πόσο περίπου πιάνουν μια Gigabyte GTX 650 1GB και μια Sapphire HD 7770 1GB GHz Edition; Σε άριστη κατάσταση με κουτί και πλήρη παρελκόμενα (εκτός εγγύησης).

Μία 7770 φίλου έδωσα πριν κάνα μήνα στα 40€.Άντε να την βάλεις και κάνα 5€ παραπάνω.Στα ίδια περίπου νομίζω ότι κοστολογείτε και η 650.

Ευκολότερα θα σου φύγουν σε κομμάτια νομίζω.Σαν σετ κάνα 100€

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...