Προς το περιεχόμενο

[megathread] Amazon.co.uk Black Friday / amazon.de Cyber Monday 2013 + 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει παραλάβει κάποιος οτιδήποτε? Με τι έρχεται? Με μεταφορική ή ταχυδρομείο? Στην πολυκατοικία μου έχουμε περίεργους "ποντικούς" και με αγχώνουν!

Ταχυδρομείο και θα πρέπει να αγχώνεσαι γιατί υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν και στην είσοδο αναλόγως τον όγκο νομίζω .

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει παραλάβει κάποιος οτιδήποτε? Με τι έρχεται? Με μεταφορική ή ταχυδρομείο? Στην πολυκατοικία μου έχουμε περίεργους "ποντικούς" και με αγχώνουν!

Παρέλαβα σήμερα μια ζυγαριά απο γενική ταχυδρομική που έστειλαν 27/11 και πριν 15 μερες κάτι ανταλλακτικές κεφαλές για οδοντόβουρτσα απο απλο ταχυδρομειο.

Δημοσ.

Ταχυδρομείο και θα πρέπει να αγχώνεσαι γιατί υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν και στην είσοδο αναλόγως τον όγκο νομίζω .

Παρέλαβα σήμερα μια ζυγαριά απο γενική ταχυδρομική που έστειλαν 27/11 και πριν 15 μερες κάτι ανταλλακτικές κεφαλές για οδοντόβουρτσα απο απλο ταχυδρομειο.

Μόλις με κάλεσαν από Γενική Ταχυδρομική ότι θα περάσουν να μου το φέρουν. Ευτυχώς ήταν το Philips Living Colors Iris οπότε είναι μεγάλο δέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα που χρεωνουν τα μεταφορικα, τα στελνουν με κουριερ ή συστημενα ΕΛΤΑ πλεον, δεν ξερω αν το κανουν παντου και παντα αλλα σε οτι εχω παραγγειλει εκτοτε, ερχονται ετσι, οποτε πιστευω οτι γενικοτερα και τουλαχιστον τα περισσοτερα θα ερθουν ετσι.

Νομιζω λοιπον οτι δεν εχεις να φοβηθεις κατι.

Για του λογου το αληθες, χτες παρελαβα με Γενικη ταχυδρομικη, το ιδιο και σημερα.

Παλαιοτερα ηταν περισσοτερες αναλογικα οι αποστολες με απλο ταχυδρομειο.

Δεν εχουμε πλεον επιλογη, αλλα θα ελεγα οτι ειναι μια σημαντικη και θετικη διαφορά/εξελιξη, μετα την δυσαρεστη αλλαγη πολιτικης.

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.

Ανεφερα παραπανω "ή συστημενα".

Θα το διορθωσω για να ειναι πιο κατανοητο.

Απο ελτα πηρες συστημενο ή απλο?

Δημοσ.

Και εγω εχω θεμα με παραγγελια που εγινε στις 26/11 και ηταν να φυγει με ups, μου εχαν δωσει και tracking number, αλλα μαλλον το δεμα χαθηκε και μου το ξαναστελνουν αυριο.Εν τω μεταξυ η παραγγελια που ειχα κανει το σαββατο ηρθε κανονικα με ups.

Δημοσ.

ενα ρολόι που πήρα έγινε dispatch χθές και λέει οτι θα το παραλάβω απο 5-7 μέρες. λογικά με ταχυδρομική θα έρθει όπως τα πακέτα που αγοράζαμε παλιότερα με χρέωση.

Βέβαια το tracking number δεν το βγάζει..

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει σημασια, αλλα το γραφω προς ενημερωση ολων. Αν τυχον ειναι αστοχο το σημειο στο οποιο το εγραψα, ας μεταφερθει (ή διαγραφει) απο καποιον μοντ.

- Παροτι δεν αγοραζω πια απο το Αμαζον, εκανα παραγγελια δυο προϊοντων, με 32 λιρες αξια και 6 λιρες μεταφορικα συνολικα (σουμα, 38 λίρες). Το πρωτο ηταν αμεσα διαθεσιμο, το αλλο θα "ερθει" τον Φεβρουαριο.

- Πριν 2 μερες προσθεσα μια ακομα παραγγελια, ενα πολυμηχανημα. Ηταν 50 λιρες και 10 λιρες μεταφορικα (σουμα, 60 λιρες). Θα "ερθει" τον Ιανουαριο.

- Ζητησα να προσθεσουν την παραγγελια #2 στην #1 για να γλιτωσω μεταφορικα. Ο/Η εκπροσωπος στο τσατ του c/c δεν καταλαβε το δευτερο σκελος (μεταφορικα) της επιθυμιας μου. Του ειπα οτι θα ακυρωσω, οπως κι εκανα με δικαιολογια "υψηλα μεταφορικα". Το εχω κανει ηδη σε αρκετα πραγματα, παροτι δεν αγοραζω προϊοντα απο εκει δεν μπορω να μην παρακολουθω καποια απο αυτα.

- Μου εστειλαν μειλ να ξαναπροσθεσω το προϊον (πολυμηχανημα) και θα μου αφαιρεσουν τα μεταφορικα.

- Χθες το αφησα, διοτι το σκεφτομουν. Σημερα αποφασισα να τον προσθεσω, αλλα στο μεταξυ τα πραγματα μπερδευτηκαν: εφυγε (με 1.5 λιρες μεταφορικα απο τα 6 συνολικα) το πρωτο τμημα της αρχικης μου παραγγελιας (το "αμεσα διαθεσιμο") χωρις να με ενημερωσουν. Με δυο λογια, εσπασαν την παραγγελια στα δυο χωρις προειδοποιηση.

- Πριν λιγο προσθεσα το πολυμηχανημα στην παραγγελια (με τη βοηθεια του τσατ). Μου αφαιρεσαν τα ταχυδρομικα του κι επειδη ειχαν προβλημα με το συστημα, μου αφαιρεσαν ΚΙ ΑΛΛΑ χρηματα απο την παραγγελια μου. Συνολο πλεον ειναι 78 λιρες, στις οποιες συμπεριλαμβανεται 1.5 λιρα για μεταφορικα. Δηλαδη, απο 98 λιρες συνολικα (προ ελληνικου ΦΠΑ) εφτασα να πληρωσω 78 (με ελληνικο ΦΠΑ).

Διδαγματα:

* Η ακυρωση για "υψηλα μεταφορικα" λειτουργει, οχι φυσικα επειδη λυπηθηκαν την Ελλαδα αλλα προφανως για ολους οσους κανουν λογικη χρηση κι οχι καταχρηση της επιλογης.

* Ζαλιστε τους τον ερωτα. Ζητηστε ο,τι θεωρειτε οτι "πρεπει" να παρετε, αν μπορουν θα σας το δωσουν. Τα κερδη τους ειναι τοσο μεγαλα που προφανως εχουν περιθωρια "απωλειας" μερικων λιρων.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...