achilles_g_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 καταγγελία για παραπλάνηση στο ινστιτούτο καταναλωτή και στον συνήγορο του πολίτη. 3
someone- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 καταγγελία για παραπλάνηση στο ινστιτούτο καταναλωτή και στον συνήγορο του πολίτη. εμπρος στον αγωνααααααα! 1
kitsose Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά θα τρελαθώ το κινητό τώρα δουλεύει κανονικά, είπα στο άκυρο να το δοκιμάσω και εκεί που δεν αποκρινόταν ξαφνικά δούλεψε. Μου κάνει το δύσκολο χαχαχα. Πάντως θα ζητήσω να το στείλουν για έλεγχο για κάθε ενδεχόμενο. Ρε παιδιά θα τρελαθώ το κινητό τώρα δουλεύει κανονικά, είπα στο άκυρο να το δοκιμάσω και εκεί που δεν αποκρινόταν ξαφνικά δούλεψε. Μου κάνει το δύσκολο χαχαχα. Πάντως θα ζητήσω να το στείλουν για έλεγχο για κάθε ενδεχόμενο. Μπα τώρα μία κολλάει μία ξεκολλάει, ότι νάναι
bill987 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Γιατί αργούν τόσο να απαντήσουν στο θέμα αντιπρότασης?? Περιμένουν να το ξεχάσουμε ??? Ας γράψουμε εδώ να δούμε πόσοι δεν παραλάβαμε: 1 Εγώ (ο αδερφός μου ) με αριθμό παραγγελίας 11941**
xristoforos89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά θα τρελαθώ το κινητό τώρα δουλεύει κανονικά, είπα στο άκυρο να το δοκιμάσω και εκεί που δεν αποκρινόταν ξαφνικά δούλεψε. Μου κάνει το δύσκολο χαχαχα. Πάντως θα ζητήσω να το στείλουν για έλεγχο για κάθε ενδεχόμενο. Μπα τώρα μία κολλάει μία ξεκολλάει, ότι νάναι Στειλε το επιτοπου Lg. Θα χασεις παραπανω χρονο με το να το στειλεις στην Βονταφον. 1
georsev Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 εγω 1 και μια γνωστη κοπελα που της παραγγειλα στο ονομα της αλλη μια συσκευη.. 11941... 11944... ενα θρεντ καινουριο θελει να επιλεγουμε παραλαβη συσκευης ναι η οχι
bill987 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 +1 11940** Παίδες βάλτε συνεχόμενα νούμερα τώρα είμαστε στο : 4 Ο επόμενος που θα γράψει να βάλει 5 1
kitsose Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Στειλε το επιτοπου Lg. Θα χασεις παραπανω χρονο με το να το στειλεις στην Βονταφον. Αυτο θα κάνω γιατί από ότι βλέπω πρέπει να είναι μητρική πλακέτα γιατί μόλις το κάνω επανεκκίνηση η ώρα μηδενίζει... Τέλος πάντων θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο για να επικοινωνήσω ξανά με την lg.
achisael Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 δωστε ενα λινκ για καταγγελια π.χ. στο ινστιτούτο καταναλωτή και στον συνήγορο του πολίτη.
someone- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 δωστε ενα λινκ για καταγγελια π.χ. στο ινστιτούτο καταναλωτή και στον συνήγορο του πολίτη. http://www.inka.gr/?page_id=49 που***α το κανατε μωρε, ειπαμε οχι +1 και +2 και +5, 1 2 3 και καθε κωδικος παραγγελιας ειναι 1 νουμερο και ας περιεχει 5 κινητα. 1
efkola Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Είμαστε τεράστιοι...100 σελίδες και 1500 μηνύματα ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! Επόμενος στόχος............................... το LG G2
Athinaikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ειναι ενας στο page tis vodafone και ζηταει το 820 με 199 ευρω . καφριλα να του στειλουμε μεσα στο page το Link του γερμανου? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις